مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

celine

New member
سولاربه بیا منو تو بیاییم گزارش بدیم بی خیال کسایی که نیان میای هر روز گزارش بدیم؟

solarbeh

New member
سولاربه بیا منو تو بیاییم گزارش بدیم بی خیال کسایی که نیان میای هر روز گزارش بدیم؟

celin جون خب بچه ها انگیزه نمی دن خب ما چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باش بچه ها دارن خوب می خونن
من امروز چند ساعت تغذیه و زبان خوندم، این روزا شور و شوق محرم نمی ذاره درس خوند
البته اولویت هم با ایام محرمه

- - - Updated - - -

celin جون خب بچه ها انگیزه نمی دن خب ما چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باش بچه ها دارن خوب می خونن
من امروز چند ساعت تغذیه و زبان خوندم، این روزا شور و شوق محرم نمی ذاره درس خوند
البته اولویت هم با ایام محرمه

celine

New member
یادش بخیر اون زمانی که با یاسمن و سیاوش و نگار و اینا هر شب اینجا گزارش میدادیم و رفع اشکال میکردیم و به هم امید میدادیم خب اون موقع من تازه کار بودم زیاد با مباحث آشنا نبودم اونا خیلی کمکم کردن ایشالا این سری دیگه نوبت ماست که خدا نتیجه ی کارامون رو بده
به امید خودش

n.nutritiin8787

New member
من از شنبه تا جمعه: هضم و جذب / یک سوم ویتامین های محلول در آب
بیوشیمی: بیوشیمی ساختمان
فیزیولوژی : سه فصل اول(بخش اول)
زبان: lesson1_chapter1

- - - Updated - - -

ساختمان چربی

n.nutritiin8787

New member
من ازین به بعد هرشب میگم بهتون چی گفتم. ولی ازالان بگم من یه خصلت بد دارم . باید اول خلاصه نویسی کنم و سوالای اون بحثو درآرم بعدا بخونم

solarbeh

New member
مرسی
منم امروز تنبلی کردم
فقط زبان خوندم 3 ساعت :smiliess (2):

- - - Updated - - -

celine

New member
سلام دوستان خسته نباشید من تست بیو انزیم و غشا رو زدم الانم تست تغذیه میخونم

saintangle

New member
سلام دوستای گلم.من خجالت میکشم بگم ولی از دیروز شروع کردم برای خوندن.دیروز تغذیه و امروز تغذیه و الان فیزیولوژی
اخه سال95 قراره کنکور بدم.ولی دارم جوری میخونم که انگار سال بعد باید کنکور بدم...

آخرین ویرایش:

arvin7#

New member
سلام دوستان ؛ من تازه عضو شدم ؛ من رشته ام صنایع غذایی میخوام سال دیگه واسه ارشد تغذیه امتحان بدم ؛ میخواستم بدونم کسی درباره م .و س.س.ه،ن،خ،ب،گ،ا،ن اطلاعاتی داره ؛ اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

- - - Updated - - -

سلام دوستان ؛ من تازه عضو شدم ؛ من رشته ام صنایع غذایی میخوام سال دیگه واسه ارشد تغذیه امتحان بدم ؛ میخواستم بدونم کسی درباره م .و س.س.ه،ن.خ.ب.گ.ا.ن اطلاعاتی داره ؛ اگه راهنماییم کنین ممنون میشوم

آخرین ویرایش:

arvin7#

New member
فکر کنم اسم م .و.س.س.ه ننوشت منظورم م.و.س.س.ه ، ن.خ.ب.گ.ا.ن بود

آخرین ویرایش:

n.nutritiin8787

New member
سلام دوستان من میخوام فیزیولوژی اعصاب رو از روی یه کتاب خیلی چکیده بخونم. آخه این بخش گایتون واقعا سنگینه. به نظرتون خیلی ریسکه؟ یا از رو گایتون بخونم؟

powered

New member
سلام دوستان.من یک سوال خیلی اساسی دارم شما از چه روشی برای مرور مطالب استفاده میکنین؟

celine

New member
سلام دوستان من میخوام فیزیولوژی اعصاب رو از روی یه کتاب خیلی چکیده بخونم. آخه این بخش گایتون واقعا سنگینه. به نظرتون خیلی ریسکه؟ یا از رو گایتون بخونم؟

همه ی فصلا چکیده ی خوب کافیه

- - - Updated - - -

همه ی فصلا چکیده ی خوب کافیه

- - - Updated - - -

سلام دوستان.من یک سوال خیلی اساسی دارم شما از چه روشی برای مرور مطالب استفاده میکنین؟

برا تغذیه دوره طبق نمودار فراموشی ذهن

Alia

New member
سلام دوستان
من تصمیم دارم امسال هم توی کنکور شرکت کنم.
خبری راجع به تغییر دادن رشته های مجاز نشده؟ چون شنیده بودم اعتراضاتی شده برای اینکه توی پذیرش رشته ها محدودیت ایجاد بشه.
من هم رشته کارشناسیم تغذیه نیست. میخواستم بدونم زمزمه هایی برای این تغییرات ایجاد شده یا اینکه قرار نیست تغییر خاصی نسبت به پارسال صورت بگیره؟
میخوام مثل بعضی از دوستانم نشه که پارسال داشتن برای پرستاری داخلی و جراحی میخوندن و یکهو رشته های ما از لیست حذف شد.

آخرین ویرایش:
بالا