روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Azin E

New member
جوابای آزاد اومد.من با درصدای افتضاح بیوتک میکروبی واحد علوم دارویی تهران قبول شدم.چقد مسخرس آزاد

mexin

Well-known member
جوابای آزاد اومد.من با درصدای افتضاح بیوتک میکروبی واحد علوم دارویی تهران قبول شدم.چقد مسخرس آزاد

امروز اخبار میگفت دانشگاه آزاد ارشد 200 هزار نفر قبول شدن ..مسخره کردن خودشون رو
ینی اسم خودت رو فقط پر رنگ بنویسی قبول میشی .....

یکی از آشناهامون پارسال قبول شد بود از 6 تا درس آزمون سه تاش رو منفی زده بود و بقیه هم یه درسش 15 درصد یکی 8 درصد و یکی هم 25 زده بود قبول شده بود ... ینی برگه رو سفید میداد معقول تر بود بخدا ...

abtin13

New member

واسه آراد احتیاجی نیست بشینی جواب بدی.کافیه اسمتو بالای پاسخنامه بنویسی برگه رو تحویل بدی. یکی از دوستای من سال قبل ارشد شرکت کرده بود.رفته بود سر جلسه اسمشو نوشته بود بعد همین که کیک و ساندیس رو دادن پاسخنامه رو سفید تحویل داده بود و اخرشم از ارشد دانشگاه ازاد قبول شده بود.الان هم به فکر دکترا دانشگاه آزاده:14:

- - - Updated - - -

واسه آراد احتیاجی نیست بشینی جواب بدی.کافیه اسمتو بالای پاسخنامه بنویسی برگه رو تحویل بدی. یکی از دوستای من سال قبل ارشد شرکت کرده بود.رفته بود سر جلسه اسمشو نوشته بود بعد همین که کیک و ساندیس رو دادن پاسخنامه رو سفید تحویل داده بود و اخرشم از ارشد دانشگاه ازاد قبول شده بود.الان هم به فکر دکترا دانشگاه آزاده:14:

mrk6990

New member
دانشگاه آزاد جواب رد به سینه هیچ کس نمیزنه! ارشد منبع درآمدشه دیگه! منم بدون آمادگی و با درصدای دور همی(!) علوم تحقیقات قبول شدم! جالبه تو دانشکده ما جا برای کارشناسی ها هم نبود حالا 90 نفر ارشد گرفته!!!! 90 نفر ارشد برای یه گرایش اصن یعنی چی!؟ یک سوم هم ثبت نام کنن بازم زیادن!! خدارو شکر از شرش راحت شدم!

pariya

New member
منم دوستم با کلی منفی ارشد میکروبیولوژی قبول شده!!!!
وااای جه باحال!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

- - - Updated - - -

mozhdeee

New member

- - - Updated - - -

دخترخاله من 2ساله آزاد شرکت میکنه قبول نمیشه:25r30wi:

mrk6990

New member
دانشگاه آزاد جواب رد به سینه هیچ کس نمیزنه! ارشد منبع درآمدشه دیگه! منم بدون آمادگی و با درصدای دور همی(!) علوم تحقیقات قبول شدم! جالبه تو دانشکده ما جا برای کارشناسی ها هم نبود حالا 90 نفر ارشد گرفته!!!! 90 نفر ارشد برای یه گرایش اصن یعنی چی!؟ یک سوم هم ثبت نام کنن بازم زیادن!! خدارو شکر از شرش راحت شدم!

pariya

New member
نه بابا همه شهرارو میزنه ولی بازم قبول نمیشه:14:
از وقتیم که من قبول شدم باهام حرف نزده:dadad4:
وااای میبینید توروخدا...منم وقتی قبول شدم خیلی از همکارام باهام نمیحرفیدن مث ک چی شد بوووود :tsimuzpzwoap1t9y3o7

mozhdeee

New member
وااای میبینید توروخدا...منم وقتی قبول شدم خیلی از همکارام باهام نمیحرفیدن مث ک چی شد بوووود :tsimuzpzwoap1t9y3o7

آرهبرا منم اینجوری بود بعضیا هنوز جوشو دارن تعداد افراد ناراحت بیشتر از افراد خوشحال بود:sadsmiley:

ROJO

New member

آرهبرا منم اینجوری بود بعضیا هنوز جوشو دارن تعداد افراد ناراحت بیشتر از افراد خوشحال بود:sadsmiley:

فردا فامیلای نزدیک خونه ما ناهار دعوتن، مامانم الان داره ز میزنه میگه بچم هفته دیگه داره میره:25r30wi: گودبای پارتی گرفته برا من ! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

mexin

Well-known member

- - - Updated - - -

چی باحال؟ ..خاک تو سرشون با این دانشجو ارشد گرفتنشون ...آخرشم خیلی ادعاشون میشه که ارشد قبول شدن و به فکر دکترا هم هستن و با پارتی هم میرن سرکار .....

vatson

New member
اخه سوالات ازاد هم زیاد چرت هستن زیادی. منم ژنتیک واحد پزشکی تهران قبول شدم. با اینکه دیر رسیدم به جلسه. بار اولمم بود ازاد میدادم سوالاتش انقد چرت بود که ادم خنده ش میگرف ج بده!!

ROJO

New member
بچه ها کسی مشد قبول شده? دوستم اونجا قبول شده میگه رفته بودم واسه ثبتنام مثه حوزه علمیه قم بوده:5::25r30wi:

بالا