روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

shiny

New member
من یادم واسه کنکور که دانشگاه آزاد امتهان دادم سوالای عربیش عیین مثالای کتاب بود:riz481:

sepideeee

New member
بچه ها کسی مشد قبول شده? دوستم اونجا قبول شده میگه رفته بودم واسه ثبتنام مثه حوزه علمیه قم بوده:5::25r30wi:
وا مگه میشه؟؟ :21: من مشهدیا رو میشناسم فکر نمی کنم یه همچین حدی باشن :wacsmiley:

sepideeee

New member
بچه ها زی زی اومد یه چیزی گفت من به فکر فرو رفتم بسی :21: گفتش که یه روز رفته واسه گزینش :5: مگه دانشگا مصاحبه داره ؟؟ :mad_majidonline:

sepideeee

New member
میگه پسراش تیپای امروزی بودن دختراش ولی اوه اوه:25r30wi::14:

سعی میکنم نخندم میترسم سر خودمم بیاد :/
تا اون جا که من دیدم .. مشهد به جز خود حرم که سر در ورودیش بهت گیر میدن چادر سر کنی و این حرفا .. بقیه جاها مردمش خیلی خیلی خیلی هم به روزن.... دیگه شانس دوست تو بوده بنده خدا :))

goo

New member
شما هم تارف نکن .. فردا خونه رو خوب بگرد شاید شما هم رکورد گیر اوردی .. یهویی همه رو با هم ثبت کنیم :))

نه عزیز این عجب مال چن پست قبله،شما راحت به ثبت رکورد بپردازید،عجوبه هایی رو کشف کردم و تو ذهنم ثبت کردم......

م.صفری

New member
باشه ولی تو یه موضوع تعیین کن که من برم بهش گیر بدم :)) الکی که نمی شه :)) حوصلم سر میره خوب :)

تجربه ثابت کرده به هر موضوعی گیر بدی یه وکیل مدافع پیدا میشه
خودت به خودت گیر بده بهتری کاره البته اگه بعدش خودت از خودت شاکی نشی :sarma:

mahii

New member
ببین حتی مگزین عاغام میدونه فقط وسط دریااااا؟!!!!1:smiliess (11):

میگن یه زیر دریایی اون وسطای دریا غرق شده ..تا حالا دیدیش؟؟!؟:whistle:[/QUOTE]
ه ه میپرسین دیدم؟؟؟؟؟؟؟اونجا خونمه خوو..........:25r30wi:

MAHSABANOO

New member
ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود.

Persian Gulf or Arabian Gulf

لطفا اطلاع رسانی بشه مچکرم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بالا