sa@@ra
New member
يعنى مخاطب آسمون دو نفر از ماهاست؟؟؟؟؟؟
ببخشيد مارليک جون گفته بودى سوال نپرسيم....ولى نشد....
جریان چیه؟؟؟؟؟نهال تو میدونی؟
ماکه داشتیم شوخی میکردیم...ای خدا:sad:
يعنى مخاطب آسمون دو نفر از ماهاست؟؟؟؟؟؟
ببخشيد مارليک جون گفته بودى سوال نپرسيم....ولى نشد....
سلام آنا خانوم مشاهده فایلپیوست 6873
همیشه همه جا یهو میذارید میرید؟؟:smiliess (7):
عزیزم شما هرجور راحت باشی ما هم هموجور خوشحالیم:smiliess (12):
بچه ها این قضیه یه بحث کاملا جدا ازانجمن و بچه های سایته...ساراجان،نهال،شامین و آناو هبه ی عزیزمعذرت میخام اگه حرفام باعث سوء تفاهم شده...
مخاطب حرفای من دوتا از دوستای صمیمیم هستن که به صورت مهمان وارد سایت میشن و باخوندن حرفای من تواین انجمن یکطرفه قضاوتهایی کردن و...
چی شده؟؟؟ضربه فنی؟؟؟خاک؟؟؟ شوخی؟؟؟
چی شده آسمون جونی؟؟؟مدیر بیا کشف کن....
آنا جان وهمه دوستان من یک توصیه مادر بزرگی میکنم بهتون اگر چیزی و حرفی ناراحتتون کرد خیلی بی تعارف بگین بدون اینکه در لفافه بگین خیلی رک بگین.چون ممکنه هر کسی ناخودآگاه و از روی عادت حرفی بزنه که برای کسی ناراحت کننده باشه پس تا بهش نگین که فلانی این حرفت به من برخورد کرده که اون بیچاره هم متوجه اشتباهش نمیشه.
این حرف رو کلی گفتم.ولی آنا جان اگر کسی حرفی زده که ناراحت شدی بیا بگو تا از دلت دربیاره..مطمینم هیچکس از روی قصد حرف بد نمیزنه.
سرکار خانم مارلیکیان صندوقتون پره، بی زحمت خالیش کنید!!! :|
بچه هابابت پارازیتم معذرت میخام.مخاطب حرفام دو مهمان ویژه هستن!
.این ضربه نهایی که امشب خوردم حسابی خوردم کرد...ضربه فنی شدم و خوب خاکم کردین...اینو گفتم که شادبشین...مارلیک شاهده این مدت چی به روز من اومد...
من بد شما خوب...بچرخین تابچرخیم...
جریان چیه؟؟؟؟؟نهال تو میدونی؟
ماکه داشتیم شوخی میکردیم...ای خدا:sad:
اصن حالا که اینطور شد من از سمت مدیریتم استعفا میدم![]()
نه نه حرفمو پس می گیرم فعلن نمیدم![]()
ولی آسمون دور از شوخی اگه بحث جدیه بهم خبر بده من به آی پیشون دسترسی دارم، سه سوته میفهمم نام کاربریشون چیه.
حالا باز بگین احسان مدیریتش بیجا بوده!!! :65d6a5d6s:
بچه ها این قضیه یه بحث کاملا جدا ازانجمن و بچه های سایته...ساراجان،نهال،شامین و آناو هبه ی عزیزمعذرت میخام اگه حرفام باعث سوء تفاهم شده...
مخاطب حرفای من دوتا از دوستای صمیمیم هستن که به صورت مهمان وارد سایت میشن و باخوندن حرفای من تواین انجمن یکطرفه قضاوتهایی کردن و...
احسان مدیر بیا یه تکون بده همه صفا کنن.آسمونم از دلش دربیاد...
سارا جان یونی چطور بود؟؟؟
:heart:
آی پی چیه دیگه؟؟ هرکی اینجا نظر بذاره دیگه با اسم کاربریه دیگه.50):
الان نام کاربری من چی چیه مدیر؟؟؟:black_eyed:
آی پی شناسنامه کامپیوترته))
نام کاربریت همین هبه دات نرسه دیگه!!!!
اینم تقدیم به تو:
http://www.webmaster.iran-forum.ir/snow/penguin_tebe.swf?msg=Hebi kholeeeeee + = #
سارا جان یونی چطور بود؟؟؟
:heart: