چهارمین دیدار حضوری تبریزیا :)))

نوتر

New member
اوهوم اوهوم صدا میاد 1...2...3...خب
سلام خدمت دوستای گل و گلاب

بچه ها جای همتون خالی امروز چهارمین دیدار حضوری تبرزیا بود (البته دخترونه)
با حضور

هانیه

sane(سانی خودمون)

bioshimi@( سمانه)

تو یکی از آزمایشگاههای دانشکده علوم طبیعی یونی تبریز به وقوع پیوست خخخخخخ...اونقد ذوق کردیم که نگو ..جای همتون خالی بخصوص بچه های دیدارای قبلی همه خاطرات اون دیدارا تو یه لحظه به ذهنم اومدن دلم میخواست که تو اون لحظه همه بچه ها باهم اونجا بودن....البته من خودم در جریان نبودما غافلگیرم کردن حتی لباس مهمونی هم نداشتم با همون روپوش آزمایشگاه هانی جلو روم اومد خخخخخخخخ.اونقد ذوق کردم که از ته دلم بغلش کردم .. واقعا وقتی حضوری همو میبینیم اونقد مهر و محبت زیاد و حس نزدیکی و صمیمیت میاد بین دوستا ..اونایی که تجربه اشو داشتن میدونن چی میگم .و اونا که نداشتن امیدوارم که هر چه زودتر این حس قشنگو تجربه کنن:)

ممنون از هانی ناز و خوشگلم که با اومدنش خیلی مارو خوشحال کرد و ممنون از سانی مهربونم که عاشقشم ..هم دانشکده ای ماه خودمه دسش درد نکنه ترتیب این دیدارو داد عاشقتم سانی بوس برتو

:riz304::riz304::riz304:

bioshimi@

Well-known member
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم من تازه رسیدممممممممممممممممممممممممممممممم

خوبین ؟خیلی خوش گذشت ممنون سمانه ...فدات شم ..خیلی ماه ومهربونی

سمانه دستم به دامانت سپر بلا شو برام ناری منو موخاد کبود کنه

مرسی عزیزم
خخخخخخخخ باشه
ناری بگذر به خاطر من بگذر جبران میکنه ..فک کنم دست خودش نبوده ناری باجی مهربونم:)

هانیه

Well-known member
سمانه راستی از اون اب سرد کن خواهری یاد گرفتی چطور اب بخوری؟

th

هانیه

Well-known member
اس دادم بهش گفت رسیدم خونه...:dadad4:

ناری اینقدر امروز دوندگی کردم گم شده بودم وسط دانشکده ها....سانی وسمانه هم بهم چقدر خندیدن خدا میدونه:riz481:

N@RVIN

Well-known member
تقدیم به ناروین عزیزم

همین که میخوام حرف دلم رو با تو بگم میری
آره میدونم بد بوده کارم،ایجوری دلگیری
میشه ایندفه منو تو ببخشی
میشه نگی میخوای ازم جدا شی
میشه ببخشی و بگذری عشق من میشه فراموشت بشه گناهم

:riz513:

نتلکی دخمل :((((

منم که دلرحم بخشایشگر توام با همچین وواسطه ی خخخ

هانی تو برام عزیز بودی میفهمی عزیز دیدنت به یکسوی دنیا خخ بقیه زندگی هم به اون یکی سو فکنیم خخخ بهم دیر گفتی دخمل محافظه کار تنبل این دمین بار بود ااا

خو حالا یکم باهات قهر میمونم بعد شاید ببخشمت..شطور بود ؟ خوش گذشت؟؟؟

bioshimi@

Well-known member
ها از چی باجی جانیم؟؟

راستی دیدار خودمون نیای سری بعد خونت حلال میشه از همین الان روزت کردم :)

