پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

golabatun

New member

اسمون :))) زن میخواد چیکار والا
خودش که اعلام کرده نمیخوام..کلا سیستمش متفاوته ....نه این بلکه پسرعموهام هم همینطورن تو فاز زن و بچه و ازدواج نیستن:riz481:
البته به نظر من که کار خوبی میکنن....
یکبار یکی تو فامیل گفت ما دوست داریم عروسی بهداد (داداش مربوطه ما) رو ببینه...اون موقغ 24 سالش بود:25r30wi:
طرف رو شست پهن کرد تو افتاب....دیگه کسی چرات تکرد چیزی بگه.....یه پا دیکتاتوره واسه خودش:black_eyed:

سارا یکم یاد منم بده چجوری بشوریم طرفو....
من دیشب رفتم مهمونی منو روانی کردن چرا ازذواج نمیکنی؟؟:sdasdasd:

hebe.nurse

New member
خوش اومدی عزیزم:)
احسان همون احسان قبله بچه ها...یه چن روز دیگه سرش خلوت تر میشه...واسمون میرقصه تازه حمیدم میبره وسط به زور...
بعدش دیگه نمیشه حمیدو جمعش کرد ازون وسط:-D:25r30wi:
احسان مگه دست خودشه عوض شه؟؟؟:28:
من شوخی کردمآ. حالا احسان نفهمه ها در گوشی میگم بهتون ،اصلا از وقتی مدیر شده من هر تاپیکی میرم با افتخار سرمو بالا میگیرم:whistle:
تازه اجازه داده من خاطراتمم چاپ کنم در قالب کتابی بذارم تو سایت :thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
سارا یکم یاد منم بده چجوری بشوریم طرفو....
من دیشب رفتم مهمونی منو روانی کردن چرا ازذواج نمیکنی؟؟:sdasdasd:

گلاب من تو جمع خاله زنکهای فامیل:دی
خیلی جدی ام.....والبته کمی پروووو.گاهی وفتا حرفی رو میزنم که شاید طرف ناراحت شه....
یکبار یکیشون گفت چرا اینقدر درس میخونین شماها؟به کجا برسین؟فلانی رو ببین الان ازدواج کرده.....
منم گفتم ...میخوام ایندم چثل فلانی و شماها نشه....که پس فردا چشمم دنبال پولی باشه که شوهرم بزاره توی جیبم و خجالت بکشم و بریزم تو خودم
انگار تیری که زدم توقلب طرف....:riz481::riz481:

حالا نه با این تندی
ولی یا منطقی جواب یکیشونو بده ...یا بزار اینقدر بگن تا خسته شن....

golabatun

New member
خخخخ ایول بابا:25r30wi:
من کلا نمیتونم جواب کسیو بدم....
والااا
بابا نمیخایم ازدواج کنیم چیه مگه؟؟؟:sdasdasd:
من خوذم به ازدواج اعتقادی ندارم:motat:

sa@@ra

New member
شیلا هم نیستشااااااااااااااااااااا...
شاید دنبال ثبت نامه
شایدم از الان داره درس میخونه
:thumbsupsmileyanim:

biologisst

New member
سلام به برو بچز خوش گذرون ایمنی....:thumbsupsmileyanim:

خووووبین؟ چه خبرا ؟ ثبت نامتون انجام دادین؟ کی کلاساتون شروع میشه؟

من راستی یه مشورت میخوام. یه بنده خدایی میشناسم همرشته ای خودم که امسال تموم کرده بعد علوم ارشد شبانه آورده مجبورش کردن ثبت نام کرده بنظرتون دیگه دور ایمنی رو خط بکشه یا وقت میکنه درس بخونه؟ چجوریاس؟ ارشد وقتش کامل پر میشه نه؟
دلم میسوزه .....چی بگم؟:ph34r-smiley:

biologisst

New member
بچه ها کسی اطلاع داره چقد تعداد ایمنی رو افزایش دادن؟؟

سلام گلابتونی .....خوووفی؟

من نومودونوم.....ولی فک کنم برگردوندن سر ظرفیت های سال گذشته .

مثلا فک کنم تا 76-80 میتونن روزانه برن.البته حدس هست اصلا مطمئن نیستم و بین الملل هم که به وفور زیاده زیاده......

آسمون

New member
راس میگین شیلا کجاس پس؟
شیلا جون؟یه رخ بنما...

فرنازی چقد کم پیداشدی...عزیزم اگه بخادمیتونه بخونه کنارش.کلاسای ارشد کمترهسن و وقت آزادش بیشتره...من رفته بودم ثبت نام یه پسره بیو قبول شده بود پارسال دانشجوی علوم بود تازه میخاس واحدای گذروندشم تطبیق بزنه.کار نشد نداره.میشه مث دانشجوی ترم آخری که برا ارشد میخونه:)

PMN

New member

گلاب من تو جمع خاله زنکهای فامیل:دی
خیلی جدی ام.....والبته کمی پروووو.گاهی وفتا حرفی رو میزنم که شاید طرف ناراحت شه....
یکبار یکیشون گفت چرا اینقدر درس میخونین شماها؟به کجا برسین؟فلانی رو ببین الان ازدواج کرده.....
منم گفتم ...میخوام ایندم چثل فلانی و شماها نشه....که پس فردا چشمم دنبال پولی باشه که شوهرم بزاره توی جیبم و خجالت بکشم و بریزم تو خودم
انگار تیری که زدم توقلب طرف....:riz481::riz481:

حالا نه با این تندی
ولی یا منطقی جواب یکیشونو بده ...یا بزار اینقدر بگن تا خسته شن....

ایول سارا ترکوندی طرفو :25r30wi: انگار مثلا خودشون ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن :thumbsupsmileyanim:

PMN

New member
خخخخ ایول بابا:25r30wi:
من کلا نمیتونم جواب کسیو بدم....
والااا
بابا نمیخایم ازدواج کنیم چیه مگه؟؟؟:sdasdasd:
من خوذم به ازدواج اعتقادی ندارم:motat:

میخواین یه تاپیک بزنیم انتی مریج( به قول سارا) :tonguesmiley:

PMN

New member
بچه ها اینجوری که شما شوخیای ازدواجی میکردین من فک میکردم جزو اونایی هستین که تو کف ازدواجن :riz513:

حالا بهتون افتخار میکنم
359421_LaieA_048.gif

آسمون

New member
سلام دوستان.یه چندروزی مسافرت بودم...چند روز پیش ولی چند تا سوال واسم پیش اومد و اومدم تو تاپیک آمارزیستی و مطرح کردم...بهر حال ببخشید :bunnyearsmiley:

به به خوش گذشت خانومی؟ببخشید چیه بابا...ماخودتو میخاییم...:)هرجاهسی شاد باشی عزیزم

- - - Updated - - -

راس میگین شیلا کجاس پس؟
شیلا جون؟یه رخ بنما...

فرنازی چقد کم پیداشدی...عزیزم اگه بخادمیتونه بخونه کنارش.کلاسای ارشد کمترهسن و وقت آزادش بیشتره...من رفته بودم ثبت نام یه پسره بیو قبول شده بود پارسال دانشجوی علوم بود تازه میخاس واحدای گذروندشم تطبیق بزنه.کار نشد نداره.میشه مث دانشجوی ترم آخری که برا ارشد میخونه:)

بالا