sa@@ra
New member
:smiliess (12):وسام جان من که اصن تکمیل ظرفیتو نگانکردم:|نامزدم گف فقط بین الملل همدان هس که!
چرا همدان روزانه داشته و ظرفیت مازاد
:smiliess (12):وسام جان من که اصن تکمیل ظرفیتو نگانکردم:|نامزدم گف فقط بین الملل همدان هس که!
اسمون)) زن میخواد چیکار والا
خودش که اعلام کرده نمیخوام..کلا سیستمش متفاوته ....نه این بلکه پسرعموهام هم همینطورن تو فاز زن و بچه و ازدواج نیستن:riz481:
البته به نظر من که کار خوبی میکنن....
یکبار یکی تو فامیل گفت ما دوست داریم عروسی بهداد (داداش مربوطه ما) رو ببینه...اون موقغ 24 سالش بود:25r30wi:
طرف رو شست پهن کرد تو افتاب....دیگه کسی چرات تکرد چیزی بگه.....یه پا دیکتاتوره واسه خودش:black_eyed:
احسان مگه دست خودشه عوض شه؟؟؟:28:خوش اومدی عزیزم
احسان همون احسان قبله بچه ها...یه چن روز دیگه سرش خلوت تر میشه...واسمون میرقصه تازه حمیدم میبره وسط به زور...
بعدش دیگه نمیشه حمیدو جمعش کرد ازون وسط:-D:25r30wi:
سارا یکم یاد منم بده چجوری بشوریم طرفو....
من دیشب رفتم مهمونی منو روانی کردن چرا ازذواج نمیکنی؟؟:sdasdasd:
بچه ها کسی اطلاع داره چقد تعداد ایمنی رو افزایش دادن؟؟
گلاب من تو جمع خاله زنکهای فامیل:دی
خیلی جدی ام.....والبته کمی پروووو.گاهی وفتا حرفی رو میزنم که شاید طرف ناراحت شه....
یکبار یکیشون گفت چرا اینقدر درس میخونین شماها؟به کجا برسین؟فلانی رو ببین الان ازدواج کرده.....
منم گفتم ...میخوام ایندم چثل فلانی و شماها نشه....که پس فردا چشمم دنبال پولی باشه که شوهرم بزاره توی جیبم و خجالت بکشم و بریزم تو خودم
انگار تیری که زدم توقلب طرف....:riz481::riz481:
حالا نه با این تندی
ولی یا منطقی جواب یکیشونو بده ...یا بزار اینقدر بگن تا خسته شن....
خخخخ ایول بابا:25r30wi:
من کلا نمیتونم جواب کسیو بدم....
والااا
بابا نمیخایم ازدواج کنیم چیه مگه؟؟؟:sdasdasd:
من خوذم به ازدواج اعتقادی ندارم:motat:
سلام دوستان.یه چندروزی مسافرت بودم...چند روز پیش ولی چند تا سوال واسم پیش اومد و اومدم تو تاپیک آمارزیستی و مطرح کردم...بهر حال ببخشید :bunnyearsmiley:
بچه ها اینجوری که شما شوخیای ازدواجی میکردین من فک میکردم جزو اونایی هستین که تو کف ازدواجن :riz513:
حالا بهتون افتخار میکنم![]()
بزنيم:4d564ad6:میخواین یه تاپیک بزنیم انتی مریج( به قول سارا) :tonguesmiley:
بزنيم:4d564ad6:
زیبا؟!!!!'!:*)