چهارمین دیدار حضوری تبریزیا :)))

bioshimi@

Well-known member
ولی سمانه خدایش فک کنم خیلی به ساکت بودنت گیر دادنااااااا ....سمانه بعد 5دیقع که منو دیده ودرحالت شوکککککککک....هانییییییییییی بگووووو من کم حرف میزنمممممم؟بگو من کم حرف نیستممممممممم؟

سمانه کتابای پشت شیشه رو میخام اااااااااااااااااااااا:thanks:

آره .والا ولی جدی شوک وارد شد خفن بهم باورم نمیشد خخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
ولی سمانه خدایش فک کنم خیلی به ساکت بودنت گیر دادنااااااا ....سمانه بعد 5دیقع که منو دیده ودرحالت شوکککککککک....هانییییییییییی بگووووو من کم حرف میزنمممممم؟بگو من کم حرف نیستممممممممم؟

سمانه کتابای پشت شیشه رو میخام اااااااااااااااااااااا:thanks:
نامرررت آره حالا کتابا میخوای ها باشه با سانی نقشه سرقت و میکشیم فقط دزدگیرارو تو از کار بنداز ..بذار الان ببینم بهت اس میدم

bioshimi@

Well-known member
سلامممممممممممممممممممممممم
من امدمممممممممممممممممممممممممممممم

امروز خوش گذشت کلی ذوق مرگ شدیم سه تایی
جای همه دوستامون خالی بود:thanks:
آره سانی انصافا دمت گرم ..خیلی باحالی ..خیلی جالب بود دورو که پیچیدیم یهو غیب زدی منم هنگ کرده بودم این دختر چیکا میکنه خخخخخ ولی بخدا ذوق مرگ شدم خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللی دوست دارم مرسی:heart:

sane

Active member
اوهوم اوهوم صدا میاد 1...2...3...خب
سلام خدمت دوستای گل و گلاب

بچه ها جای همتون خالی امروز چهارمین دیدار حضوری تبرزیا بود (البته دخترونه)
با حضور

هانیه

sane(سانی خودمون)

bioshimi@( سمانه)

تو یکی از آزمایشگاههای دانشکده علوم طبیعی یونی تبریز به وقوع پیوست خخخخخخ...اونقد ذوق کردیم که نگو ..جای همتون خالی بخصوص بچه های دیدارای قبلی همه خاطرات اون دیدارا تو یه لحظه به ذهنم اومدن دلم میخواست که تو اون لحظه همه بچه ها باهم اونجا بودن....البته من خودم در جریان نبودما غافلگیرم کردن حتی لباس مهمونی هم نداشتم با همون روپوش آزمایشگاه هانی جلو روم اومد خخخخخخخخ.اونقد ذوق کردم که از ته دلم بغلش کردم .. واقعا وقتی حضوری همو میبینیم اونقد مهر و محبت زیاد و حس نزدیکی و صمیمیت میاد بین دوستا ..اونایی که تجربه اشو داشتن میدونن چی میگم .و اونا که نداشتن امیدوارم که هر چه زودتر این حس قشنگو تجربه کنن:)

ممنون از هانی ناز و خوشگلم که با اومدنش خیلی مارو خوشحال کرد و ممنون از سانی مهربونم که عاشقشم ..هم دانشکده ای ماه خودمه دسش درد نکنه ترتیب این دیدارو داد عاشقتم سانی بوس برتو

ممنون سمانه جون خودم تچکرات فراوان
خیلی ممنون از هردوتون هانی و سمانه عزیز
خیلی ماهی سمانه عزیزم عاشختم عخشم
ممنون از تو هانی عزیزم دوست خوبم

:rose::rose::rose:

bioshimi@

Well-known member
ممنون سمانه جون خودم تچکرات فراوان
خیلی ممنون از هردوتون هانی و سمانه عزیز
خیلی ماهی سمانه عزیزم عاشختم عخشم
ممنون از تو هانی عزیزم دوست خوبم

:rose::rose::rose:

قربونت برم فدایی داری باجی :rose:

sane

Active member
ناااااااااااااامرتا دو ساعت زودتر اس میداین منم بودماااااااااااااااا ینی خعلی نامرتین عاغا من میخواستم عشق سابقم و خواهر شووووشومو ببینم

گرگه ی شدید :((((

ناری جونی علوس خوشملم گرمه نکن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ایشتالا دفه بعدم تورو سوپرایز میکنم بیای عخش سابقتو ببینی
باید یعک توطئه دیگه بچینم هانی رو بکشونم بیاتش خخخخخ:4d564ad6:
اخه اومده بود میگف دم درم تشنمه آب بخورم برم سرش گول مالوندم بردمش در یعک ازمایشگاه گذاشتم رفتم دنبال سمانه جونی وبا یعک توطئه اوردمش هانی رو ببینه :motat:

هانیه

Well-known member
هر وقت اب سرد کن دیدین یاد من بیفتین...زاویه 45درجه وچشمان بسته هم یادتون نره خواهرای گلم:25r30wi:

انشالله حماسه های بعدی....

