پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
چ تفاهمی..مننم 4سال تو ی دانشگاه...درس خوندم اصن لذت بخش نبود..ارشدم ازون بیمزه تره مگ بادوستی ک قبلا باهاش بودی یجا قبول شی! !

فدای شمااا استعداد درخشان:))))))))))))پس از دسته شماره 1 پسرهایی:black_eyed:
اون رشتت هم درست کن:دی
molecular and cellular biology

آسمون

New member
همین دیگه، گفتم از دانشگاه نداره ـمون بگیم واسه هم..:sad:به حرفای آسمون هم توجه نکن ازش متنفرم من
22.gif

- - - Updated - - -

بچـه ها این هبی طفلک مث ملخیه که افتاده تو آب، اصن یه وضعی شده این حساب کاربریش :tsimuzpzwoap1t9y3o7

دل به دل راه داره...منم ازتو متنففففرمممم
میگم حساب کاربری با اسم کاربری فرق داره؟نمیشه یه جدیدشوبسازه؟گناه داره خووو:-(

آسمون

New member
ولی واسه ما این 4 سال خیلی خوب بود، خیلی هم خوش گذشت. الآن بچه هامون اونایی که ارشدن میگن اصن فاز ما کجا و فاز ارشدیا کجا، خیلی بد میگذره بهشون:smilies:

به منم کارشناسی خوش گذشت...جدا ازسختیاو یکسری مسائل...واقعا بادوسام حال میکردیم...توارشدانگارهمه چی مصنوعیه:-(

آسمون

New member
سلام به همه دانشگاه داران و دانشگاه نداران و آقا مدیر گل(هندوانه):thumbsupsmileyanim:
کلوچه اینقدر درس نخون که تنبونت شل بشه مجبور شی اینجوری بچسبیش خوب...چه کاریه؟؟؟!!!:21:
یه نفر بود زبان میخوند یه زمانی....اول اسمش احسان بود دیگه نیست نه؟؟؟؟!!!!
دوستای ارشد امیدوارم موفق باشین....آسمون جون ممنون....من با phd خانه داری و عذاب دادن احسان که خدایی خیلی رشته تاپیه میتونم تو جامعه مجازی آیندت عضو بشم؟؟؟؟:dadad4:
من....اما....اما....من.....:tonguesmiley:

عزیزم بامدرک معتبری که تودارى روسرتمام ایمونولوژیستاجاداری...:)
آی آی آی این من گفتنت داره میگه چرا امروزپیام نذاشتی...

آسمون

New member
ولی من هم کارشناسی ایم بهم خوش گذشته و هم ارشد داره خوش میگذره...نه اینکه بگم بیکارم نه...ولی چون دانشگاست و یک عالمه دانشکده و محیط اشنا...ناخود اگاه لذت بخشه:heart::(40):

خب سارا تو دوباره واردمحیط قبلی شدی.هرچنداونم برامن سخته رفتن به دانشگاهی که دیگه خبری ازچهره آشنای دوستات نباشه همش جای خالیشون آدمواذیت میکنه...درکل بایداینو بپذیریم که روزای خوب کارشناسی تکرارنمیشن...:smiliess (1):

sa@@ra

New member
خب سارا تو دوباره واردمحیط قبلی شدی.هرچنداونم برامن سخته رفتن به دانشگاهی که دیگه خبری ازچهره آشنای دوستات نباشه همش جای خالیشون آدمواذیت میکنه...درکل بایداینو بپذیریم که روزای خوب کارشناسی تکرارنمیشن...:smiliess (1):
خوب اخه من همه دوستام هستن ..... ولی واسه ما داره تکرار میشه:motat:....دیگه به هر حال جو دانشگاه تا دانشگاه فرق میکنه....:smilies-azardl (113

Immunity

Well-known member
خوب اخه من همه دوستام هستن ..... ولی واسه ما داره تکرار میشه:motat:....دیگه به هر حال جو دانشگاه تا دانشگاه فرق میکنه....:smilies-azardl (113

الان میخای دل مارو اب بندازی دیگگگگ !! اسمون جون خالی میبنده من سارارو میشناسم! :a2d3:

Immunity

Well-known member
فدای شمااا استعداد درخشان:))))))))))))پس از دسته شماره 1 پسرهایی:black_eyed:
اون رشتت هم درست کن:دی
molecular and cellular biology

ممنون سارا خانوم! !! درباره دسته 1پسرا بیشتر توضیح میدی؟ ! دقیقااا...
رشتم چشه درسته! ! خو نمیتونستی اینو پ خ کنی کچل! ! سکه ی پول شدیم رف! ! :smilies-azardl (12).میگم دکتر اموزگار بهت نمره ندهاااا
:motat:

sa@@ra

New member
ممنون سارا خانوم! !! درباره دسته 1پسرا بیشتر توضیح میدی؟ ! دقیقااا...
رشتم چشه درسته! ! خو نمیتونستی اینو پ خ کنی کچل! ! سکه ی پول شدیم رف! ! :).میگم دکتر اموزگار بهت نمره ندهاااا
:

