پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

l.rhb

New member
چشم حتما خبرتون میکنم...اصلا شایدم موندم...حالا نیومده میخواین منو اخراجم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

l.rhb

New member
آسمون جان این مخاطب های خاص کیا هستن...؟؟؟؟؟؟آیا منم شاملشون میشم؟؟؟؟؟

sa@@ra

New member
اسمون الان دیدم انلاینی
بیا بگو لالقب از ما ناراحتی یا نه
مارلیکم که اومد پیچیدش کرد:-(((
بگو خیالم راحت شه برم من:dadad4:

آسمون

New member
بچه ها این قضیه یه بحث کاملا جدا ازانجمن و بچه های سایته...ساراجان،نهال،شامین و آناو هبه ی عزیزمعذرت میخام اگه حرفام باعث سوء تفاهم شده...
مخاطب حرفای من دوتا از دوستای صمیمیم هستن که به صورت مهمان وارد سایت میشن و باخوندن حرفای من تواین انجمن یکطرفه قضاوتهایی کردن و...

l.rhb

New member
بچه ها این قضیه یه بحث کاملا جدا ازانجمن و بچه های سایته...ساراجان،نهال،شامین و آناو هبه ی عزیزمعذرت میخام اگه حرفام باعث سوء تفاهم شده...
مخاطب حرفای من دوتا از دوستای صمیمیم هستن که به صورت مهمان وارد سایت میشن و باخوندن حرفای من تواین انجمن یکطرفه قضاوتهایی کردن و...

خودتو ناراحت نکن عزیزم...لابد اوناهم دچار سو تفاهم شدن...:dadad4:
ببین من بخاطر دوستای خوبی مثل شما دوباره اومدم پیشتون؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
چی شده؟؟؟ضربه فنی؟؟؟خاک؟؟؟ شوخی؟؟؟
چی شده آسمون جونی؟؟؟مدیر بیا کشف کن....
آنا جان وهمه دوستان من یک توصیه مادر بزرگی میکنم بهتون اگر چیزی و حرفی ناراحتتون کرد خیلی بی تعارف بگین بدون اینکه در لفافه بگین خیلی رک بگین.چون ممکنه هر کسی ناخودآگاه و از روی عادت حرفی بزنه که برای کسی ناراحت کننده باشه پس تا بهش نگین که فلانی این حرفت به من برخورد کرده که اون بیچاره هم متوجه اشتباهش نمیشه.
این حرف رو کلی گفتم.ولی آنا جان اگر کسی حرفی زده که ناراحت شدی بیا بگو تا از دلت دربیاره..مطمینم هیچکس از روی قصد حرف بد نمیزنه.

انصافن این حرفت لایک داشت، واقعن گل گفتی.
آدم وقتی ناراحت میشه باید بگه، دوستیم باهم، تا صادق نباشیم این دوستی معنی نداره.

آسمون هم با جنبه تر از ایناست، مشکلش جای دیگه بوده مطمئنم.

eeeeeeehsan

New member
اصن حالا که اینطور شد من از سمت مدیریتم استعفا میدم
02.gif

نه نه حرفمو پس می گیرم فعلن نمیدم
02.gif

ولی آسمون دور از شوخی اگه بحث جدیه بهم خبر بده من به آی پیشون دسترسی دارم، سه سوته میفهمم نام کاربریشون چیه.
حالا باز بگین احسان مدیریتش بیجا بوده!!! :65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: emmy

biologisst

New member
بچه هابابت پارازیتم معذرت میخام.مخاطب حرفام دو مهمان ویژه هستن!
.این ضربه نهایی که امشب خوردم حسابی خوردم کرد...ضربه فنی شدم و خوب خاکم کردین...اینو گفتم که شادبشین...مارلیک شاهده این مدت چی به روز من اومد...
من بد شما خوب...بچرخین تابچرخیم...