مرسی از هردوتاتون
0.253251001285827549_0044.gif

sane

Active member
میدونم عزیزم میدونم شما بی نظیرید

خوار شوشوی من چطور بود هووم ؟؟ آقامون همراش نبود خخخ؟؟؟:25r30wi:

هانی چی لیاخت عخش سابق بودن منو داره خخخخ؟ (عزیز دلمه هانی)

ناری جونی اغاتون فردا میاتش موخای ببینیش بیارم سوپرایز شی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
ناری جونی علوس خوشملم گرمه نکن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ایشتالا دفه بعدم تورو سوپرایز میکنم بیای عخش سابقتو ببینی
باید یعک توطئه دیگه بچینم هانی رو بکشونم بیاتش خخخخخ:4d564ad6:
اخه اومده بود میگف دم درم تشنمه آب بخورم برم سرش گول مالوندم بردمش در یعک ازمایشگاه گذاشتم رفتم دنبال سمانه جونی وبا یعک توطئه اوردمش هانی رو ببینه :motat:

دمت حسابی جیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز

هانیه

Well-known member
سانی ترکیدم از خنده....:25r30wi:

دخترم ابرو داری کن......نمیدونم چرا امروز هی گیم اور میشدم....:25r30wi:

bioshimi@

Well-known member
هر وقت اب سرد کن دیدین یاد من بیفتین...زاویه 45درجه وچشمان بسته هم یادتون نره خواهرای گلم:25r30wi:

انشالله حماسه های بعدی....

مرسی از هردوتاتون
0.253251001285827549_0044.gif
زاویه 45 درجه اره چشما بسته خخخخخخخ :25r30wi:
قربونت ابجی انشالا حماسه بعدی با حضور همه:riz304:

sane

Active member
اس دادم بهش گفت رسیدم خونه...:dadad4:

ناری اینقدر امروز دوندگی کردم گم شده بودم وسط دانشکده ها....سانی وسمانه هم بهم چقدر خندیدن خدا میدونه:riz481:

واییییییییییییییییییییییی گم شدن و اس دادنت یادم میفته خخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi:
اغا بطور کاملا محرمانه اس میدادم هانی رو از گم شدن نجات بدم نگو نپرس

bioshimi@

Well-known member
مرسی دوستای گلم خیلی خوشحال شدم اصلا قابل وصف نیستش...
امیدوارم این خوشیا بارها نصیب همه بشه ..شبتون قشنگ مرسی از همتون :rose::rose:

sane

Active member
به رو چشام اگه نمردیم و عمری باقی موند میام
باجی این سانی تعجب کرده بود مونده بود هاج و واج میگفت اینا میگن تو ساکتی کووو شما دوتا که به من فرصت نمیدین که خخخخخخ از بس ذوق کرده بودیم

سمانه کم حرفه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked:
هانی و سمانه از وقتی همدیگرو دیدن تا موقع خدافطی ی ریز داشتن حرف میزدن
نزاشتن دو کلمه هم من ایراد کنم که والا!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
واییییییییییییییییییییییی گم شدن و اس دادنت یادم میفته خخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi:
اغا بطور کاملا محرمانه اس میدادم هانی رو از گم شدن نجات بدم نگو نپرس

اره ...خخخخخ....وسطم کم مونده بود گریه کنم.....خخخخ....همش از دانشکده های مختلف سردرمیاوردم.....یکبارم رسیدم دانشکده برق....:shocked:چطوریشو نمیدونم.....خخخخ....

bioshimi@

Well-known member
اره ...خخخخخ....وسطم کم مونده بود گریه کنم.....خخخخ....همش از دانشکده های مختلف سردرمیاوردم.....یکبارم رسیدم دانشکده برق....:shocked:چطوریشو نمیدونم.....خخخخ....

اونجا دانشکده بیق ددیت بود...هانی جان خون میکشه خون میفهمی خخخخخخخ

هانیه

Well-known member
البته تقصیر نگهبانی ها هم بودم میگفتن سال سول....من نمیدونستم کدومش میشه راست کدومش میشه چپ....:4d564ad6:....موقع خدافظی هم هی میگفتم در کدوم ور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4d564ad6:

sane

Active member
خخخخخخ هانی داشتم این ظرافتتو به ناری میگفتم آره یاد گرفتم خداییش تو گلوت نپرید آب؟ من مونده بودم والا حراستم مونده بود حالا :))))))))

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سمانه یاد گرفتی چطور آب بخوری
سر 45 درجه خم میشه
چشا بسته

:25r30wi:
اموزش خوردن آب از آب سردکن
مدرس: هانی
ساعتی 5 اشلوگ خخخخخخخخخخخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
البته تقصیر نگهبانی ها هم بودم میگفتن سال سول....من نمیدونستم کدومش میشه راست کدومش میشه چپ....:4d564ad6:....موقع خدافظی هم هی میگفتم در کدوم ور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4d564ad6:

خخخخخخخخخخخ اره بالاخره پیدا کردی؟؟ .منم رفتم دیدم دوستم گریه کرده ها خخخخخخ

بالا