چهارمین دیدار حضوری تبریزیا :)))

bioshimi@

Well-known member
اوهوم اوهوم صدا میاد 1...2...3...خب
سلام خدمت دوستای گل و گلاب :riz304:

بچه ها جای همتون خالی امروز چهارمین دیدار حضوری تبرزیا بود (البته دخترونه)
با حضور

هانیه

sane(سانی خودمون)

bioshimi@( سمانه)

تو یکی از آزمایشگاههای یونی تبریز به وقوع پیوست خخخخخخ...اونقد ذوق کردیم که نگو ..جای همتون خالی بخصوص بچه های دیدارای قبلی همه خاطرات اون دیدارا تو یه لحظه به ذهنم اومدن دلم میخواست که تو اون لحظه همه بچه ها باهم اونجا بودن....البته من خودم در جریان نبودما غافلگیرم کردن حتی لباس مهمونی هم نداشتم با همون روپوش آزمایشگاه هانی جلو روم اومد خخخخخخخخ.اونقد ذوق کردم که از ته دلم بغلش کردم .. واقعا وقتی حضوری همو میبینیم اونقد مهر و محبت زیاد و حس نزدیکی و صمیمیت میاد بین دوستا ..اونایی که تجربه اشو داشتن میدونن چی میگم .و اونا که نداشتن امیدوارم که هر چه زودتر این حس قشنگو تجربه کنن:):heart:

ممنون از هانی ناز و خوشگلم که با اومدنش خیلی مارو خوشحال کرد و ممنون از سانی مهربونم که عاشقشم ..هم دانشکده ای ماه خودمه دسش درد نکنه ترتیب این دیدارو داد عاشقتم سانی بوس برتو
:riz304::riz304:

آخرین ویرایش:

bioshimi@

Well-known member
قربونت برم باران جونم یه روزم تو بیا اینجو مارو ذوق مرگ کن منتظرماااا ..خخخخخ

N@RVIN

Well-known member
ناااااااااااااامرتا دو ساعت زودتر اس میداین منم بودماااااااااااااااا ینی خعلی نامرتین عاغا من میخواستم عشق سابقم و خواهر شووووشومو ببینم

گرگه ی شدید :((((

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sane

bioshimi@

Well-known member
خخخخخخ ناری من هیچکاره بیدما .. اینا سورپرایز کردن منو ههههههه....ناری اونقد دخترا ماهین . ..::))))))))))))))))))))

N@RVIN

Well-known member
خوش بحالتون عزیزای دلم ولی خیلی افسوس خوردم دقیقا سیدم خونه هانیه اس داد یکم زودتر میگفت منم می دیدمتون ..:heart::heart:

هانیه از همین تریبون خیلی ناااااااااامردی تو به من قول داده بودی من اینهمه دعوتت کردم آخرشم بی خبر اومدی
:sdasdasd::dadad4:

N@RVIN

Well-known member
خخخخخخ ناری من هیچکاره بیدما .. اینا سورپرایز کردن منو ههههههه....ناری اونقد دخترا ماهین . ..::))))))))))))))))))))

میدونم عزیزم میدونم شما بی نظیرید

خوار شوشوی من چطور بود هووم ؟؟ آقامون همراش نبود خخخ؟؟؟:25r30wi:

هانی چی لیاخت عخش سابق بودن منو داره خخخخ؟ (عزیز دلمه هانی)

bioshimi@

Well-known member
عه وااااااااااا باشه ناری دیگه مخشونو میزنم اونجا دمه دستن هی میارمشون دیدار ..گریه نکن ..قول میدم اینام دیگه راه افتادن خخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
میدونم عزیزم میدونم شما بی نظیرید

خوار شوشوی من چطور بود هووم ؟؟ آقامون همراش نبود خخخ؟؟؟:25r30wi:

هانی چی لیاخت عخش سابق بودن منو داره خخخخ؟ (عزیز دلمه هانی)

خواهر شوهرت سانی...خخخخخخ دخمل ناز نازی.مهربونه خوشبحالت همچین خواهر شوهری داری خدا شانس بده خخخ
هانی ...ماه بودا اصلا تو رفتارش اینا ظرافت مشخص بود ... یه نمه شم نشون داد حالا خودش میاد توضیح میده بذار برسه الان رسیده خونش :)) به نظرم بیخیال عشقای قبلیت باش اینو بچسب باجی طالبم داره از دستت میره ها خخخخخخخخ

N@RVIN

Well-known member
عه وااااااااااا باشه ناری دیگه مخشونو میزنم اونجا دمه دستن هی میارمشون دیدار ..گریه نکن ..قول میدم اینام دیگه راه افتادن خخخخخخ

