✌ پذیرفته شدگان ایمونولوژی 93 >> بیاین تو بیشتر باهم آشنا بشیم ヅヅヅ

mz18

New member
چجوریه بعضیا ترم بهمنن بعضیا ترم مهر؟؟
اونوقت چند واحد آز داری؟

نمیدونم ما که ترم مهر هستیم،فعلا آز رو ننوشتن واسه همینه که میگم واحد کم دادن.:mad_majidonline:

آخرین ویرایش:

mahsa.parmis88

New member
کلا اینهاس دیگه:آمارحیاتی(2) ایمونولوژی1 (2) بیولوژی سلولی مولکولی (2) تاریخ اسلام (2) حیوانات آزمایشگاهی ونگهداری آن (1) روش تحقیق نظری (1)

- - - Updated - - -

ما که ترم مهر هستیم،فعلا آز رو ننوشتن واسه همینه که میگم واحد کم دادن.:mad_majidonline:

1 واحد آز دادن

mz18

New member
برا ما کم نیست؟ یکی از بچه های باکتری که دوستمه میگفت برا این ترم بهشون 12 واحد دادن:smiliess (15):

eeeeeeehsan

New member
دقیقا منم همچین وضعیتی دارم!آمارو پاس کردم.الان مگه تاریخ اسلام هم شامل حال ما میشه ؟!!

- - - Updated - - -

آمار حیاتی دیگه چیه؟ همون آمار زیستیه؟؟

خداوکیلی این دیگه نامردیه، ارشد هم درس عمومی بدن بهتون!! تاریخ تحلیلی اسلام.. متفرم از هرچی عمومیه... به زور 15 پاسش کردم :smiliess (13):

abtin13

New member
کلا اینهاس دیگه:آمارحیاتی(2) ایمونولوژی1 (2) بیولوژی سلولی مولکولی (2) تاریخ اسلام (2) حیوانات آزمایشگاهی ونگهداری آن (1) روش تحقیق نظری (1)

- - - Updated - - -

تاریخ اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5::5: اون هم تو ارشد؟؟؟؟؟؟؟ کدوم دانشگاه؟؟؟؟؟؟ مگه حوزه علمیه اس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روش تحقیق 2 واحد هستش که هر واحد عملی و نظری رو تو یه ترم باید ارایه بدن نه جدا جدا. حیوانات آز هم دقیقا همینطوریه

sa@@ra

New member

خداوکیلی این دیگه نامردیه، ارشد هم درس عمومی بدن بهتون!! تاریخ تحلیلی اسلام.. متفرم از هرچی عمومیه... به زور 15 پاسش کردم :smiliess (13):

تاریخ اسلام توی ارشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کارا از علوم پزشکی تهران بعید بوده

:smiliess (15):

- - - Updated - - -

تاریخ اسلام توی ارشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کارا از علوم پزشکی تهران بعید بوده

:smiliess (15):

mahsa.parmis88

New member
حالا ما که هم این تاریخ وهم آمار حیاتی رو گذروندیمٰ ،فقط 6 واحد پاس می کنیم؟ میگم نریم کلا بهتره انگار!!یه چیزایی از پزشکی شنیده بودم ولی نه تا این حد!!:13:

mahsa.parmis88

New member

بله همونه!مگه داریم همچین چیزی بچه ها تو ارشد دوباره تاریخ ؟!

- - - Updated - - -

abtin13

New member
حالا ما که هم این تاریخ وهم آمار حیاتی رو گذروندیمٰ ،فقط 6 واحد پاس می کنیم؟ میگم نریم کلا بهتره انگار!!یه چیزایی از پزشکی شنیده بودم ولی نه تا این حد!!:13:
حالا آمار که هیچ.اون رو اکثر گروه ها ارائه میدن.اون عادیه ولی این که هم آمار هم روش تحقیق بدن کمتر دیده میشه. ولی من همچنان تو کف تاریخ اسلام موندم. اونم دانشگاه تهران اونم تو ارشد پزشکی.فک کنم برنامه بلند مدت دارن برای تبدیل داشنگاه ها به حوزه علمیه.10 سال دیگه این موقع بجای بیوشیمی و باکتری و ایمنی و.... باید درس فقه بالینی پاس کنیم.چه خر تو خری شده این مملکت.خدا به داد برسه:14:

mz18

New member
خب پس جای دیگه نگیم بهمون تاریخ دادن،همه مسخرمون میکنن:25r30wi:

abtin13

New member
خب پس جای دیگه نگیم بهمون تاریخ دادن،همه مسخرمون میکنن:25r30wi:

مسخره نه.باید به حال همه مون گریه کرد.بعید نیست تو دکترا هم وصایای امام یا راهکارهای ازدواج آسان بدن که پیش نیازه برای همه درس ها:14:

mahsa.parmis88

New member
نمیدونم خودتون تو چندتا پست قبل تر گفتین!! :smiliess (12):

همش فکر میکنم اشتباهه و تا فردا تصحیح میشه !!:shocked:

- - - Updated - - -

نمیدونم خودتون تو چندتا پست قبل تر گفتین!! :smiliess (12):

abtin13

New member

- - - Updated - - -

حالا این همه ناله و نفرین کردم این مسئولان رو(حقشون بود) ولی امیدوارم در این مورد یا شما اشتباه کرده باشی یا اونا اشتباه کرده باشن وگرنه دیگه فاتحه مع الصلوات

Immunity

Well-known member
خدا بگم چکارشون کنه...خیلی بیمزن..این کارا چیه اخه..تاریخ اسلام دیگه چی چیه

بالا