mz18
New member
چجوریه بعضیا ترم بهمنن بعضیا ترم مهر؟؟
اونوقت چند واحد آز داری؟
نمیدونم ما که ترم مهر هستیم،فعلا آز رو ننوشتن واسه همینه که میگم واحد کم دادن.:mad_majidonline:
آخرین ویرایش:
چجوریه بعضیا ترم بهمنن بعضیا ترم مهر؟؟
اونوقت چند واحد آز داری؟
ما که ترم مهر هستیم،فعلا آز رو ننوشتن واسه همینه که میگم واحد کم دادن.:mad_majidonline:
دقیقا منم همچین وضعیتی دارم!آمارو پاس کردم.الان مگه تاریخ اسلام هم شامل حال ما میشه ؟!!
- - - Updated - - -
برا ما کم نیست؟ یکی از بچه های باکتری که دوستمه میگفت برا این ترم بهشون 12 واحد دادن:smiliess (15):
کلا اینهاس دیگه:آمارحیاتی(2) ایمونولوژی1 (2) بیولوژی سلولی مولکولی (2) تاریخ اسلام (2) حیوانات آزمایشگاهی ونگهداری آن (1) روش تحقیق نظری (1)
- - - Updated - - -
آمار حیاتی دیگه چیه؟ همون آمار زیستیه؟؟
خداوکیلی این دیگه نامردیه، ارشد هم درس عمومی بدن بهتون!! تاریخ تحلیلی اسلام.. متفرم از هرچی عمومیه... به زور 15 پاسش کردم :smiliess (13):
آمار حیاتی دیگه چیه؟ همون آمار زیستیه؟؟
خداوکیلی این دیگه نامردیه، ارشد هم درس عمومی بدن بهتون!! تاریخ تحلیلی اسلام.. متفرم از هرچی عمومیه... به زور 15 پاسش کردم :smiliess (13):
بله همونه!مگه داریم همچین چیزی بچه ها تو ارشد دوباره تاریخ ؟!آمار حیاتی دیگه چیه؟ همون آمار زیستیه؟؟
حالا آمار که هیچ.اون رو اکثر گروه ها ارائه میدن.اون عادیه ولی این که هم آمار هم روش تحقیق بدن کمتر دیده میشه. ولی من همچنان تو کف تاریخ اسلام موندم. اونم دانشگاه تهران اونم تو ارشد پزشکی.فک کنم برنامه بلند مدت دارن برای تبدیل داشنگاه ها به حوزه علمیه.10 سال دیگه این موقع بجای بیوشیمی و باکتری و ایمنی و.... باید درس فقه بالینی پاس کنیم.چه خر تو خری شده این مملکت.خدا به داد برسه:14:حالا ما که هم این تاریخ وهم آمار حیاتی رو گذروندیمٰ ،فقط 6 واحد پاس می کنیم؟ میگم نریم کلا بهتره انگار!!یه چیزایی از پزشکی شنیده بودم ولی نه تا این حد!!:13:
بله همونه!مگه داریم همچین چیزی بچه ها تو ارشد دوباره تاریخ ؟!
- - - Updated - - -
خب برو یقه مدیر گروه رو بگیر، بگو این چه وضعشه!!!t0837h0nn8zfqu8ult
خب پس جای دیگه نگیم بهمون تاریخ دادن،همه مسخرمون میکنن:25r30wi:
نمیدونم خودتون تو چندتا پست قبل تر گفتین!! :smiliess (12):
نمیدونم خودتون تو چندتا پست قبل تر گفتین!! :smiliess (12):
همش فکر میکنم اشتباهه و تا فردا تصحیح میشه !!:shocked:
- - - Updated - - -
همش فکر میکنم اشتباهه و تا فردا تصحیح میشه !!:shocked:
خدا بگم چکارشون کنه...خیلی بیمزن..این کارا چیه اخه..تاریخ اسلام دیگه چی چیه