.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

eeeeeeehsan

New member
عاقا من تاحالا پنج بار تو مسابقه شرکت کردم امان از یه بار درست درومدن. ینی شانسی ام حساب کنی یه دونه اش درست در میومد لامصب. داغانمان کرد:)))
میتونید از این به بعد بذارین من حدس بزنم بعد یکی گزینه ها خود به خود حذف میشه:)))
چقده من خوبم، خدا حفظم کنه:)))
با تشکر از دوستانی که فک میکردن منم ولی اشتباه فک میکردن. باید بگم من دختر آرومی ام این مژگانی که میبینین کودک درونمه، مشالا بچم به خودم نرفده:)))
خدا حفظت کنه بعد یادش میره من میدونم، بگو یه جا یادداشتت کنه :)))
تو رو نمی کنی وگرنه زلزله ای بیش نیستی مو مودونوم
:smiliess (8):

hebe.nurse

New member
آقا راست میگه هبه، من تایید می کنم. ابروهاش مال خودشه!!!
فقط نصف سمت راست دماغش مال سمت چپشه :a2d3: آخه روش مهر خورده بود به هر دری زدم نشد درست شه :))))

ینی چی؟؟ الان ینی گفتی من دماغم گنده بوده تو عملش کردییییییی هاااااااا؟؟:p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::smilies-azardl (12)

hebe.nurse

New member

ببین چیکار کنم بچگیات ابروهات خیلی منظم و قشنگ بوده... اصلا چه معنی داره دختر بچگیاش ابرو قشنگ باشه؟؟!!!
27369_biggrin2.gif

:rolleyessmileyanim: آوا جان خدادادی تتو به دنیا اومدم دیگه:thumbsupsmileyanim:........الانم همینجوریم هااااااااا (خخخ اصلنم تعریف از خود نبود ایششش :) )
قسمت شه مسابقه عکس بزرگی ببینینم :riz481:

Ana67

Well-known member
:smilies-azardl (12):smilies-azardl (12):smilies-azardl (12):smilies-azardl (12)

اینم بقیش

yara

New member
خب عاقو کیفیت عکستون پایین بود دیگه :dadad4:
حالا یه عسک با کیفیت برفست من های کلاسش کنم واست :28:
عههه وااا اگه کیفیتش بالا باشه که خودبه خود های کلاصه دیگه والا( خودشیفته فراهانی هم خودتونید ) اهثان فقط خواستین بگین عکسم عهدبوقیه :smiliess (7):

mexin

Well-known member
:5::tonguesmiley::21:

ولی تصوراتم در مورد رشته صنایع غذایی چیز دیگه ای بودا!! در حد رشته های پزشکی ...

e286-shater01.jpg

آخرین ویرایش:

aaram

New member
آقا ماکسین حالا که من گوشت تلخم آره؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):

- - - Updated - - -

آوااااااااااا پیشی نبودم اما واقعا راست میگی اینو خصوصیاتم پیشی گونه ه اس ههههه :))))

maxin

Well-known member
آقا ماکسین حالا که من گوشت تلخم آره؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):
ایییی وای چه وحشتناک آرام بود....
خب میدونید چیه ارام خانوم من فقط خاستم ک.:sad:...همون دیگه میخاستم یجوری یکی جوابو لو بده.:dadad4:...اصن همش تقصیر اهثانه
:riz513:

aaram

New member
ایییی وای چه وحشتناک آرام بود....
خب میدونید چیه ارام خانوم من فقط خاستم ک....همون دیگه میخاستم یجوری یکی جوابو لو بده.::...اصن همش تقصیر اهثانه
:riz513:

ههه آخییی ... :tonguesmiley:نه بابا شوخی بود... شایدم هسم خووو هههه اما لوسو خوب حدس زدین :sarma:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

شفق بانو

New member
ارام جان شما رو درست حدس زدم
connie_1.gif

شاهد اقا احسان مگه نه ؟ :dadad4:

مگه شفقی دل نداره :dadad4: پشت صحنه ی مسابقه من خودم حدس میزنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

maxin

Well-known member
هوووووم من فقط یکبار راهنمایی اشتباه دادم اونم در مورد (مهاست) بود.:smilies-azardl (113
اینم برا این مسابقه قبلی: مکسین(ع) خطاب به il-2 »»»
((دخترم الان شوما چرا بابا برقیو انتخاب کردی
آخه بابا برقی 17 بگیره میره جا کفشی نه خداییش یدیقه فک کن....بابا برقی باشه سریع کیفو پرت میکنه خونه و میره با بچه محلا تیله بازی!!))

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

aaram

New member
هوووووم من فقط یکبار راهنمایی اشتباه دادم اونم در مورد (مهاست) بود و جز اون هر گزینه ای رو رد کردم مشخصا اون گزینه جواب مسابقه نبوده.:smilies-azardl (113
اینم برا این مسابقه قبلی: مکسین(ع) خطاب به il-2 »»»"""
دخترم الان شوما چرا بابا برقیو انتخاب کردی
آخه بابا برقی 17 بگیره میره جا کفشی نه خداییش یدیقه فک کن....بابا برقی باشه سریع کیفو پرت میکنه خونه و میره با بچه محلا تیله بازی!!
""""

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

خخخخ آبروم رفت....
ههه من الانشم با این سن، وقتی از مصاحبه اومدم گفتم مامان خراب کردم همچین چپ نگام کردناااااااااااااااا که چرا درس نخوندم

IL-2

Well-known member
چراااااا خب؟
599719_Monster.gif

آخه فک کردم واسه سومین بار هست جواب غلط دادم گفتم شر شم که نتونی بم بگی آواتارمو عوض کنم!
سیاست رو حال کردی!:motat:

در ضمن اینقد مسابقه سخت شده که من دیگه نمیتونم ج درست بدم!:dadad4:

بالا