اینجا مگه غریبه هستش محمد؟؟؟:riz481:
فدای دکتر....قراره بشه استاد راهنمام:(40): تموم شد رفت:riz481:
راه دیگخ پیدا کن:riz481:

PMN

New member
به منم کارشناسی خوش گذشت...جدا ازسختیاو یکسری مسائل...واقعا بادوسام حال میکردیم...توارشدانگارهمه چی مصنوعیه:-(

فک کنم ارشدتون مثه کارشناسیه ماس! کاش میتونسم دلایلی که خوش نمیگذشتو بگم نظر شمام عوض میشد :riz277:

eeeeeeehsan

New member
دل به دل راه داره...منم ازتو متنففففرمممم
میگم حساب کاربری با اسم کاربری فرق داره؟نمیشه یه جدیدشوبسازه؟گناه داره خووو:-(

آره دیگه، نام کاربری تو آسمونه، حساب کاربریت شامل آواتارت و تنظیماتت و کلن پروفایلت میشه. :))

سلام به همه دانشگاه داران و دانشگاه نداران و آقا مدیر گل(هندوانه)
کلوچه اینقدر درس نخون که تنبونت شل بشه مجبور شی اینجوری بچسبیش خوب...چه کاریه؟؟؟!!!:21:
یه نفر بود زبان میخوند یه زمانی....اول اسمش احسان بود دیگه نیست نه؟؟؟؟!!!!
دوستای ارشد امیدوارم موفق باشین....آسمون جون ممنون....من با phd خانه داری و عذاب دادن احسان که خدایی خیلی رشته تاپیه میتونم تو جامعه مجازی آیندت عضو بشم؟؟؟؟
من....اما....اما....من.....:tonguesmiley:

:25r30wi:
ماشالا همینطور عیالم از دهنش دُر میریزه.. من همین الآن برم یه گربه بکشم فردا چش نخوری :tonguesmiley:

عزیزم بامدرک معتبری که تودارى روسرتمام ایمونولوژیستاجاداری...:)
آی آی آی این من گفتنت داره میگه چرا امروزپیام نذاشتی...

قضیه چیه؟؟ به منم بگین توروخدا =)))

emmy

Member
سلام.احسان خان فردا روز دامپزشک میباشد....
من به حمیدخان تبریک میگم و همینطور به همه دامپزشکان عزیز...همیشه شاد و تندرست باشین.:riz304::auizz3ffy9vla57584x
حمید خان کم پیدا شدی؟؟؟؟؟مگه نه احساااااان؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
سلام.احسان خان فردا روز دامپزشک میباشد....
من به حمیدخان تبریک میگم و همینطور به همه دامپزشکان عزیز...همیشه شاد و تندرست باشین.:riz304::auizz3ffy9vla57584x
حمید خان کم پیدا شدی؟؟؟؟؟مگه نه احساااااان؟؟؟؟

تبـریـــــــــک حمید :smiliess (8):
حمید من باهاش صحبت کردم، گفت درگیره دانشگاست داداشم، ایشالا سرش خلوت میشه می تونه میاد :riz304:

hebe.nurse

New member
نه هبه جون....انقده دلم واسه دانشگاه رفتن تنگ شده که نگو....کاش اين يه سال زود بگذره...

نهال جونم انققققد این ی سال و سختیاش زود میگذره که بعدها حتی اینروزا رو به یاد هم نخواهی آورد...
بعدم ارشد اصلا حس دلتنگیتو رفع نمیکنه. منکه بیشتر دلتنگ شدم.......
اون دوره کارشناسی و اون بچه ها دیگه به خاطره ها پیوستن و هرگز تکرار نمیشن.:bunnyearsmiley:

hebe.nurse

New member
همین دیگه، گفتم از دانشگاه نداره ـمون بگیم واسه هم..:sad:به حرفای آسمون هم توجه نکن ازش متنفرم من

- - - Updated - - -

بچـه ها این هبی طفلک مث ملخیه که افتاده تو آب، اصن یه وضعی شده این حساب کاربریش :tsimuzpzwoap1t9y3o7

ازون بدتر ، مثال سوسکیم که با جفت پا له میشه ولی هنوز جون داره :black_eyed:
نمیدونم این خوابگاه درب و داغون چیکا کرده که نمیشه تو انجمن پست گذاشت. ینی چیزی به اسم اعصاب دیگه نمیشناسممم:p7977cujr38iyymsu8:
الانم دانشکده ام.

بالا