پیچی خب من که دروغ نگفتم که. جدی بچه بودم همش جلومو میگرفتن نمیذاشتن آزاد باشم خو من مظلوووووووم بودم دیگهپس تو نیستی ...برم سراغ گزینه بعد
هبه .... اگه جواب تو باشی و منو گمراه کرده باشی .... از نرسی عزل میشی...![]()
ببینم وقتی 20 امتیاز منفی گرفتی هم همینقد افتخارانه میگی ؟:65d6a5d6s:دیدید گفتم خود هبه بود؟!!!!!![]()
هبه کجایی؟.....بیا که خونت حلال شد.......![]()
مگه تو صبح نگفتی من نیستم؟.....
بچها دیدین گفتم زری خودمونه..... زری بیا بهشون بگو منم برندم .
احسان اسم منم درج کن:image170:
زری کیه؟؟ تو کی ای؟؟ این چی میگه بچه هاااااااااااا؟؟!!!
هه مکسی بروووووووووو منو با دختر همسایتون اشتباه گرفتی خخخ:mad_majidonline::tonguesmiley:
گفتی زری یاد ی نفر افتادم که اتفاقا تو محلمون معروف بود اصا یجوری شد ته دلم. خیلی خوشنام نبود اخه :j58r36j3gcr4suxymup لااقل پارمیدایی آتنایی چیزی میگفتی باز ی چیزی خخخخ
آفرین پیچی:smilies-azardl (113حالا که اینجوریه من مکسین و تایید میکنم.......تو خود زری هستی
آفریییییییییییین یارا بانوی خودم :applause: :28:
وووووووووووویییییییییییی من بردم....................
عزیزم هبه جونم خیلی خانومی فدا مدا :28:
عزیزممممم باران من خودم گشت نامحسوس تقلب گیرم ها (آوا در جریانه) خخخخخهبه جون چرا تقلب نرسوندی!!!!!:black_eyed:
حالا که اینجوریه من مکسین و تایید میکنم.......تو خود زری هستی
:65d6a5d6s: زکییییییی به همین خیال باش :tonguesmiley:آفرین پیچی (113
دارن حق منو میخورن.....حق مردم خوردن نداره من الان حق ناس دارن به گردنتون.
امیدوارم عوامل اختلاس حق من بشن بشکه ترشی
آوا من دیگه حرفی ندارممممماونایی که آوا نوشتن تنکیووووو......ولی من اصلا شیطون نیستما(توضیحاتش که اصلا به من نمیخوره
با این شیطونیاش چه قیافه مظلومیم به خودش گرفتهابروهاشم که تاتوئه![]()
![]()
شایدبابابرقی...هم شیطنت داره هم ایثارو فداکاری
ولی جواب آخرم: مریم با ستاره ش![]()
بابابرقی نکنه همزادمی؟؟ :5:وووووووووی چرا اینقد شبیه منه :5:
:smiliess (11):من بچه بودم کارخطرناک که میکردم ؛یعنی اصلا احساس خطر نمی کردم ......کلید چیه؟؟
دوچرخه هم که سوارمیشدم ای حال میداد ای حال میداد از اون دوچرخه بزرگا هس دوبرابر سایز خودته از اونا
فوتبالم که بعله..تیله هم که خوراکمون بود
معلمم به این شیوه گول زدم خخخخخخ
از اون فداکاری های خنگولی هم زیاد انجام دادم اهههه :13:
روسریمو که همیشه همینطوری کج و معوج میپوشیدم .... فرم صورت و چشم وایناشم که خودمم
کلا خودمم.... ...بگم کیه ؟؟
آقا راست میگه هبه، من تایید می کنم. ابروهاش مال خودشه!!!آوا من دیگه حرفی ندارممممم![]()
ببینم وقتی 20 امتیاز منفی گرفتی هم همینقد افتخارانه میگی ؟:65d6a5d6s:
آوا من دیگه حرفی ندارممممم![]()
آقا راست میگه هبه، من تایید می کنم. ابروهاش مال خودشه!!!
فقط نصف سمت راست دماغش مال سمت چپشه :a2d3: آخه روش مهر خورده بود به هر دری زدم نشد درست شه)))
اَ اَ این که بلغیث خودمونه اصن ازون گوشت تلخیش معلوم بود ...![]()
همون خاطرشم لوسه....
خدا میدونه الان چی شده اون اولا که مث جوجه ارکه بود...
ترفندستان:میام ویرایش می کنم اسم انجمنیشو می نویسم.
ویروس رزرو پست رو خوب اومدی :25r30wi:عههه وااا مث اینکه ویروس رزرو پست به مکسین هم سرایت کرده:black_eyed:....خووو عاقو بذا هرموقع مطمئن شدی بیا حدست بزن دیگه:65d6a5d6s:
عاقو کمت می اومد یه دستی به عکس بچگی ما میکشیدی احسان آقا؟![]()
عکس بچگیام کلی آلایش کلده بید والا اما کیفیتش پایین بود اصلا مشخص نبید :1dco2x0p1lilzhfpg1t