ROJO
New member
ولی جدی جدی 6 مهر کنسرو)) رضا صادقی هستش بیاین بریم
6مهر زوده من تو جو درس خوندنم اونموقع:25r30wi:
ولی جدی جدی 6 مهر کنسرو)) رضا صادقی هستش بیاین بریم
اول کادوی متولدین مهر رو تقبل می کنی .. اگه پولت چیزی موند میری کنسرت ( همون کنسرو خودمون)
6مهر زوده من تو جو درس خوندنم اونموقع:25r30wi:
من شما رو ملقب میکنم به خرخون ترین و جوگیر ترین شخص انجمن !!! از فردا میتونین این نشان رو به سینه بچسبانید !! :smiliess (11):
بچه ها یزدیا خیلی بد بودن منم نالاحتم حالم گرفته شد:smiliess (2):
روجو با این تاریخ ثبت نام که واسه ما زدن .. فک کنم تا سال دیگه هم نریم سر ک.ل.اس :5: زیاد جو گیر نشو6مهر زوده من تو جو درس خوندنم اونموقع:25r30wi:
شما اگه بلد نیستی بودجه ی انعطاف پذیر ببندی خوب بده مجلس این کارو برات انجام بده .. خوب بلدنا :riz481:متاسفانه دیر گفتی ، بودجه ماه بعد بسته شده دیگه ، باید تو مرداد میگفتی که بنده به پدر محترم یا همون شوهر شما میگفتن اختصاص بده واسه اون موضوع !! حالا من میرم کنسرو که دیگه زود بگی))
من فردا صبح راه می افتم واسه تهران دلم میتنگه:sad:
من فردا صبح راه می افتم واسه تهران دلم میتنگه:sad:
روجو با این تاریخ ثبت نام که واسه ما زدن .. فک کنم تا سال دیگه هم نریم سر ک.ل.اس :5: زیاد جو گیر نشو)
عه به سلامتی .. کدوم دانشگا قبول شدی ؟؟
عه به سلامتی .. کدوم دانشگا قبول شدی ؟؟
سپی صبح بخییییر7977cujr38iyymsu8: اینقد بچه های گل تربیت مدرس پست گذاشتم ندیدی:j58r36j3gcr4suxymup
به این زودی ?!
چی شاینی؟؟بده سپی :applause:
شما اگه بلد نیستی بودجه ی انعطاف پذیر ببندی خوب بده مجلس این کارو برات انجام بده .. خوب بلدنا
من کاری به این حرفا ندارم .. دوتا تولد دارم :5: یکی شهریور یکی مهر... واسه جفتشم کادو میخوام7977cujr38iyymsu8: زود عجله کن تدارک ببین جوایزمو
)
لوجو جون ثبت ناممون 27 ام هست فردا با خالم اینا میریم احساس دلتنگی بهم دست داده:sadsmiley: