پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
تو برو از خدا بترس اسمون
نبینم تو این مسائل وارد شی هااااااااااااااااااااااااااااااااا..ایمانت سست میشه...دیگه دیره:25r30wi:

دهبام نکن خووو...نخیرم من فعلا مجرد درشرف تأهل هسم...
موخام واردبشم...اصن مخ همه روکارمیگیرم
بچه ها شوور ایییقد خوووبه...خخخخخخخ

آسمون

New member
عیال اول اینکه سن مهم نیست، مهم تفاوته (بچه بودم تفاهم و تفاوت رو هی قاطی می کردم :black_eyed:)،
بعد اینکه واقعن به نکته ظریفی اشاره کردی، نهاااال؟؟ آسمون؟؟ یالا بیاین جواب بدین.
آخری رو خوب اومدی :))) حالا که من 39 تای بقیه رو طلاق دادم دیگه خیالی نیست :tsimuzpzwoap1t9y3o7

جواب شامينو بدم؟
شامین جونم مورد تو استثنا بود...بعد ده سال و اندی یکی پیداشد که ازجونش سیرشده بود حاضربه چنین اقدام خطیری شده بود باید ازین فرصت استفاده میکردم...من روسیاهم گلم...:ph34r-smiley:
جوونی هم به دله تو نگابه ما پیرپاتالا نکن جیگر...

sa@@ra

New member
دهبام نکن خووو...نخیرم من فعلا مجرد درشرف تأهل هسم...
موخام واردبشم...اصن مخ همه روکارمیگیرم
بچه ها شوور ایییقد خوووبه...خخخخخخخ

دیگه بیخال اسمون دیگه وقتی کسی با کسی هست حتی اگه زیر یه سقفم نباشه مجرد نیست دیگه....بی خودی از زیر مسئولیت شونه خالی نکن:black_eyed:
تاپیک نمیزنیم که وارد شی:black_eyed:

آسمون

New member
کلاسهای من فردا شروع میشه:ph34r-smiley:

- - - Updated - - -

671020_diablo.gif

منم باتبلیغ مثبتم میرم اونجا خوب خوبا...همونجاکه میدونین:rolleyessmileyanim:
الهی...چه زود...الزهراکه بهم اس داده بود از15سرکلاساباشین!:5:
کلاسای من 29شروع میشه...:)

آسمون

New member
دیگه بیخال اسمون دیگه وقتی کسی با کسی هست حتی اگه زیر یه سقفم نباشه مجرد نیست دیگه....بی خودی از زیر مسئولیت شونه خالی نکن:black_eyed:
تاپیک نمیزنیم که وارد شی:black_eyed:

نمیخام...:sad:
اذیتم نکن دیگه...هیشکی نیس ازمن دفاع کنههه؟
اصن میرم تاپیک آوا...هی میگم همه مزدوج بشن...
اما بچه ها واقعا سخته از دنیای مجردی دست بکشی...هرچی نزدیکترمیشم بیشتر دلم تنگ میشه واسه مجردی...قدرشوخوب بدونین با اینکه مرد من فرشته س و ازهرنظر همونه که میخام...زیربارمسئولیت رفتن واقعا سخته...:wacsmiley:

nahal5555

New member
عیال اول اینکه سن مهم نیست، مهم تفاوته (بچه بودم تفاهم و تفاوت رو هی قاطی می کردم :black_eyed:)،
بعد اینکه واقعن به نکته ظریفی اشاره کردی، نهاااال؟؟ آسمون؟؟ یالا بیاین جواب بدین.
آخری رو خوب اومدی :))) حالا که من 39 تای بقیه رو طلاق دادم دیگه خیالی نیست :tsimuzpzwoap1t9y3o7

منم با آسمون موافقم,شامين جان ما فقط نميخواستيم فرصتو از دست بديم....
درضمن سن و سال اصلا مهم نيس,مهم هدفته.....

emmy

Member
باشه من قبولیدم....ولی دیدین احسان رو از چهل چراغ به یک گردسوز راضی کردم.پسر گلم خوب مدیری شده خووووووبببببب....
آره اگر به دل باشه که من کودکی بیش نیستم:25r30wi:
همتون گلین دوستان...

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
بچه هابابت پارازیتم معذرت میخام.مخاطب حرفام دو مهمان ویژه هستن!
.این ضربه نهایی که امشب خوردم حسابی خوردم کرد...ضربه فنی شدم و خوب خاکم کردین...اینو گفتم که شادبشین...مارلیک شاهده این مدت چی به روز من اومد...
من بد شما خوب...بچرخین تابچرخیم...

sa@@ra

New member
.این ضربه نهایی که امشب خوردم حسابی خوردم کرد...ضربه فنی شدم و خوب خاکم کردین...اینو گفتم که شادبشین...مارلیک شاهده این مدت چی به روز من اومد...

...اسمون چی شده؟؟؟؟؟؟؟
:smiliess (15)::smiliess (15):

sa@@ra

New member

...اسمون چی شده؟؟؟؟؟؟؟
:smiliess (15)::smiliess (15):

hebe.nurse

New member

اسمون جان چی شده؟؟؟
بچه ها چه خبر شده؟؟ ضربه فنی و خاکی کردن ینی چی؟ آسمون اون دو مهمان ویژه کی هستن؟؟ درست توضیح بده خب. من اصلا هنگ هنگم:wacsmiley:

hebe.nurse

New member
سلام دوستان.یه چندروزی مسافرت بودم...چند روز پیش ولی چند تا سوال واسم پیش اومد و اومدم تو تاپیک آمارزیستی و مطرح کردم...بهر حال ببخشید :bunnyearsmiley:

سلام آنا خانوم 632021_LaieA_041[1].gif
همیشه همه جا یهو میذارید میرید؟؟:smiliess (7):
عزیزم شما هرجور راحت باشی ما هم هموجور خوشحالیم:smiliess (12):

hebe.nurse

New member
نمیخام...:sad:
اذیتم نکن دیگه...هیشکی نیس ازمن دفاع کنههه؟
اصن میرم تاپیک آوا...هی میگم همه مزدوج بشن...
اما بچه ها واقعا سخته از دنیای مجردی دست بکشی...هرچی نزدیکترمیشم بیشتر دلم تنگ میشه واسه مجردی...قدرشوخوب بدونین با اینکه مرد من فرشته س و ازهرنظر همونه که میخام...زیربارمسئولیت رفتن واقعا سخته...:wacsmiley:
عزیزم آسمون اینا همه شعاره. همین که جفت گمشده مون رو پیدا کنیم همه با سر میوفتیم تو تله. فعلا بذار واسه خودمون رجز بخونیم خوش باشیم. شنیدی میگن آسیا به نوبت.:thumbsupsmileyanim:
ازدواج هم شیرینی های خودشو داره که هیچ مجردی ای نداره. مخصوصا تو که بهترین انتخابو داشتی :))))

sa@@ra

New member
اسمون اگه میدونستم ناراحت میشی زود اصلا شوخی نمیکردیم باهات:mad_majidonline:

emmy

Member
چی شده؟؟؟ضربه فنی؟؟؟خاک؟؟؟ شوخی؟؟؟
چی شده آسمون جونی؟؟؟مدیر بیا کشف کن....
آنا جان وهمه دوستان من یک توصیه مادر بزرگی میکنم بهتون اگر چیزی و حرفی ناراحتتون کرد خیلی بی تعارف بگین بدون اینکه در لفافه بگین خیلی رک بگین.چون ممکنه هر کسی ناخودآگاه و از روی عادت حرفی بزنه که برای کسی ناراحت کننده باشه پس تا بهش نگین که فلانی این حرفت به من برخورد کرده که اون بیچاره هم متوجه اشتباهش نمیشه.
این حرف رو کلی گفتم.ولی آنا جان اگر کسی حرفی زده که ناراحت شدی بیا بگو تا از دلت دربیاره..مطمینم هیچکس از روی قصد حرف بد نمیزنه.

Immunity

Well-known member
من گرفتم تو نگير - شاعر: ايرج ميرزا

زن گرفتم شدم اي دوست به دام زن اسير.....…. من گرفتم تو نگير
چه اسيري كه ز دنيا شده ام يكسره سير …........من گرفتم تو نگير
بود يك وقت مرا با رفقا گردش و سير ….......... ياد آن روز بخير
زن مرا كرده ميان قفس خانه اسير …............. من گرفتم تو نگير
ياد آن روز كه آزاد ز غمها بودم …....................تك و تنها بودم
زن و فرزند ببستند مرا با زنجير ...........….....من گرفتم تو نگير
بودم آن روز من از طايفه درد كشان …...... بودم از جمع خوشان
خوشي ازدست برون رفت وشدم لات وفقير....…من گرفتم تو نگير
اي مجرد كه بود خوابگهت بستر گرم …........ بستر راحت و نرم
زن مگير؛ورنه شود خوابگهت لاي حصير.…... من گرفتم تو نگير
بنده زن دارم و محكوم به حبس ابدم …................. مستحق لگدم
چون در اين مسئله بود از خود مخلص تقصير.…من گرفتم تو نگير
من از آن روز كه شوهر شده ام خر شده ام...…. خر همسر شده ام
مي دهد يونجه به من جاي پنير...................… من گرفتم تو نگير

hebe.nurse

New member
اره شامین جان. بچها ماها همه تو فضایی دورهم جمع شدیم و پیمان دوستی بستیم که نه همو دیدیم نه همو میشناسیم. هیشکدوم از هم شناخت کامل نداریم پس طبیعیه
بعضی حرفامون سوبرداشت ایجاد کنه.وگرنه هیشکی دوس نداره رفیقشو ناراحت نکنه.پس اگه ی وقت ناراحت شدیم مدیونیم اگه نگیم وبذاریم رو دلمون سنگینی کنه.
یا اینکه بریم و نذاریم اون گره هیچ وقت سربازکنه و خیلی راحت ی دوستی قشنگ رو از یاد ببریم!بیاید ی دل باشیم و یک رنگ نه چن دل و چن رنگ.....هییییی خدا:(((

marlik

New member

سلام دو مهمان عزیز که اینجا میاین و پیاما رو میخونید که امشب آسمون خودتونو و منو خرد کردید.ازتون با همه ی وجودم خواهش میکنم به من پیام خصوصی بدید تا نام کاربریتونو تو انجمن بدونم من باید با شما دونفر صحبت کنم.با همه ی وجودم ازتون خواهش میکنم.بقیه بچه های این تاپیک هم چیزی نپرسن خواهشا.

آخرین ویرایش:

nahal5555

New member
يعنى مخاطب آسمون دو نفر از ماهاست؟؟؟؟؟؟
ببخشيد مارليک جون گفته بودى سوال نپرسيم....ولى نشد....

بالا