به رو چشام اگه نمردیم و عمری باقی موند میام
باجی این سانی تعجب کرده بود مونده بود هاج و واج میگفت اینا میگن تو ساکتی کووو شما دوتا که به من فرصت نمیدین که خخخخخخ از بس ذوق کرده بودیم

bioshimi@

Well-known member
سمانه راستی از اون اب سرد کن خواهری یاد گرفتی چطور اب بخوری؟

th

خخخخخخ هانی داشتم این ظرافتتو به ناری میگفتم آره یاد گرفتم خداییش تو گلوت نپرید آب؟ من مونده بودم والا حراستم مونده بود حالا :))))))))

N@RVIN

Well-known member
مرسی عزیزم
خخخخخخخخ باشه
ناری بگذر به خاطر من بگذر جبران میکنه ..فک کنم دست خودش نبوده ناری باجی مهربونم:)

باشه سمانه ی خودم به تو بخشیدمش اییییییییییییش ولی به شرطی که برات گذاشتم بعله :))

N@RVIN

Well-known member

ناری اینقدر امروز دوندگی کردم گم شده بودم وسط دانشکده ها....سانی وسمانه هم بهم چقدر خندیدن خدا میدونه:riz481:

اینا بهونست میدونی بهووونه

دیشب بهم میگفتی من میموندم ایییش خو حالا بگذریم به سمنوی گلم بخشیدمت برو خداتو شکر کن..فقط بگم من با عخش ظریف نمیسازم همچین باید بمب باشی مث خودم درو کنی با غیر ظرافت بری جلو خخ :4d564ad6:

bioshimi@

Well-known member

آخه مقصدت اونور دانشگاه بود داشتی میرفتی بیرون ..بعدشم اونجا که داشتی میرفتی طرف سلفه داداشا بودا نجاتت دادم خخخخخ

نوتر

New member
باجی این سانی تعجب کرده بود مونده بود هاج و واج میگفت اینا میگن تو ساکتی کووو شما دوتا که به من فرصت نمیدین که خخخخخخ از بس ذوق کرده بودیم

پس معلوم شد مشکل ماییم.باشه سمانه غیر مستقیم فهمیدیم خخخ
سالارررر ریضااااا علییی جمع کنین بریم. دیگه جای ما اینجا نیست خخخخخخ
:thumbsupsmileyanim:

N@RVIN

Well-known member

سمانه پس برا ما ناز میکنی آره؟ هووووم؟ چی میگه اعتراف کن خخ

پس اگه منم بودم که مخ خوار شوشو ی گلم هنگ میکرد فک کن کی جلودار ور زدن من میشه خخخ

bioshimi@

Well-known member

سمانه پس برا ما ناز میکنی آره؟ هووووم؟ چی میگه اعتراف کن خخ

پس اگه منم بودم که مخ خوار شوشو ی گلم هنگ میکرد فک کن کی جلودار ور زدن من میشه خخخ

خخخخخخخخخ نه بابا ...اره سانی دختره آرومیه اونقدم ناز داره از صبح تا شب برا ما ناز میکنه اونجا .ووووووووووووی الان میاد میکشه منو :))

N@RVIN

Well-known member

نوتی به جون خودم اگه بدارم برین ....

باور کن راه نداره خخخخخ الکی میگن حالا دو کلمه حرف میزنن میشه پر حرفی ایییییییییش با کلا..سای ظریف من حوصله میپوکه اگه شما سوهان روحم نشین خخخ...اصن به آزارتون عادت کردم

bioshimi@

Well-known member

چی میگی نوتی ...من اونجام ورور حرف میزنم دیگه گوش شنوا و چشم بینا میخواد ببینی برادر من :riz481:

bioshimi@

Well-known member
نوتی به جون خودم اگه بدارم برین ....

باور کن راه نداره خخخخخ الکی میگن حالا دو کلمه حرف میزنن میشه پر حرفی ایییییییییش با کلا..سای ظریف من حوصله میپوکه اگه شما سوهان روحم نشین خخخ...اصن به آزارتون عادت کردم

آهان اینم هستا شاید پر حرفی ما دو کلمه شماس .خخخخ :riz481:

بالا