sadra.s
New member
صدرا چند میدیبرا نوشتن پایان نامت؟؟ خب من یه مدت بیکارم! بنویسم برات!!
بیا خصوصی عزیز برادر
صدرا چند میدیبرا نوشتن پایان نامت؟؟ خب من یه مدت بیکارم! بنویسم برات!!
سلام.منکه دارم هرشب خواب نتایج رو میبینم.ی شب خواب میبینم قبول نشدم دارم گریه زاری میکنم.ی
شب خواب میبینم اهواز قبول شدم . ی شب هم خواب میبینم رفتم امام رضا التماس میکنم قبول شم![]()
روزا هم ک خواب نمی بینم دارم زبان می خونم می رم زبان.اما حالت تهوع گرفتم دیگه ازشبرای کارهای دیگه هم هیچ حوصله ای ندارم.مقاله هم باید بنویسم اما سمتش نمی رم :-(
بچه ها 17 دی که سهله.همین الان که 14 دی هم هست مطمئن باشید نتایج نهایی مشخص شده و اونایی که قبول شدند معلوم شدند.فقط این سیاست سنجشه که ماهارو زجر کش کنه جونمونو به لبمون برسونه بعد نتایجو بده.
برای من سوال شده چه نفعی براشون داره این کش دادن
بر و بچ.... من فکر نکنم زودتر از بهمن نتیجه ها بیاد!:21:
دیر نتیجه میدن ولی زود نه!:14:
اما خب کلا امسال همه پروسه آزمون و مصاحبه زودتر از سالای پیش بود! پس زیاد هم دور از ذهن نیست اگر زودتر بیاد! ولی خب اطلاعیه ای که موثق باشه نیست!:smiliess (6):
یعمی میشه کار دیگه ای بجز انتظار کرد عایا ؟؟؟!!!! دقمون دادن!:mad_majidonline:
در جواب این دوستان باید بگم دلیل اصلی تاخیر در اعلام نتایج، استعلام افرادی که قبول شدن از ارگان های مختلف هست. نه کسی میخواد زجرتون بده نه دقتون بده نه ... پس صبور باشید.
بچه ها "به نظرتون" اختلاف نمره بین نفر اول کتبی و نفر آخر دعوت شده به مصاحبه حدودأ چند میتونه باشه؟
میدونم رشته با رشته فرق میکنه؛ حدودأ میخوام بدونم
بچه ها خیلی ببخشید که سوالم ربطی به این تاپیک نداره جایی دیگه رو پیدا نکردم
من سم شناسی دانشگاه آزاد دارم میخونم چن روز پیش یکی از اساتید دوران کارشناسیم( دانشگاه صنعتی اصفهان) گف که دانشگاههای دولتی تو مصاحبه دانشجو آزادیارو رد میکنن واقعا همینطوره؟؟اینکه خیلی بی انصافیه
بستگی داره ظرفیت پذیرش اون رشته چند نفر باشه
در جواب این دوستان باید بگم دلیل اصلی تاخیر در اعلام نتایج، استعلام افرادی که قبول شدن از ارگان های مختلف هست. نه کسی میخواد زجرتون بده نه دقتون بده نه ... پس صبور باشید.
دوستان !...استاد راهنمای من گفته برو پایانامه تو بنویس ولی جای عددا رو خالی بذار انشالله کارای عملیشو بهار انجام میدیم !... میگم اگه شهر دیگه قبول شم چی؟؟...میگه اشکال نداره توی تعطیلات عید میای با همدیگه ردیفش میکنیم !... میگم اگه قبول نشم و معافیت سربازیم تا اون موقع تموم شه چی؟؟...میگه نه از این فکرا نکن میدونم قبولی...ای خدا منو بکش
مثلأ رشته با پذیرش 15 نفر
بچه ها خیلی ببخشید که سوالم ربطی به این تاپیک نداره جایی دیگه رو پیدا نکردم
من سم شناسی دانشگاه آزاد دارم میخونم چن روز پیش یکی از اساتید دوران کارشناسیم( دانشگاه صنعتی اصفهان) گف که دانشگاههای دولتی تو مصاحبه دانشجو آزادیارو رد میکنن واقعا همینطوره؟؟اینکه خیلی بی انصافیه
یکی از دوستان من دانشگاه آزاد خونده بود ولی دکتری بهداشت قبول شد تازه رزومه قوی هم نداشت پس نگران نباش و بخون ایشالله قبول میشی
حدودا 40±160 نمره