سلام آسمون جون. نبینم غمتو..
این چند وقته منم کاملا با تو همذات پنداری می کنم. آدمای دور و برم شدن مثه همین دو تا مهمونی که میان تو سایت واز دار دنیا فقط ضربه فنی بلدن.
خدا رو شکر زندگی همه ، یه خوبیو یه بدی داره وگرنه ما با چه دل خوشی می خواستیم زندگی کنیم.
این روزا هر چی جلوتر میرم یه جور بن بست های بیش تری رو به روی من قرار می گیره. حالا می فهمم که چرا هر چی آدما بزرگتر می شن دنیای ساده ی بچگیشونو بیش تر قدر میدونن و آرزو میکنن یه لحظه برگردن به اون زمان.
حالا شکر خدا حال و روحیه ام بهتره ... ولی میخوام به همه بگم بچه ها شاید یه روزی من نوعی و یا شماها بشیم آدمای طرف مقابلمون.
سعی کنین هیچ وقت مثل یه جدول 6 در 6 خونه های خالی دل آدما رو پر نکنیم سیاه نکنیم.....بزاریم خالی بمونه حداقل. بزاریم حداقل در حس شادی بمونه. اگر ما از طرف مقابلمون خیلی بیزار هم بشیم نزنیم تو برجک طرف و بعدش بگیم آخیش دلم خنک شد.
یکم محبت کردن هیچ از ارزش آدما کم نمی کنه هیچ....باعث میشه که قوی و محکم بشه و حداقل اش این که از دید بقیه شخصیت محکم و استواری بنظر برسه.

امیدوارم حال تو هم زودتر خوب بشه آسمون جونی......
اونا هر چی هم بگن مهم نیست....اینو بدون که وجود تو نشات گرفته از نور وجودی خداست و ارزشش هیچ وقت با حرف بقیه کم نمیشه.

راستی یادم رفته بود بگم دلم واستون تنگ شده بود بچه ها. آخر تابستونی رو دریابین و حسابی خوش بگذرونین . :thanks:

emmy

Member
احسان مدیر بیا یه تکون بده همه صفا کنن.آسمونم از دلش دربیاد...
سارا جان یونی چطور بود؟؟؟
:heart:

marlik

New member
اصن حالا که اینطور شد من از سمت مدیریتم استعفا میدم
02.gif

نه نه حرفمو پس می گیرم فعلن نمیدم
02.gif

ولی آسمون دور از شوخی اگه بحث جدیه بهم خبر بده من به آی پیشون دسترسی دارم، سه سوته میفهمم نام کاربریشون چیه.
حالا باز بگین احسان مدیریتش بیجا بوده!!! :65d6a5d6s:

بچه ها اینطوری هم که برداشت شده نیست. باتعریفایی که آسمون قبلا واسه من ازشون کرده اونا دخترای گلی هستن.فقط سو تفاهم شده.ایشالا هر چه زودتر برطرف میشه.دوستای گل و صمیمی منم میشن من دوس داشتم باهاشون حرف بزنم.دوستای اسمون دوستای منن.و حتما مث خود آسمون خیلی گل و فرشته بودن که دوستای آسمونم بودن

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member

اهان پس دستهای پشت پرده بوده....

آسمون جونم این لینکم تقدیم به تو :(40):
http://www.webmaster.iran-forum.ir/snow/penguin_tebe.swf?msg=asemoon%20%20jooonam%20%20only%20%20smile%20%20:-%29

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member

hebe.nurse

New member

sa@@ra

New member
سارا جان یونی چطور بود؟؟؟
:heart:

تشکیل نشد :riz481:
البته 8 صبح رو خوب خوابیدم میدونستم نمیاد استاده
ولی 10 صبح رو توی دوره کارشناسی خون به جیگرمون کرد گفتم اینکه همیشه میومده...بزار برم:)))
تو اتاقش بود نیومد:25r30wi:
درکل یونی در حال خونه تکونی بود:black_eyed:

بالا