:25r30wi:
تو چرا علائم آلرژی گرفتی ناری؟؟!!! خخخخ علایم من لااقل طبیعی تره
آلرژی دارم هبه جان
یه مریضیه فکر کنم بعضی عکسها و چیزهارو نمیتونم تحمل کنم (مخصوصا چیزای گردالی کوچیک ):sad:
چه جالب!! نه جونم بیماری چیه. منم ازین علایم خاک برسری زیاد دارم) مثلا من گاهی استرس میگیرم یهو گلوم میگیره اشکم درمیاد انقد سرفه میزنم. یا وقتایی که خیلی عمیق به فکر میرم بینی م میخاره ناجوووور خخخخ
نگیااااا جواب زیرو نیستعه فااا...حالا من کیو بگم ...احسان من میخواستم زیرونو بگم آخه:dadad4:...
خخخ به جان مژده همش 1 ساعت =))))))وااااای احسان خدابگم چیکارت نکنه...مردم ازخنده
خداییش چندروز روی این جعل نوشته کارکردی؟!:25r30wi:
مهسا این دست خط زیرو نیست، نسخه آپدیت شدشه. هنوز خودش نیومده آپگرید کنه وگرنه اینی که من نوشتم باگ زیاد داره :=)))))خدایی من که نمیتونم دست خط زیرو وان رو بخونم:riz513:
نگیااااا جواب زیرو نیست
خخخ به جان مژده همش 1 ساعت =))))))
مهسا این دست خط زیرو نیست، نسخه آپدیت شدشه. هنوز خودش نیومده آپگرید کنه وگرنه اینی که من نوشتم باگ زیاد داره :=)))))
وقتی خودش اومده یه آپگرید میزنه نسخه فاینالش میاد می خونی متوجه میشی.
بچـه ها به احتمال زیاد امشب راند آخره :rose:
بیا شرط بندی.. اگه زیرو بود من یه آواتار خوشگل واست انتخاب می کنم، اگه نبـود تو واسه من آواتار خوشگل انتخاب می کنی.. قبول؟؟:65d6a5d6s:
زیرو نیست.........
بیا شرط بندی.. اگه زیرو بود من یه آواتار خوشگل واست انتخاب می کنم، اگه نبـود تو واسه من آواتار خوشگل انتخاب می کنی.. قبول؟؟
آقا یکی بیاد پیدا بشه حدس بزنه زیرو دیگه..
اینقدر برداشتم وقت گذاشتم زبون زیرویی نوشتم گمراه بشید چرا نمیشید؟؟ :riz303:
آقا یکی بیاد پیدا بشه حدس بزنه زیرو دیگه..
اینقدر برداشتم وقت گذاشتم زبون زیرویی نوشتم گمراه بشید چرا نمیشید؟؟ :riz303:
بچـه ها به احتمال زیاد امشب راند آخره :rose:
سوژه های این راند...یه بار نیومدن یه سر بزنن اینجا...
رئیس...مطمئنی عکس واسه یکی از ایناست؟
جواب راند چهاردم: zErOOn3
داداچ نابودم کردی اصن در تصورات راه نداشتی :5:
ماشاله خدا حفظت کنه سرباز وطنمتانت از سر و روت میباره :a2d3: