آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

rozeabi

New member
رز کدوم دوره کارآموزی منظورته؟

می خوام اگه قبول نشدم فورا توی یه آزمایشگاه خصوصی مشغول به کار شم. (البته اگه کار باشه :دی). الانم که هر آزمایشگاهی بری می گن دست کم دو ماه همینطوری بیا برای یادگیری تا بعدا قرارداد ببندیم. منظورم از کارآموزی این بود.

کارولین

New member
بچه ها کسی از پذیرش بین الملل خبر نداره؟

سارا جون تو دفترچه پارسال ظرفیتا رو اعلام کردن امسال احتمال زیاد بیشترش میکنن. اگه میخوای به هرقیمتی بین الملل بخونی از الان بهت میگم ارزش نداره 50-60 میلیون پولو هدر بدی.بری پذیرش بگیری از یه دانشگاه خارجی خیلی بهتره حداقل سوادو مدرکت خیلی معتبرتره .

کارولین

New member
می خوام اگه قبول نشدم فورا توی یه آزمایشگاه خصوصی مشغول به کار شم. (البته اگه کار باشه :دی). الانم که هر آزمایشگاهی بری می گن دست کم دو ماه همینطوری بیا برای یادگیری تا بعدا قرارداد ببندیم. منظورم از کارآموزی این بود.

رز جون منم دنبال کارآموزیم یه جا پول میگیرن یه جا فعلا نمیخوان یه جا 3ماه باید بری کا اموزی ... اصلا اوضاع داغونیه

توجه توجه افزایش زمان مصاحبه و شروع زودتر از اعلام قبلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مطمئنم اینا ی سورپرایز جدید تو کلشون خدا رحم کنه زمان مصاحبه از 23 آذر به 16 آذر کاهش یافت!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی 7 روز اضافه شد به مدت زمان کل مصاحبه ها!!!این تصمیم خیلی مشکوک نکنه جدی جدی واگذار کردن به دانشگاهها دیگه بوردی در کار نیست!!!!! خدا رحم کنه
به سایت سنجش مراجعه کنید این متن رو جدید زدن که زیر گذاشتم

زمان مصاحبه کلیه رشته ها از روز یکشنبه 16 آذر ماه 93 لغایت پنجشنبه 27 آذر ماه 93 خواهد بود. زمان و مکان هر رشته به تفکیک در کارت ورود به جلسه ی مصاحبه درج خواهد شد.

irani

New member
نوشته زمان و مکان مصاحبه هر رشته، پس دانشگاهی و جدا نیست

پس قطعاً جمعیت بالایی امسال دعوت کردن خدا رحم کنه نمره مصاحبه تاثیرش بیشتر میشه نمره کتبی کسی هم پایین باشه با نمره مصاحبه جابجا میشه!

*hadis*

New member
مطمئنم اینا ی سورپرایز جدید تو کلشون خدا رحم کنه زمان مصاحبه از 23 آذر به 16 آذر کاهش یافت!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی 7 روز اضافه شد به مدت زمان کل مصاحبه ها!!!این تصمیم خیلی مشکوک نکنه جدی جدی واگذار کردن به دانشگاهها دیگه بوردی در کار نیست!!!!! خدا رحم کنه
به سایت سنجش مراجعه کنید این متن رو جدید زدن که زیر گذاشتم

زمان مصاحبه کلیه رشته ها از روز یکشنبه 16 آذر ماه 93 لغایت پنجشنبه 27 آذر ماه 93 خواهد بود. زمان و مکان هر رشته به تفکیک در کارت ورود به جلسه ی مصاحبه درج خواهد شد.

ببخشیدا!! ولی من خیلی خنده م می گیره به کارای شما!! هر وقت میام انجمن یکی داره میگه وای خدارحم کنه!! یکی میگه وای معلوم نیس چه نقشه ای تو سرشونه!! یکی دیگه میگه قراره چه بلایی سرمون بیاد..کلا شده مثل این کارتونا!!اون چی بود دوست گالیور..من میدونستم!!!!
خلاصه امروزم با دیدن این پیام شما کلی خندیدم!! بابا منم امتحان دادم توکلتون به خدا باشه!اگر خدا مقدر کرده باشه شما امسال دکترا قبول بشی شک نکن هیچی نمیتونه تغییرش بده و اگرم قبول نشی شک نکن بهترین و خیرترین تصمیم رو واست گرفته!!

ببخشیدا!! ولی من خیلی خنده م می گیره به کارای شما!! هر وقت میام انجمن یکی داره میگه وای خدارحم کنه!! یکی میگه وای معلوم نیس چه نقشه ای تو سرشونه!! یکی دیگه میگه قراره چه بلایی سرمون بیاد..کلا شده مثل این کارتونا!!اون چی بود دوست گالیور..من میدونستم!!!!
خلاصه امروزم با دیدن این پیام شما کلی خندیدم!! بابا منم امتحان دادم توکلتون به خدا باشه!اگر خدا مقدر کرده باشه شما امسال دکترا قبول بشی شک نکن هیچی نمیتونه تغییرش بده و اگرم قبول نشی شک نکن بهترین و خیرترین تصمیم رو واست گرفته!!

راست میگید حق با شماست اصلاً آرامش روحی ندارم
ی مثل هست مار گزیده از ریسمان سیاه سفید میترسه حکایت منه!!دست خودم نیست
هر چی خیره
سپردم به خدا دیگه

*hadis*

New member
راست میگید حق با شماست اصلاً آرامش روحی ندارم
ی مثل هست مار گزیده از ریسمان سیاه سفید میترسه حکایت منه!!دست خودم نیست
هر چی خیره
سپردم به خدا دیگه

دوباره هم عذرخواهی میکنم اگر یه کم درکتون نکردم و خنده م گرفته بود..انشالا که خداوند خیرتون رو توو خواسته ی دلتون قرار داده باشه..هم رشته بودیم گمونم.منم بیوتک امتحان دادم ولی کم خونده بودم کلا25 روز ضرب العجل!! خداروشکر که سالمیم و هنوز فرصت داریم پس مایوس نباشید

*hadis*

New member
پس قطعاً جمعیت بالایی امسال دعوت کردن خدا رحم کنه نمره مصاحبه تاثیرش بیشتر میشه نمره کتبی کسی هم پایین باشه با نمره مصاحبه جابجا میشه!

این زیادشدن زمان مصاحبه هم گمانم به دلیل اضافه شدن بچه های داروسازی باشه نه چیز دیگه..پس همه چی خوب و عالیه!!

احسنت حق با شماست من خنگ نفهمیدم!
دقیقاً واسه داروسازی هاست الکی جو گیر شدم
مرسییییییییییییییییییی
آره منم بیو تک واقعاً شرایط فکری و روحی بدی دارم دیگه بخداااااااااااااااا خسته ام اینجا جای صحبت کردنش نیست ی داستانهایی رو پشت سر گذاشتم!!
بازم سپاسگذار از شما دوست مهربان و خوش قلب
خدایا عاشقتم همینکه تو زندگیم هستی هوامو داری ممنونننننننننننننننننننننننننن همیشه وجودت رو حس کردم
اما از ت می خوام به هممون کمک کنی اول سلامتی بعد رسیدن به هدف
پیروز باشید

*hadis*

New member
آره منم بیو تک واقعاً شرایط فکری و روحی بدی دارم دیگه بخداااااااااااااااا خسته ام اینجا جای صحبت کردنش نیست ی داستانهایی رو پشت سر گذاشتم!!
بازم سپاسگذار از شما دوست مهربان و خوش قلب
خدایا عاشقتم همینکه تو زندگیم هستی هوامو داری ممنونننننننننننننننننننننننننن همیشه وجودت رو حس کردم
اما از ت می خوام به هممون کمک کنی اول سلامتی بعد رسیدن به هدف
پیروز باشید

خواهش میکنم..با آرزوی موفقیت تک تک بچه هایی که واقعا زحمت کشیدن!!(چون خودم خیلی زحمت نکشیدم توقعی هم ندارم:smiliess (3):

آخرین ویرایش:

doneshjoo

New member
"افسوس که چه دیر میفهمیم زندگی همان روزهایی بود که زود سپری شدنش را آرزو می کردیم":riz277::riz277::riz277:

(مخصوص کسایی که میخوان 12هم زودتر بیاد)،

nono

New member
تغییر زمان مصاحبه کنکور دکتری تخصصی علوم پزشکی
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور از تغییر زمان مصاحبه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی خبر داد.
محمدحسین پورکاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: مصاحبه این آزمون قرار بود از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ آذر ماه برگزار شود اما به دلیل تعطیلات آخر ماه صفر، مصاحبه در تاریخ ۱۶ آذرماه برگزار میشود.
وی با بیان اینکه آزمون دکتری در تاریخ یکم آبان‌ماه برگزار شده و کلید سوال‌ها روی سایت سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.org قرارداده شده است، افزود: کارنامه اولیه این آزمون حداکثر تا ۱۰ روز دیگر و از طریق سایت سنجش آموزش پزشکی اعلام خواهد شد.
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور تاکید کرد: مراجعه‌کنندگان برای مصاحبه باید حداقل نمره را کسب کرده باشند تا بتوانند تا دو برابر ظرفیت برای مصاحبه دعوت شوند.
پورکاظمی در پایان از برگزاری مصاحبه به صورت متمرکز خبر داد و افزود: از آنجایی که تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی محدود است، مصاحبه به صورت متمرکز برگزار می‌شود

shino

New member
منظور در یک مکان ثابت می باشد.
در ضمن sanjeshp.org نداریم :33:

ینی خراب وزارت بهداشتم هنوز آدرس سایت خودشو نمیدونه :a2d3:

آخرین ویرایش:

nono

New member
بچه ها شما مدارک لازم برای مصاحبه رو جمع آوری کردید یا نه؟ چون 12 آذر نتایج اولیه بیاد پنج شنبه جمعه که تعطیله، فقط شنبه وقت داریم
یک سوال دیگه اینکه من یک مقاله سابمیت شده و یک پایان نامه دارم به نظر شما باید از دانشگاهم چه گواهی پژوهشی بگیرم؟:smiliess (11):

بالا