نه بابااونا یک نامرتایین که نگووو اییییییییییش

ولی برا دفعه بعد دیدادرمون رو قولت حساب میکنم حتما باید بیاریشون حتماااا

bioshimi@

Well-known member

نه بابااونا یک نامرتایین که نگووو اییییییییییش

ولی برا دفعه بعد دیدادرمون رو قولت حساب میکنم حتما باید بیاریشون حتماااا

باشه چشم ....حتما ..مگه دسته خودشونه میارمشون :smilies-azardl (113

N@RVIN

Well-known member
خواهر شوهرت سانی...خخخخخخ دخمل ناز نازی.مهربونه خوشبحالت همچین خواهر شوهری داری خدا شانس بده خخخ
هانی ...ماه بودا اصلا تو رفتارش اینا ظرافت مشخص بود ... یه نمه شم نشون داد حالا خودش میاد توضیح میده بذار برسه الان رسیده خونش :)) به نظرم بیخیال عشقای قبلیت باش اینو بچسب باجی طالبم داره از دستت میره ها خخخخخخخخ

ینی هانی خیلی لوس بود دیگه اییییییییش ظرافتش تو حلقم خخخ؟؟ به هم میایم خخخخخ؟؟ ..نه دیگه با این کاری که کرده خونش حلاله باور کن بیاد تو همین تاپیک کمربندمو دربیارم همچین کبودش کنم بفهمه عخش سابق من بودن ینی چی :25r30wi:

ینی چی به من نگفته باااا؟ فقط دو ساعت زودتر میگفت خییییییییییییییییییییییییییلی نامرنه:dadad4:

هوووم سانی عخشمه باید بسپرم سری بعد آقامونم با خودش بیاره خخ

N@RVIN

Well-known member
باشه چشم ....حتما ..مگه دسته خودشونه میارمشون :smilies-azardl (113

کلا خوش بحالت که کسایی رو دیدی که من بارها بهشون افتخار دادم و از صمیم قلب دعوتشون کردم ..بذار بیاد فقط اگه باهاش قهر نکردم :sad::dadad4:

bioshimi@

Well-known member
ینی هانی خیلی لوس بود دیگه اییییییییش ظرافتش تو حلقم خخخ؟؟ به هم میایم خخخخخ؟؟ ..نه دیگه با این کاری که کرده خونش حلاله باور کن بیاد تو همین تاپیک کمربندمو دربیارم همچین کبودش کنم بفهمه عخش سابق من بودن ینی چی :25r30wi:

ینی چی به من نگفته باااا؟ فقط دو ساعت زودتر میگفت خییییییییییییییییییییییییییلی نامرنه:dadad4:

هوووم سانی عخشمه باید بسپرم سری بعد آقامونم با خودش بیاره خخ

خخخخخخ حالا این دفعه رو بگذر ... از بس دوییده بود اینور اونور خسته بود ..
آره بگو آقاتونم بیاره هم خودت ببینش خخخخخ هم ما زیارتشون کنیم

N@RVIN

Well-known member
خخخخخخ حالا این دفعه رو بگذر ... از بس دوییده بود اینور اونور خسته بود ..
آره بگو آقاتونم بیاره هم خودت ببینش خخخخخ هم ما زیارتشون کنیم

هوووم اساسا باید عرض 5 دیقه خشمم فروکش میکرد میبخشیدمش ازم بعیده خخخخ

هنوز نتونستم بگذرم ازش بذارم یه فصل کتکش بزنم بعد میبخشم خخ

خسته نباشی عزیزم :)

bioshimi@

Well-known member

هوووم اساسا باید عرض 5 دیقه خشمم فروکش میکرد میبخشیدمش ازم بعیده خخخخ

هنوز نتونستم بگذرم ازش بذارم یه فصل کتکش بزنم بعد میبخشم خخ

خسته نباشی عزیزم :)
فدات
حالا میدونی از چی تعجب میکردن اینااااااا ناری

هانیه

Well-known member
تقدیم به ناروین عزیزم

همین که میخوام حرف دلم رو با تو بگم میری
آره میدونم بد بوده کارم،ایجوری دلگیری
میشه ایندفه منو تو ببخشی
میشه نگی میخوای ازم جدا شی
میشه ببخشی و بگذری عشق من میشه فراموشت بشه گناهم

:riz513:

هانیه

Well-known member
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم من تازه رسیدممممممممممممممممممممممممممممممم

خوبین ؟خیلی خوش گذشت ممنون سمانه ...فدات شم ..خیلی ماه ومهربونی

سمانه دستم به دامانت سپر بلا شو برام ناری منو موخاد کبود کنه

هانیه

Well-known member
تولد مهسا هم هست گوشیش خاموش بود نامرت(اخشال نداره کم مونده دکتر بشه)

جای همتون خالی بود مخصوصا عشق سابقم...:heart:

بالا