Immunity
Well-known member
دقیقا از شنبه تا چهارشنبه دانشگاهم در اینده 5 شنبه هم میام
خوب این هفته 1 شنبه تعطیله من نیستم تو بیا سر بزن:25r30wi:
نه برو یموق غیبت نخوری یکشنبه...فک کنم کلیدداره دانشگاه تهران تویی الان!!6صبح میری درارو بازمیکنی!!
دقیقا از شنبه تا چهارشنبه دانشگاهم در اینده 5 شنبه هم میام
خوب این هفته 1 شنبه تعطیله من نیستم تو بیا سر بزن:25r30wi:
نه برو یموق غیبت نخوری یکشنبه...فک کنم کلیدداره دانشگاه تهران تویی الان!!6صبح میری درارو بازمیکنی!!
عیـال و نهال و سحر، بیاین ماهم از دانشگاهامون واسه همدیگه تعریف کنیم!!![]()
خداییش این دانشگاه ما چیز قابل تعریفی نداره. همون شماها اصلا نبودش شرف داره به مال ما. والااااا
بعد 16 سال اولین سالیه ک بیکارم.... کارت دانشجویی هم ندارم.... ولی ازم کسی کارت نخواسته تا حالا گوش شیطون کررررر.... تابلو شدم فکر کنم....عیـال و نهال و سحر، بیاین ماهم از دانشگاهامون واسه همدیگه تعریف کنیم!!![]()
ما که دانشگا نداريم:sad:
ما که دانشگا نداريم:sad:
بچه ها من دقت کردم میبینم من خیلی از لغات "من" "ولی" "اما" زیاد استفاده میکنم..... چیکار کنم؟؟؟ .... ی جوریه....:j58r36j3gcr4suxymup
نه اتفاقن حساسی رو این قضیه، مشکلی نداری تو. تنها مشکلت اینه به جای "به" مینویسی "ب" و از این قبیل..
البته خیلیا دیدم اینطوری مینویسن.. آخه خیلی سخته یه ـه چسبان بزنید تنگش؟!! :j58r36j3gcr4suxymup
آره سختمونه.... شما صحبتی دارین؟؟؟؟:sdasdasd:
عیـال و نهال و سحر، بیاین ماهم از دانشگاهامون واسه همدیگه تعریف کنیم!!![]()
خداروشکر امسال دانشجو نیستیم 4 سال دانشجویی خیلی بیمزه بود :smilies:
ولی واسه ما این 4 سال خیلی خوب بود، خیلی هم خوش گذشت. الآن بچه هامون اونایی که ارشدن میگن اصن فاز ما کجا و فاز ارشدیا کجا، خیلی بد میگذره بهشون:smilies:
ولی واسه ما این 4 سال خیلی خوب بود، خیلی هم خوش گذشت. الآن بچه هامون اونایی که ارشدن میگن اصن فاز ما کجا و فاز ارشدیا کجا، خیلی بد میگذره بهشون:smilies:
یاد باد ان روزگاران..................:motat:
خداروشکر امسال دانشجو نیستیم 4 سال دانشجویی خیلی بیمزه بود :smilies: