sa@@ra
New member
چ تفاهمی..مننم 4سال تو ی دانشگاه...درس خوندم اصن لذت بخش نبود..ارشدم ازون بیمزه تره مگ بادوستی ک قبلا باهاش بودی یجا قبول شی! !
فدای شمااا استعداد درخشان
اون رشتت هم درست کن:دی
molecular and cellular biology
چ تفاهمی..مننم 4سال تو ی دانشگاه...درس خوندم اصن لذت بخش نبود..ارشدم ازون بیمزه تره مگ بادوستی ک قبلا باهاش بودی یجا قبول شی! !
خداروشکر امسال دانشجو نیستیم 4 سال دانشجویی خیلی بیمزه بود :smilies:
کلوچه اینقدر درس نخون که تنبونت شل بشه مجبور شی اینجوری بچسبیش خوب...چه کاریه؟؟
همین دیگه، گفتم از دانشگاه نداره ـمون بگیم واسه هم..:sad:به حرفای آسمون هم توجه نکن ازش متنفرم من![]()
- - - Updated - - -
بچـه ها این هبی طفلک مث ملخیه که افتاده تو آب، اصن یه وضعی شده این حساب کاربریش :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ولی واسه ما این 4 سال خیلی خوب بود، خیلی هم خوش گذشت. الآن بچه هامون اونایی که ارشدن میگن اصن فاز ما کجا و فاز ارشدیا کجا، خیلی بد میگذره بهشون:smilies:
سلام به همه دانشگاه داران و دانشگاه نداران و آقا مدیر گل(هندوانه):thumbsupsmileyanim:
کلوچه اینقدر درس نخون که تنبونت شل بشه مجبور شی اینجوری بچسبیش خوب...چه کاریه؟؟؟!!!:21:
یه نفر بود زبان میخوند یه زمانی....اول اسمش احسان بود دیگه نیست نه؟؟؟؟!!!!
دوستای ارشد امیدوارم موفق باشین....آسمون جون ممنون....من با phd خانه داری و عذاب دادن احسان که خدایی خیلی رشته تاپیه میتونم تو جامعه مجازی آیندت عضو بشم؟؟؟؟:dadad4:
من....اما....اما....من.....:tonguesmiley:
ولی من هم کارشناسی ایم بهم خوش گذشته و هم ارشد داره خوش میگذره...نه اینکه بگم بیکارم نه...ولی چون دانشگاست و یک عالمه دانشکده و محیط اشنا...ناخود اگاه لذت بخشه:heart:40):
خوب اخه من همه دوستام هستن ..... ولی واسه ما داره تکرار میشه:motat:....دیگه به هر حال جو دانشگاه تا دانشگاه فرق میکنه....:smilies-azardl (113خب سارا تو دوباره واردمحیط قبلی شدی.هرچنداونم برامن سخته رفتن به دانشگاهی که دیگه خبری ازچهره آشنای دوستات نباشه همش جای خالیشون آدمواذیت میکنه...درکل بایداینو بپذیریم که روزای خوب کارشناسی تکرارنمیشن...:smiliess (1):
خوب اخه من همه دوستام هستن ..... ولی واسه ما داره تکرار میشه:motat:....دیگه به هر حال جو دانشگاه تا دانشگاه فرق میکنه....:smilies-azardl (113
الان میخای دل مارو اب بندازی دیگگگگ !! اسمون جون خالی میبنده من سارارو میشناسم! :a2d3:
فدای شمااا استعداد درخشان)))))))))))پس از دسته شماره 1 پسرهایی:black_eyed:
اون رشتت هم درست کن:دی
molecular and cellular biology
ممنون سارا خانوم! !! درباره دسته 1پسرا بیشتر توضیح میدی؟ ! دقیقااا...
رشتم چشه درسته! ! خو نمیتونستی اینو پ خ کنی کچل! ! سکه ی پول شدیم رف! !.میگم دکتر اموزگار بهت نمره ندهاااا
:
به منم کارشناسی خوش گذشت...جدا ازسختیاو یکسری مسائل...واقعا بادوسام حال میکردیم...توارشدانگارهمه چی مصنوعیه:-(
دل به دل راه داره...منم ازتو متنففففرمممم
میگم حساب کاربری با اسم کاربری فرق داره؟نمیشه یه جدیدشوبسازه؟گناه داره خووو:-(
سلام به همه دانشگاه داران و دانشگاه نداران و آقا مدیر گل(هندوانه)
کلوچه اینقدر درس نخون که تنبونت شل بشه مجبور شی اینجوری بچسبیش خوب...چه کاریه؟؟؟!!!:21:
یه نفر بود زبان میخوند یه زمانی....اول اسمش احسان بود دیگه نیست نه؟؟؟؟!!!!
دوستای ارشد امیدوارم موفق باشین....آسمون جون ممنون....من با phd خانه داری و عذاب دادن احسان که خدایی خیلی رشته تاپیه میتونم تو جامعه مجازی آیندت عضو بشم؟؟؟؟
من....اما....اما....من.....:tonguesmiley:
عزیزم بامدرک معتبری که تودارى روسرتمام ایمونولوژیستاجاداری...
آی آی آی این من گفتنت داره میگه چرا امروزپیام نذاشتی...
:sadsmiley::sad:
سلام.احسان خان فردا روز دامپزشک میباشد....
من به حمیدخان تبریک میگم و همینطور به همه دامپزشکان عزیز...همیشه شاد و تندرست باشین.:riz304::auizz3ffy9vla57584x
حمید خان کم پیدا شدی؟؟؟؟؟مگه نه احساااااان؟؟؟؟
نه هبه جون....انقده دلم واسه دانشگاه رفتن تنگ شده که نگو....کاش اين يه سال زود بگذره...
همین دیگه، گفتم از دانشگاه نداره ـمون بگیم واسه هم..:sad:به حرفای آسمون هم توجه نکن ازش متنفرم من
- - - Updated - - -
بچـه ها این هبی طفلک مث ملخیه که افتاده تو آب، اصن یه وضعی شده این حساب کاربریش :tsimuzpzwoap1t9y3o7