▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

talashgar

New member
فرم تایید موقت من اومده .کسی نمیدونه این شماره دانشجویی رو کی اعلام میکنن؟واسه کسی اومده؟بچه های دانشگاه تهران...
چند ساعت بعد ثبت نامتون اومد؟من پنج شنبه پر کردم الان چک میکنم همه چی هست اما تاییدیه برام نیومده میشه بگین از کجا باید نگاه کنم.فوری خواهش میکنم.:33:

food hygienist

New member
چند ساعت بعد ثبت نامتون اومد؟من پنج شنبه پر کردم الان چک میکنم همه

چی هست اما تاییدیه برام نیومده میشه بگین از کجا باید نگاه کنم.فوری خواهش میکنم.:33:

فعلا واسه چند نفر که روز سه شنبه ثبت نام کردن اومده نگران نباشید احتمالا امروز میاد

mz18

New member
دقت کردین دانشگاه تهران چقدر با برنامه پیش میره،:smiliess (11):
ثبت نام خوابگاه 20ام شروع شده ولی ما هنوز شماره دانشجویی برا ثبت نام نداریم،یعنی استرسی که الان گرفتم موقع اعلام نتایج ارشد نداشتم:j58r36j3gcr4suxymup

fate-gh

New member
ثبت نام خوابگاه 20ام شروع شده ولی ما هنوز شماره دانشجویی برا ثبت نام نداریم،یعنی استرسی که الان گرفتم موقع اعلام نتایج ارشد نداشتم:j58r36j3gcr4suxymup

من که 4 روزه مدارکمو تایید نکردن چی؟ نا مردا زنگم می زنم جواب نمی دن... نمی دونم حضوری برم

کرهانی

New member
نگران نباش
شروع کلاسای ما هم از امروز بوده
شماره دانشجویی داریم ولی ثبت سیستم نیستیم:smilies:

mz18

New member
من که 4 روزه مدارکمو تایید نکردن چی؟ نا مردا زنگم می زنم جواب نمی دن... نمی دونم حضوری برم

دوست عزیز اگه دانشگاه تهران قبول شدی زنگ بزن مدیریت تحصیلات تکمیلی مشکلت رو بگو،یه خانمی بر میداره اگه خودش مشکلتو حل نکنه هم یه شماره میده اونجا زنگ بزن:smiliess (14):

fate-gh

New member
دوست عزیز اگه دانشگاه تهران قبول شدی زنگ بزن مدیریت تحصیلات تکمیلی مشکلت رو بگو،یه خانمی بر میداره اگه خودش مشکلتو حل نکنه هم یه شماره میده اونجا زنگ بزن:smiliess (14):

الان زنگ زدم امور ثبت نام... گفتم سه شنبه مدارک فرستادم هنوز بررسی نشده... گفت مدارک زیاده باید صبر کنین... امور تحصیلات تکمیلی کارش چیه؟ این مورد رو جواب می ده؟ زنگ نزنم عصبی شه بگه به ما ربطی نداره... شماره اش چنده؟

mahsa1111

New member

اره..این چه وضعشه..:smiliess (7): شروع کلاسا چندمه؟

mahsa.parmis88

New member
چند ساعت بعد ثبت نامتون اومد؟من پنج شنبه پر کردم الان چک میکنم همه چی هست اما تاییدیه برام نیومده میشه بگین از کجا باید نگاه کنم.فوری خواهش میکنم.:33:

اگه باشه تو همون صفحه اصلی با فونت آبی مینویسه.نگران نباشید خیلیا هنوز تایید نشدن...

zy zy

New member
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....
بالاخره فرم تایید ثبت نامم اومد :black_eyed:

mz18

New member
الان زنگ زدم امور ثبت نام... گفتم سه شنبه مدارک فرستادم هنوز بررسی نشده... گفت مدارک زیاده باید صبر کنین... امور تحصیلات تکمیلی کارش چیه؟ این مورد رو جواب می ده؟ زنگ نزنم عصبی شه بگه به ما ربطی نداره... شماره اش چنده؟

والا من که هر مشکلی برام پیش میاد اونجا زنگ میزنم اگه خودشم نتونه مشکلتو حل کنه یه شماره دیگه بهت میده اونجا زنگ بزن ،جالبه بر خلاف بقیه قسمتها هر وقتم زنگ میزنی جواب میده :a2d3:
شمارش اینه81633761و 81633760

zy zy

New member
الان ثبت نام کنکور سراسریام شروع شده دیگه اصن محل بما نمیدن !!!

zy zy

New member
بچه ها زنگ زدم اقاهه گفت ما فقط با شماره دانشجویی اسکان خوابگاه انجام میدیم ولاغیر...
گفتش که سریعتر واسه شماره دانشجوییتون پیگیری کنید که بی خوابگاه نمونید !!!

بالا