آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

rozeabi

New member
سلام خدمت تمامی اعضا ... این جا کسی هست دکترای ژنتیک پزشکی امسال را شرکت کرده باشه؟

بله. چند نفر هستند. از جمله خود من...البته با توجه به تایپیکی که برای آمادگی دکترا زده شده بود انتظار داشتم افراد بیشتری باشند اما گویا تمایلی به تبادل نظر ندارند :65d6a5d6s:

rozeabi

New member
سلام يه سوال پيش پا افتاده با اجازتون، اگه ارشد از وزارت علوم باشه ميزان قبولي از مصاحبه دكتراي بهداشت چقدره؟

تو مصاحبه شانس پزشکی ها بیشتره. اما زیاد هم وضعیت برای علومی ها ناامید کننده نیست. پارسال یک علومی با سی وی خوب (کتبیش رو نمی دونم) از ژنتیک پزشکی قبول شد. یکی از کاربرای همینجا هم که علومی بودن ( آقا مجتبی) با کتبی متوسط و سی وی خیلی خوب پیارسال از ژنتیک پزشکی قبول شدن. من این افراد رو می شناسم. شاید علومی های دیگه ای هم قبول شده باشن که من نمی شناسمشون.

رتبه کتبی (نه نمره کتبی البته رتبه بر اساس همون نمره است!)زیر تعداد ظرفیت پذیرش؟!

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و آرزوی موفقیت
بچه ها با توجه به پیگیری کردم نتیجه مصاحبه فقط جابجایی محلهای پذیرش رو به دنبال داره تا بحال پیش نیومده کسی که رتبه کتبی در محدوده یا زیر ظرفیت پذیرش باشد مردود شود فقط محل پذیرش ها رو جابجا کرده مثلاً رتبه 1 سال 92 کتبی یک بعد مصاحبه 3 رتبه 13 بعد مصاحبه 18 در نهایت فاصله هاشون همین حد بوده انهایی هم که قبول نشدند جالب بود برام مثلاً 60 شده بود 61 این نشون میده خیلی کتبی مهم که شما بر اساس نمره کتبی که به دست میارید رتبتون زیر ظرفیت پذیرش رشته هاتون باشه!البته این صحبت رو با قاطعیت نمیتونم بگم ولی شواهد که پیگیری کردم اینگونه بوده!! با اینحال نظر شما چیه؟

rozeabi

New member
بچه ها با توجه به پیگیری کردم نتیجه مصاحبه فقط جابجایی محلهای پذیرش رو به دنبال داره تا بحال پیش نیومده کسی که رتبه کتبی در محدوده یا زیر ظرفیت پذیرش باشد مردود شود فقط محل پذیرش ها رو جابجا کرده مثلاً رتبه 1 سال 92 کتبی یک بعد مصاحبه 3 رتبه 13 بعد مصاحبه 18 در نهایت فاصله هاشون همین حد بوده انهایی هم که قبول نشدند جالب بود برام مثلاً 60 شده بود 61 این نشون میده خیلی کتبی مهم که شما بر اساس نمره کتبی که به دست میارید رتبتون زیر ظرفیت پذیرش رشته هاتون باشه!البته این صحبت رو با قاطعیت نمیتونم بگم ولی شواهد که پیگیری کردم اینگونه بوده!! با اینحال نظر شما چیه؟

نظر من اینه که خیلی از اساتید آدمهای باوجدانی هستن که راضی نمیشن کسی که هم کتبیش و هم سی ویش خوبه رو از تحصیل دکترا محروم کنند. اما یه سری استثناها رو من شنیدم. مثلا اینکه به کسی که دفاع نکرده حتی اگه کتبی خوبی آورده باشه تو مصاحبه کم می دن. استثنا دوم هم کسانی هستند که سی وی فوق العاده خوبی دارن که واقعا حاصل زحمت چند ساله هست (تدریس، طرح، سابقه ی کار) و با وجود کتبی پایین قبول می شند. نظر من اینه که افراد استثنائی گروم دوم جایگزین افراد استثنائی گروه اول میشند.
به هر حال بهتره امیدوار و خوش بین باشیم و برای چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده نگران و ناراحت نباشیم. من که خودم رو تو دلم قبول شده گذاشتم :4d564ad6:البته به کسی نمیگم که بعدا ضایع نشم و فقط در این حد میگم که به احتمال زیاد مصاحبه می رم. فوقش وقتی جواب نهایی رو دادند و دیدم قبول نشدم چند ساعت گریه می کنم، :sadsmiley: یه هفته غصه می خورم :14:و در نهایت خودم رو جمع و جور می کنم و برای سال بعد تلاش می کنم :a2d3:.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

پس دعا كن ظرفيتا امسال كم نشه !

varia

Well-known member
ئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی تاریخ اعلام نتیجه اولیه آزمون دکترای تخصصی علوم پزشکی و ظرفیت این آزمون را اعلام کرد.
با اشاره به برگزاری آزمون دکترا در یکم آبان ماه افزود:‌ کلید سوال‌ها روی سایت سنجش وزارت بهداشت، قرار داده شده است.
وی بااشاره به بررسی اعتراضات داوطلبان طی امروز و فردا -18 و 19 آبان ماه، گفت: نتایج اولیه این
آزمون 12 آذر ماه اعلام خواهد شد و نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه که از تاریخ 23 تا 29 آذرماه توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد در تاریخ چهارم بهمن ماه اعلام می‌شود.
پورکاظمی بااشاره به رقابت 8295 نفر در این
آزمون درمورد ظرفیت پذیرش اظهار کرد: ظرفیت نهایی این آزمون 1324 نفر است

