matin
New member
منم بهشتیم ولی ندیدم اون فرم ک ضامن میخوادو.......سپیده و متین اقا شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعله تو فرم اصلی آموزش و مدارک مورد نیاز نیست این فرمی که دوستمون گذاشتن ، ولی اگه بری قسمت خوابگاه ها این فرم هستش
منم بهشتیم ولی ندیدم اون فرم ک ضامن میخوادو.......سپیده و متین اقا شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش یه جوری میگی من فکر می کنم جزو مدارک مورد نیازه ..بعله تو فرم اصلی آموزش و مدارک مورد نیاز نیست این فرمی که دوستمون گذاشتن ، ولی اگه بری قسمت خوابگاه ها این فرم هستش
همش یه جوری میگی من فکر می کنم جزو مدارک مورد نیازه ..نرم ثبت نام بگن برو اون فرم رو بیار :14:
- - - Updated - - -
ماهی من که فعلا در برزخ هستم :13: شما ساکن تهرانی؟؟
- - - Updated - - -
ماهی من که فعلا در برزخ هستم :13: شما ساکن تهرانی؟؟
تهران دور تا دورش ابهای ازاده
نحیر ..ماهی در آبهای آزاد دریای خزر زندگی میکنه ..تهران دریاش کجا بود ....![]()
تهران دور تا دورش ابهای ازاده) مگه نمی دونستی؟؟؟؟ اصلا یه جزیره ایه مال خودش :14:
من الان نقش فرشته ماهی رو دارم این وسط :thumbsupsmileyanim:و شماهم اون وسط مثل ماهی گیر افتادید دیگه وسط این همه آب و دریا دورو برتون ...:65d6a5d6s:
من الان نقش فرشته ماهی رو دارم این وسط :thumbsupsmileyanim:
دیگه وقت خداحافظی رسیده
:sad:
هنوز که بادکنک هات رو نترکوندی ...تا همشو نترکوندی حق نداری بریا ...![]()
عه انا تو که گفتی هر کی بره می کشیش که :j58r36j3gcr4suxymup
نمیخوام بترکونم
![]()
خب خودم میترکونمت ...ینی خودم میترکونمشون ...:tonguesmiley:
اها پس این خدافظیو تاسف مال دو روز بودعه انا تو که گفتی هر کی بره می کشیش که :j58r36j3gcr4suxymup
اولین نفرم مکسینو میکشم![]()
باشد مرمون:smiliess (1):بعله تو فرم اصلی آموزش و مدارک مورد نیاز نیست این فرمی که دوستمون گذاشتن ، ولی اگه بری قسمت خوابگاه ها این فرم هستش
از اینجا می تونید فرم خوابگاه رو دانلود کنید
eskan.sbmu.ac.ir
مرسی دوستم:a2d3:
همش یه جوری میگی من فکر می کنم جزو مدارک مورد نیازه ..نرم ثبت نام بگن برو اون فرم رو بیار ::
- - - Updated - - -
ماهی من که فعلا در برزخ هستم :1: شما ساکن تهرانی؟؟
اوووووووو سپیده الان همه مودونن من گیلانیمااااا:bunnyearsmiley:
ببین حتی مگزین عاغام میدونه فقط وسط دریااااا؟!!!!1:smiliess (11):
نحیر ..ماهی در آبهای آزاد دریای خزر زندگی میکنه ..تهران دریاش کجا بود ....:wle: