mahii
New member
روستش ماهم نفمیدیم صفری جونی:idea_majidonline::riz481:اره والله الان که دوباره خوندم خودمم نفهمیدم چی شد :wacsmiley: یهو نبوغم اخر شبی زده بود بیرون:25r30wi:
روستش ماهم نفمیدیم صفری جونی:idea_majidonline::riz481:اره والله الان که دوباره خوندم خودمم نفهمیدم چی شد :wacsmiley: یهو نبوغم اخر شبی زده بود بیرون:25r30wi:
داریم فردا میریم رکوردشو ثبت کنیم منم بگردم ببینم چند تا رکورد گیر میارم که ثبت کنم یا نه)
تجربه ثابت کرده به هر موضوعی گیر بدی یه وکیل مدافع پیدا میشه
خودت به خودت گیر بده بهتری کاره البته اگه بعدش خودت از خودت شاکی نشی :sarma:
تو بعنوان لایک زن ترین کاربر کل انجمن های کهکشان راه شیری و من هم بعنوان بی اعصاب ترینشون.رکوردمون هم تا مدتها جابجا نمیشه:thumbsupsmileyanim:
واقعا گوگل این سایت نظرسنجی رو راه انداخته؟ من ک فکر نمیکنم.اینارو یه عده بیکار راه انداختن برای سرکار گذاشتن یه عده دیگه:smiliess (7):ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود.
Persian Gulf or Arabian Gulf
لطفا اطلاع رسانی بشه مچکرم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اخه من به این خوش اخلاقی ..... دلت میاد خدایی بهم بگی بی اعصاب ترین ؟؟؟ :5:
اهان باشه .. این یکیو می پذیرمدرست نخوندی خاله.یه بار دیگه پست منو بخون.گفتم" من هم بعنوان بی اعصاب ترینشون":rolleyessmileyanim:
اهان باشه .. این یکیو می پذیرم) یعنی اینقد بی اعصابی؟؟
![]()
واقعا گوگل این سایت نظرسنجی رو راه انداخته؟ من ک فکر نمیکنم.اینارو یه عده بیکار راه انداختن برای سرکار گذاشتن یه عده دیگه:smiliess (7):
واقعا یعنی گوگل میاد persian rugs رو تبلیغ کنه؟
اگه تو برنامه ریزی تجمع بودی چشم بسته تایید میکردی
حالا اگه باورت نمیشه میتونی امتحان کنی:motat::riz481:
بچه ها زی زی اومد یه چیزی گفت من به فکر فرو رفتم بسی :21: گفتش که یه روز رفته واسه گزینش :5: مگه دانشگا مصاحبه داره ؟؟ :mad_majidonline:
اره من بی اعصابی ایشونو تایید میکنم خودم بشخصه چنبار ترکشش بهم اصابت کرده...............:wacsmiley:اگه تو برنامه ریزی تجمع بودی چشم بسته تایید میکردی
حالا اگه باورت نمیشه میتونی امتحان کنی:motat::riz481:
خانووووووووومممم ....اقااااااااااااااااااااا:65d6a5d6s:بچچها من فرم تعهد خوابگاهو نمیابم یکی امدادرسانی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری امتحانت کنم ؟؟) واست یه بار دیگه کنکور بزارم ؟؟
) سهمیه ها این دفه هم کمتر میشه ها .. خود دانی
)
اره من بی اعصابی ایشونو تایید میکنم خودم بشخصه چنبار ترکشش بهم اصابت کرده...............:wacsmiley:
چجوری امتحانت کنم ؟؟) واست یه بار دیگه کنکور بزارم ؟؟
) سهمیه ها این دفه هم کمتر میشه ها .. خود دانی
)
اره من بی اعصابی ایشونو تایید میکنم خودم بشخصه چنبار ترکشش بهم اصابت کرده...............:wacsmiley:
نمیدونم برا منم کسی فرستاد و گفتم اگه یکدرصدم احتمال بدیم که صحیح باشه خو همه برن که چه بهتر :smiliess (11):
خانووووووووومممم ....اقااااااااااااااااااااا:65d6a5d6s:
ای وای پس سعی کنم تا شعاع 10 متریه خودش و اعصابش نزدیک نشم)
- - - Updated - - -
ای وای پس سعی کنم تا شعاع 10 متریه خودش و اعصابش نزدیک نشم)