روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

abtin13

New member
داریم فردا میریم رکوردشو ثبت کنیم منم بگردم ببینم چند تا رکورد گیر میارم که ثبت کنم یا نه :))

تو بعنوان لایک زن ترین کاربر کل انجمن های کهکشان راه شیری و من هم بعنوان بی اعصاب ترینشون.رکوردمون هم تا مدتها جابجا نمیشه:thumbsupsmileyanim:

abtin13

New member
تجربه ثابت کرده به هر موضوعی گیر بدی یه وکیل مدافع پیدا میشه
خودت به خودت گیر بده بهتری کاره البته اگه بعدش خودت از خودت شاکی نشی :sarma:

هگل و مارکس و فوکو هم اگه این جمله فلسفی رو میشنیدن کف می کردن.ما که جای خود داریم.
ولی قسمت اولش رو راست میگی.تو این انجمن زیاد برخورد کردم باهاش.همین الان هم دوتا موردش رو دارم:65d6a5d6s:

sepideeee

New member
تو بعنوان لایک زن ترین کاربر کل انجمن های کهکشان راه شیری و من هم بعنوان بی اعصاب ترینشون.رکوردمون هم تا مدتها جابجا نمیشه:thumbsupsmileyanim:

اخه من به این خوش اخلاقی ..... دلت میاد خدایی بهم بگی بی اعصاب ترین ؟؟؟ :5:

abtin13

New member
ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود.

Persian Gulf or Arabian Gulf

لطفا اطلاع رسانی بشه مچکرم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
واقعا گوگل این سایت نظرسنجی رو راه انداخته؟ من ک فکر نمیکنم.اینارو یه عده بیکار راه انداختن برای سرکار گذاشتن یه عده دیگه:smiliess (7):
واقعا یعنی گوگل میاد persian rugs رو تبلیغ کنه؟:smiliess (11):

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
واقعا گوگل این سایت نظرسنجی رو راه انداخته؟ من ک فکر نمیکنم.اینارو یه عده بیکار راه انداختن برای سرکار گذاشتن یه عده دیگه:smiliess (7):
واقعا یعنی گوگل میاد persian rugs رو تبلیغ کنه؟

نمیدونم برا منم کسی فرستاد و گفتم اگه یکدرصدم احتمال بدیم که صحیح باشه خو همه برن که چه بهتر :smiliess (11):

sepideeee

New member
اگه تو برنامه ریزی تجمع بودی چشم بسته تایید میکردی:whistle:
حالا اگه باورت نمیشه میتونی امتحان کنی:motat::riz481:

چجوری امتحانت کنم ؟؟ :)) واست یه بار دیگه کنکور بزارم ؟؟ :)) سهمیه ها این دفه هم کمتر میشه ها .. خود دانی :))

mahii

New member
بچچها من فرم تعهد خوابگاهو نمیابم یکی امدادرسانی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mozhdeee

New member
بچه ها زی زی اومد یه چیزی گفت من به فکر فرو رفتم بسی :21: گفتش که یه روز رفته واسه گزینش :5: مگه دانشگا مصاحبه داره ؟؟ :mad_majidonline:

آخه زی زی خانم رتبش یک شده بود لابد واسه بنیاد ملی ن خ ب گ ا ن میخواستن!!!
نکنه دخترخاله منم واسه بنیاد میخوان از گزینش قبول نمیشه...:thumbsupsmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

mahii

New member
اگه تو برنامه ریزی تجمع بودی چشم بسته تایید میکردی:whistle:
حالا اگه باورت نمیشه میتونی امتحان کنی:motat::riz481:
اره من بی اعصابی ایشونو تایید میکنم خودم بشخصه چنبار ترکشش بهم اصابت کرده...............:wacsmiley:

abtin13

New member
چجوری امتحانت کنم ؟؟ :)) واست یه بار دیگه کنکور بزارم ؟؟ :)) سهمیه ها این دفه هم کمتر میشه ها .. خود دانی :))

اره من بی اعصابی ایشونو تایید میکنم خودم بشخصه چنبار ترکشش بهم اصابت کرده...............:wacsmiley:

بیا شاهد هم از غیب رسید.دیگه امتحان کردن نمیخواد.
این ترکش ها ک بهت خورد جانباز یا شهید ک نشدی؟

- - - Updated - - -

بیا شاهد هم از غیب رسید.دیگه امتحان کردن نمیخواد.
این ترکش ها ک بهت خورد جانباز یا شهید ک نشدی؟

sepideeee

New member

ای وای پس سعی کنم تا شعاع 10 متریه خودش و اعصابش نزدیک نشم :))

- - - Updated - - -

abtin13

New member
نمیدونم برا منم کسی فرستاد و گفتم اگه یکدرصدم احتمال بدیم که صحیح باشه خو همه برن که چه بهتر :smiliess (11):

اینا همش سرکاریه.خیلی راحت میشه فهمید که این جور سایت ها رو کی زده و کِی زده و از کجا زده

sepideeee

New member

abtin13

New member

- - - Updated - - -

البته شما خاله مایی و بزرگتر ما.احترام بزرگتر هم ک واجبه.:riz277: ولی دیگه ترکش دست من نیست خودش واسه خودش میره این ور و اون ور:riz481:

بالا