پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

Immunity

Well-known member

دقیقا از شنبه تا چهارشنبه دانشگاهم در اینده 5 شنبه هم میام
خوب این هفته 1 شنبه تعطیله من نیستم تو بیا سر بزن:25r30wi:

نه برو یموق غیبت نخوری یکشنبه...فک کنم کلیدداره دانشگاه تهران تویی الان!!6صبح میری درارو بازمیکنی!!

sa@@ra

New member
نه برو یموق غیبت نخوری یکشنبه...فک کنم کلیدداره دانشگاه تهران تویی الان!!6صبح میری درارو بازمیکنی!!

نه اتفاقا کلید دار ..از نماز صبح در ها رو می گشایدد.....
ما اون موقع توی خواب غفلتتتتتتتتتتتتتتتتیم متاسقانه

eeeeeeehsan

New member
عیـال و نهال و سحر، بیاین ماهم از دانشگاهامون واسه همدیگه تعریف کنیم!!
N_aggressive%20(36).gif

hebe.nurse

New member
خداییش این دانشگاه ما چیز قابل تعریفی نداره. همون شماها اصلا نبودش شرف داره به مال ما. والااااا

kolouche

New member
عیـال و نهال و سحر، بیاین ماهم از دانشگاهامون واسه همدیگه تعریف کنیم!!
N_aggressive%20(36).gif
بعد 16 سال اولین سالیه ک بیکارم.... کارت دانشجویی هم ندارم.... ولی ازم کسی کارت نخواسته تا حالا گوش شیطون کررررر.... تابلو شدم فکر کنم....
ولی میدونی ی چیزی بود دیدم ذوق مرگ شدم این بود ک یوزر پسورده سیستمای دانشگاه هنوز برام فعاله.... تو کتابخونه نت دارم.... :4d564ad6:

kolouche

New member
بچه ها من دقت کردم میبینم من خیلی از لغات "من" "ولی" "اما" زیاد استفاده میکنم..... چیکار کنم؟؟؟ .... ی جوریه....:j58r36j3gcr4suxymup

آسمون

New member
ما که دانشگا نداريم:sad:

نبینم ایجوری بحرفینا:-:)p7977cujr38iyymsu8:
این قیافه هاچیه دیگه گرفتین...دانشگاکه مال بابای کسی نیس...تووسحروشامین که انشالله امسال قبولین احسانم بدون شک بعدسربازیش...من اینقدکه به قبولی شمامطمئنم که برنامه ریختم چن سال دیگه جامعه مجازی ایمونولوژیستارو بسازیم باهم...ازون سایت معتبرا!که چن تا کاربر phdداره(خودمون):a2d3:

eeeeeeehsan

New member
ما که دانشگا نداريم:sad:

همین دیگه، گفتم از دانشگاه نداره ـمون بگیم واسه هم..:sad:به حرفای آسمون هم توجه نکن ازش متنفرم من
22.gif

- - - Updated - - -

بچـه ها این هبی طفلک مث ملخیه که افتاده تو آب، اصن یه وضعی شده این حساب کاربریش :tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من دقت کردم میبینم من خیلی از لغات "من" "ولی" "اما" زیاد استفاده میکنم..... چیکار کنم؟؟؟ .... ی جوریه....:j58r36j3gcr4suxymup

نه اتفاقن حساسی رو این قضیه، مشکلی نداری تو. تنها مشکلت اینه به جای "به" مینویسی "ب" و از این قبیل..
البته خیلیا دیدم اینطوری مینویسن.. آخه خیلی سخته یه ـه چسبان بزنید تنگش؟!! :j58r36j3gcr4suxymup

kolouche

New member
نه اتفاقن حساسی رو این قضیه، مشکلی نداری تو. تنها مشکلت اینه به جای "به" مینویسی "ب" و از این قبیل..
البته خیلیا دیدم اینطوری مینویسن.. آخه خیلی سخته یه ـه چسبان بزنید تنگش؟!! :j58r36j3gcr4suxymup

آره سختمونه.... شما صحبتی دارین؟؟؟؟:sdasdasd:

eeeeeeehsan

New member
خداروشکر امسال دانشجو نیستیم 4 سال دانشجویی خیلی بیمزه بود :smilies:

ولی واسه ما این 4 سال خیلی خوب بود، خیلی هم خوش گذشت. الآن بچه هامون اونایی که ارشدن میگن اصن فاز ما کجا و فاز ارشدیا کجا، خیلی بد میگذره بهشون:smilies:

mahsast

New member
ولی واسه ما این 4 سال خیلی خوب بود، خیلی هم خوش گذشت. الآن بچه هامون اونایی که ارشدن میگن اصن فاز ما کجا و فاز ارشدیا کجا، خیلی بد میگذره بهشون:smilies:

یاد باد ان روزگاران..................:motat:

- - - Updated - - -

یاد باد ان روزگاران..................:motat:

Immunity

Well-known member
خداروشکر امسال دانشجو نیستیم 4 سال دانشجویی خیلی بیمزه بود :smilies:

چ تفاهمی..مننم 4سال تو ی دانشگاه...درس خوندم اصن لذت بخش نبود..ارشدم ازون بیمزه تره مگ بادوستی ک قبلا باهاش بودی یجا قبول شی! !

emmy

Member
سلام به همه دانشگاه داران و دانشگاه نداران و آقا مدیر گل(هندوانه):thumbsupsmileyanim:
کلوچه اینقدر درس نخون که تنبونت شل بشه مجبور شی اینجوری بچسبیش خوب...چه کاریه؟؟؟!!!:21:
یه نفر بود زبان میخوند یه زمانی....اول اسمش احسان بود دیگه نیست نه؟؟؟؟!!!!
دوستای ارشد امیدوارم موفق باشین....آسمون جون ممنون....من با phd خانه داری و عذاب دادن احسان که خدایی خیلی رشته تاپیه میتونم تو جامعه مجازی آیندت عضو بشم؟؟؟؟:dadad4:
من....اما....اما....من.....:tonguesmiley:

sa@@ra

New member
ولی من هم کارشناسی ایم بهم خوش گذشته و هم ارشد داره خوش میگذره...نه اینکه بگم بیکارم نه...ولی چون دانشگاست و یک عالمه دانشکده و محیط اشنا...ناخود اگاه لذت بخشه:heart::(40):

بالا