پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
يعنى مديرا نميتونن برقصن؟؟؟؟؟
چه بد,احسان بيا لااقل يه سرى به ننمون بزن,دلش گرفته...اى نامرت

تو فقط اراده کن من قرش میدم واست، اینم رقص
661719_leb.gif

بابا جد بزرگتونم که اومده، رسیدن بخیـر آقا وسام :riz304:

eeeeeeehsan

New member
خوش اومدی عزیزم:)
احسان همون احسان قبله بچه ها...یه چن روز دیگه سرش خلوت تر میشه...واسمون میرقصه تازه حمیدم میبره وسط به زور...
بعدش دیگه نمیشه حمیدو جمعش کرد ازون وسط:-D:25r30wi::thumbsupsmileyanim:

آره به غرعان، فردا یا پسفردا دیگه تمومه کارام.. همچین بترکونیم که نگووووو!!
269119_smileluva.gif

eeeeeeehsan

New member
احسان مگه دست خودشه عوض شه؟؟؟:28:
من شوخی کردمآ. حالا احسان نفهمه ها در گوشی میگم بهتون ،اصلا از وقتی مدیر شده من هر تاپیکی میرم با افتخار سرمو بالا میگیرم:whistle:
تازه اجازه داده من خاطراتمم چاپ کنم در قالب کتابی بذارم تو سایت :thumbsupsmileyanim:

مرسی هبی
33619_rosesmile.gif

اصن حالا که اینطور شد که تاپیک بزن هرچی خاطره داری بذار اونجا :)))

eeeeeeehsan

New member
مـــارلیک و شیـلا چرا غیب میشن هرچندوقت یه بار؟!!!
مارلیـــــــــــــــــــــک هوووووووووو؟؟ شیلا؟؟؟؟؟؟؟

emmy

Member
سلام دوستان....میگم چرا اون موقع که من خام احسان شدم هیچکس نصیحتم نکرد؟؟!!:21:
در ضمن اینجور که از سن و سال میگین من دلم گرفت یعنی من برم تو افق محو شم دیگه با این سنم :sad:
احسان خان هم یک مدیره تمام عیاره هم به موقع تکون میده هم مدیریت میکنه....من اینجور مدیر ذلیلیم:thumbsupsmileyanim:

l.rhb

New member
63izs7n.gifسلااااااااااااااااااااااام...خداروشکر دیگه دغدغه ثبت نام نداریم

sa@@ra

New member
عاقا ول کنید من همین شماها رو از این امر پسندیده و سنت جسنه دور کردم....اجرمو خدا میده
دیگه تاپیک انتی مریج بزنیم یهو دیدی به عنوان اخلال در سیاست گذاری گرفتنمون بردنمون اونجا ...که میدونید کجاست
:25r30wi::25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان....میگم چرا اون موقع که من خام احسان شدم هیچکس نصیحتم نکرد؟؟!!:21:
در ضمن اینجور که از سن و سال میگین من دلم گرفت یعنی من برم تو افق محو شم دیگه با این سنم
احسان خان هم یک مدیره تمام عیاره هم به موقع تکون میده هم مدیریت میکنه....من اینجور مدیر ذلیلیم:thumbsupsmileyanim:

عیال اول اینکه سن مهم نیست، مهم تفاوته (بچه بودم تفاهم و تفاوت رو هی قاطی می کردم :black_eyed:)،
بعد اینکه واقعن به نکته ظریفی اشاره کردی، نهاااال؟؟ آسمون؟؟ یالا بیاین جواب بدین.
آخری رو خوب اومدی :))) حالا که من 39 تای بقیه رو طلاق دادم دیگه خیالی نیست :tsimuzpzwoap1t9y3o7

eeeeeeehsan

New member
مشاهده فایل‌پیوست 6868سلااااااااااااااااااااااام...خداروشکر دیگه دغدغه ثبت نام نداریم

سلام آناتومی جان
خب به سلامتی.
بی زحمت قبل از اینکه غیب بشین یه ندایی بدین، ما هم دل داریم شاید ناراحت شیم :New (6):

- - - Updated - - -

بی زحمت کلوچه رو هم صدا بزن....اونم غیبش زده...

کوووووولووووووووووووچــــه؟؟ هوووووووووووووو؟؟؟ :a2d3:

eeeeeeehsan

New member
عاقا ول کنید من همین شماها رو از این امر پسندیده و سنت جسنه دور کردم....اجرمو خدا میده
دیگه تاپیک انتی مریج بزنیم یهو دیدی به عنوان اخلال در سیاست گذاری گرفتنمون بردنمون اونجا ...که میدونید کجاست
:25r30wi::25r30wi:

همونجا که چوب و اینا...؟؟ :whistle:

sa@@ra

New member
سلام گلابتونی .....خوووفی؟

من نومودونوم.....ولی فک کنم برگردوندن سر ظرفیت های سال گذشته .

مثلا فک کنم تا 76-80 میتونن روزانه برن.البته حدس هست اصلا مطمئن نیستم و بین الملل هم که به وفور زیاده زیاده......
نه بابا الان خود گلاب رتبش فک کنم 85 اینا بوده اگه اشتباه نکنم قبول شده کرمان

بالا