وا مگه میشه؟؟ :21: من مشهدیا رو میشناسم فکر نمی کنم یه همچین حدی باشن :wacsmiley:بچه ها کسی مشد قبول شده? دوستم اونجا قبول شده میگه رفته بودم واسه ثبتنام مثه حوزه علمیه قم بوده:5::25r30wi:
وا مگه میشه؟؟ :21: من مشهدیا رو میشناسم فکر نمی کنم یه همچین حدی باشن :wacsmiley:
تا اون جا که من دیدم .. مشهد به جز خود حرم که سر در ورودیش بهت گیر میدن چادر سر کنی و این حرفا .. بقیه جاها مردمش خیلی خیلی خیلی هم به روزن.... دیگه شانس دوست تو بوده بنده خدامیگه پسراش تیپای امروزی بودن دختراش ولی اوه اوه:25r30wi::14:
سعی میکنم نخندم میترسم سر خودمم بیاد :/
فعلا که مورد داشتیم :25r30wi:
من تا حالا ندیدم کسی ازاد امتحان بده و قبول نشه50):
پس این موردو باید ثبت کرد :riz277:
فردا میریم تو گینس ثبت میکنیم خوب![]()
داریم فردا میریم رکوردشو ثبت کنیم منم بگردم ببینم چند تا رکورد گیر میارم که ثبت کنم یا نهتا چند قرن فک نکنم کسی بتونه این رکورد رو بشکنه:riz481:
شما هم تارف نکن .. فردا خونه رو خوب بگرد شاید شما هم رکورد گیر اوردی .. یهویی همه رو با هم ثبت کنیمعجب.........
شما هم تارف نکن .. فردا خونه رو خوب بگرد شاید شما هم رکورد گیر اوردی .. یهویی همه رو با هم ثبت کنیم)
اهان باشه .....نه عزیز این عجب مال چن پست قبله،شما راحت به ثبت رکورد بپردازید،عجوبه هایی رو کشف کردم و تو ذهنم ثبت کردم......
فردا میریم تو گینس ثبت میکنیم خوب![]()
باشه ولی تو یه موضوع تعیین کن که من برم بهش گیر بدم:riz481: بیخیال شیم بابا الان یکی پیدا میشه گیر میده چرا به ازاد توهین شده
:13:
باشه ولی تو یه موضوع تعیین کن که من برم بهش گیر بدم) الکی که نمی شه
) حوصلم سر میره خوب
![]()
تجربه ثابت کرده به هر موضوعی گیر بدی یه وکیل مدافع پیدا میشه
خودت به خودت گیر بده بهتری کاره البته اگه بعدش خودت از خودت شاکی نشی :sarma:
چقد فلسفی گفتی صفری جون:j58r36j3gcr4suxymup
ببین حتی مگزین عاغام میدونه فقط وسط دریااااا؟!!!!1:smiliess (11):