30s2mars

New member
تو مصاحبه شانس پزشکی ها بیشتره. اما زیاد هم وضعیت برای علومی ها ناامید کننده نیست. پارسال یک علومی با سی وی خوب (کتبیش رو نمی دونم) از ژنتیک پزشکی قبول شد. یکی از کاربرای همینجا هم که علومی بودن ( آقا مجتبی) با کتبی متوسط و سی وی خیلی خوب پیارسال از ژنتیک پزشکی قبول شدن. من این افراد رو می شناسم. شاید علومی های دیگه ای هم قبول شده باشن که من نمی شناسمشون.

واقعا تاثیر داره که وزارت بهداشت باشی یا نه؟ فکر نکنم واسه اساتید مهم باشه. حتی به نظرم مهم نیست کدوم دانشگاه بودی قبلا. اونا فقط میخان ارزیابیت کنن.من خودم وزارت علوم بودم از این قضیه خیالم راحته ولی.

shino

New member
ئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی تاریخ اعلام نتیجه اولیه آزمون دکترای تخصصی علوم پزشکی و ظرفیت این آزمون را اعلام کرد.
با اشاره به برگزاری آزمون دکترا در یکم آبان ماه افزود:‌ کلید سوال‌ها روی سایت سنجش وزارت بهداشت، قرار داده شده است.
وی بااشاره به بررسی اعتراضات داوطلبان طی امروز و فردا -18 و 19 آبان ماه، گفت: نتایج اولیه این
آزمون 12 آذر ماه اعلام خواهد شد و نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه که از تاریخ 23 تا 29 آذرماه توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد در تاریخ چهارم بهمن ماه اعلام می‌شود.
پس با توجه به طرفیت نهایی سال پیش، ظرفیت امسال ثابت خواهد بود اما میزان بین الملل بودن آن مشخص نیست
لینک طرفیت کل سال پیش:آزمون دکتری ایران | ۶ بهمن اعلام نتایج آزمون دکتری گروه علوم پزشکی

هیراد

New member
بچه های ویروس شناسی اگه میآید از سایت دیدن میکنید لطفا نظربدین

mehsad

New member

دوستان. کسی میدونه پارسال شرکت کننده های دکترا چقدر بودن و چقدرشون پذیرش شدن؟
با امسال متفاوته این تعداد؟

mehsad

New member

شفيع

Well-known member
ظرفيت پارسال روانشناسي 0 نفر بود.هر سال اعلام ميكنه ديگه

nono

New member
اما من ظرفیت پارسال رو که جمع زدم 1144 نفر پذیرفته داشت که نشان میده 180 نفر اضافه شده که امیدوارم این تعداد برا شعب بین الملل باشه و دست از سر ظرفیت های ما بردارن و از ظرفیت ما دیگه کم نکنن

rozeabi

New member
واقعا تاثیر داره که وزارت بهداشت باشی یا نه؟ فکر نکنم واسه اساتید مهم باشه. حتی به نظرم مهم نیست کدوم دانشگاه بودی قبلا. اونا فقط میخان ارزیابیت کنن.من خودم وزارت علوم بودم از این قضیه خیالم راحته ولی.

من شنیدم که حتی قضاوت منفی روی بین الملل وزارت بهداشت دارند چه برسه به وزارت علوم یا نوع دانشگاه. البته با این نحوه ی قضاوت مخالفم و اگه قرار بود که فرصت مجدد به افراد ندن یکدفعه باید کنکور دکترا رو حذف می کردن یا کسانی رو که مثلا از وزارت علوم هستن از کنکور بهداشت منع می کردن. به هر حال امیدوارم که نظر شما درست باشه

rozeabi

New member
دوستان یک سوال
من مقاله م اکسپت شده اما تا موقع مصاحبه چاپ نمیشه. الان به نظرتون من چی کار کنم؟ می تونم میل اکسپت رو پرینت بگیرم و بچسبونم به پی دی اف مقاله م و روز مصاحبه بدم خدمت اساتید یا حتما باید مقاله ی چاپ شده بدم؟
می تونم یه میلی بزنم به مجله و ازشون بخوام که یه گواهی چیزی برام بفرستن که نشون بده مقاله م اکسپت شده و قراره چاپ بشه؟

shino

New member
دوستان یک سوال
من مقاله م اکسپت شده اما تا موقع مصاحبه چاپ نمیشه. الان به نظرتون من چی کار کنم؟ می تونم میل اکسپت رو پرینت بگیرم و بچسبونم به پی دی اف مقاله م و روز مصاحبه بدم خدمت اساتید یا حتما باید مقاله ی چاپ شده بدم؟
می تونم یه میلی بزنم به مجله و ازشون بخوام که یه گواهی چیزی برام بفرستن که نشون بده مقاله م اکسپت شده و قراره چاپ بشه؟
معمولا سردبیر ژورنال نامه ای امضا شده میفرسته که نشان دهنده اکسپت مقالس. من دو تا دارم که اینطور بوده. شما هم چک کن ببین فایل ضمیمه نفرستادن. اگر نبود حتما ایمیل رو پرینت بگیر ببر

بالا