روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
اول کادوی متولدین مهر رو تقبل می کنی .. اگه پولت چیزی موند میری کنسرت ( همون کنسرو خودمون :))

متاسفانه دیر گفتی ، بودجه ماه بعد بسته شده دیگه ، باید تو مرداد میگفتی که بنده به پدر محترم یا همون شوهر شما میگفتن اختصاص بده واسه اون موضوع !! حالا من میرم کنسرو که دیگه زود بگی :)))

ROJO

New member
من شما رو ملقب میکنم به خرخون ترین و جوگیر ترین شخص انجمن !!! از فردا میتونین این نشان رو به سینه بچسبانید !! :smiliess (11):

چی گفتین، داشتم درس میخوندم حواسم نبود
kaffeetrinker_2-1.gif

خخخخخخ

sepideeee

New member
متاسفانه دیر گفتی ، بودجه ماه بعد بسته شده دیگه ، باید تو مرداد میگفتی که بنده به پدر محترم یا همون شوهر شما میگفتن اختصاص بده واسه اون موضوع !! حالا من میرم کنسرو که دیگه زود بگی :)))
شما اگه بلد نیستی بودجه ی انعطاف پذیر ببندی خوب بده مجلس این کارو برات انجام بده .. خوب بلدنا :riz481:

من کاری به این حرفا ندارم .. دوتا تولد دارم :5: یکی شهریور یکی مهر... واسه جفتشم کادو میخوام :p7977cujr38iyymsu8: زود عجله کن تدارک ببین جوایزمو :))

ROJO

New member
روجو با این تاریخ ثبت نام که واسه ما زدن .. فک کنم تا سال دیگه هم نریم سر ک.ل.اس :5: زیاد جو گیر نشو :))

اتفاقا امروز بعد از ظهر ناهارمو ب تمام و کمال خورده بودم دراز کشیده بودم به همین موضوع می اندیشیدم :)) و در ناخوداگاهم مسئولین رازی را شیرازی تصور مینمودم:(50)::smiliess (9):

sepideeee

New member
سپی صبح بخییییر:p7977cujr38iyymsu8: اینقد بچه های گل تربیت مدرس پست گذاشتم ندیدی:j58r36j3gcr4suxymup

راس میگیا اون روزی هم یکی از کاربرا گفت داداشم اونجا درس خونده اطلاعات خواستی بگو بهت بدم :)) نیدونم چرا یهو یادم رفت :)) نه که تعداد قبول شدگان زیاد بود .. همشو قاطی کردم :))

abtin13

New member
شما اگه بلد نیستی بودجه ی انعطاف پذیر ببندی خوب بده مجلس این کارو برات انجام بده .. خوب بلدنا

من کاری به این حرفا ندارم .. دوتا تولد دارم :5: یکی شهریور یکی مهر... واسه جفتشم کادو میخوام :p7977cujr38iyymsu8: زود عجله کن تدارک ببین جوایزمو :))

:riz481: توام دوتا تاریخ تولد داری؟ لابد 29 شهریوره :65d6a5d6s:
کلا ما مهرماهی اصن یه وضی داریم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee
بالا