پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

Hamidvet

New member
به به...می بینم صندلی داغ راه انداختین....
منم دوس دارم سوال بپرسم ولی رمقی ندارم
آخه من سوال واسه هر کسی اختصاصی خودش طرح می کنم با توجه به شخصیت خودش...اونوقت خیلی طول می کشه.
ولی بازم دوستان هستند....حالا حالاها سوال دارن.....
موفق باشی آقا حمید:ad54ad:

:thumbsupsmileyanim:

Hamidvet

New member
در یه جمله؛ مــرسی حمید :25r30wi: هم بابت جوابا من، هم جوابا هبه :25r30wi:

چااااااااااکریم داداشی؛
greenstars.gif
حالا چطور بود خوووووب بود؟
flirtysmile3.gif

آسمون

New member
آقاحمیدخسته نباشی...جوابات عالی بود...شوخیای منم به دل نگیریا...انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی...
خب دیگه به جمع ما حسابی خوش اومدی...حالا دیگه واقعا شدی یکی ازما:)
این گلا هم تقدیم شما:rose::rose::rose::rose:...

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
اما بگما آبجی من آب زیر کاه نیس...خیلی هم ماه و مهربونه...من به عنوان نزدیکترین دوستش اینو دارم جدی و بی حاشیه و بدون غلو کردن میگم...تنهاکسیه که توزندگیم ازهرنظر تأییدش میکنم.ربطی هم به علاقه ام بهش نداره...از همون اوایل این ذهنیتو دارم دربارش:)

Hamidvet

New member
اما بگما آبجی من آب زیر کاه نیس...خیلی هم ماه و مهربونه...من به عنوان نزدیکترین دوستش اینو دارم جدی و بی حاشیه و بدون غلو کردن میگم...تنهاکسیه که توزندگیم ازهرنظر تأییدش میکنم.ربطی هم به علاقه ام بهش نداره...از همون اوایل این ذهنیتو دارم دربارش:)

مرسی آسمون!

البته منم با ایشون (مار - لیک :black_eyed: خانم) برخورد نزدیک داشتم؛ خیلی وقت پیش هاااااااااا ... خود شیطوووونش در جریانه!!
127fs1601347.gif

امیدوارم لحظات خوبی تو این گروه داشته باشیم ... شما هم به جمع من خوش اومدین خخخخخخخخخخخ
gigglesmile.gif

marlik

New member

آی آی آی نفس من چقد از آبجیش تعریف کرده.الهی قربون تو برم آبجی نازم.چشمای خوشکلت آبجیو خوب میبینه جونم.ولی دست درد نکنه آقا حمید حسودیش شد;-);-);-):):):):)

Hamidvet

New member
آی آی آی نفس من چقد از آبجیش تعریف کرده.الهی قربون تو برم آبجی نازم.چشمای خوشکلت آبجیو خوب میبینه جونم.ولی دست درد نکنه آقا حمید حسودیش شد;-);-);-):):):):)

آرررره واقعا یادم از زمانی اومد که شیطون تر از الانت بودی مارلیک!! ولی الانم ماشالا دست کمی نداری هاااااا .... کلا خوووووووووب موندی خخخخخخخخخخخخ
looksmiley.gif

آسمون

New member
مرسی آسمون!

البته منم با ایشون (مار - لیک :black_eyed: خانم) برخورد نزدیک داشتم؛ خیلی وقت پیش هاااااااااا ... خود شیطوووونش در جریانه!!
127fs1601347.gif

امیدوارم لحظات خوبی تو این گروه داشته باشیم ... شما هم به جمع من خوش اومدین خخخخخخخخخخخ
gigglesmile.gif

بعععله بنده کاملا درجریان هسم;-)
اما حمید یجورمیحرفی انگار آبجیمو چن ساله میشناسی:-dماشالله دز شیطنت خودت ازهمه بالاتره:-dبلانکنه بایه مارلیک دیگه اشتباگرفتی هان؟ایجورکه تو میحرفی یکی ندونه میگه نفسم چقد بلاس:-dبرو جایی آتیش بسوزون که آتیشت بگیره وروجک

Hamidvet

New member
بعععله بنده کاملا درجریان هسم;-)
اما حمید یجورمیحرفی انگار آبجیمو چن ساله میشناسی:-dماشالله دز شیطنت خودت ازهمه بالاتره:-dبلانکنه بایه مارلیک دیگه اشتباگرفتی هان؟ایجورکه تو میحرفی یکی ندونه میگه نفسم چقد بلاس:-dبرو جایی آتیش بسوزون که آتیشت بگیره وروجک

بقوووول خودت مگه چندتا آبجی مارلیک داریم؟! :black_eyed: نه همین خودش بووووود ورووووووجک!!

نفسسسس شما خیلیییییییی بلااااااااااااست مواظبش بااااااااش آتییییییییشیه واسه خوددددددددش!

بلاااااااااااا ای بلاااااااااااااا دخخخخخخخختر مردم ... :):)

marlik

New member

بقوووول خودت مگه چندتا آبجی مارلیک داریم؟! :black_eyed: نه همین خودش بووووود ورووووووجک!!

نفسسسس شما خیلیییییییی بلااااااااااااست مواظبش بااااااااش آتییییییییشیه واسه خوددددددددش!

بلاااااااااااا ای بلاااااااااااااا دخخخخخخخختر مردم ... :):)
مظلوم گیر آوردی آقا حمید!!!!بچه ها شما که منو میشناسید من بلام؟؟؟خودتون قضاوت کنید من بلام یا آقا حمید؟؟شاید مخاطب خاصتون بوده بلا ریخته با من اشتباه گرفتید؟؟;-);-):):):)یا همشهری یا کسی دیگه بوده؟;-);-):):):)آخه من به این مظلومی و خانومی بلا بریزم؟;-);-);-):):):)

Hamidvet

New member
مظلوم گیر آوردی آقا حمید!!!!بچه ها شما که منو میشناسید من بلام؟؟؟خودتون قضاوت کنید من بلام یا آقا حمید؟؟شاید مخاطب خاصتون بوده بلا ریخته با من اشتباه گرفتید؟؟;-);-):):):)یا همشهری یا کسی دیگه بوده؟;-);-):):):)آخه من به این مظلومی و خانومی بلا بریزم؟;-);-);-):):):)

چی چی؟؟ همشهریییییی؟؟

Hamidvet

New member
آره همشهری تو انجمن زیاد دارید;-):):):):)

والا من که جائی ندیدم!!

شمام استان فارسی زیاد داااااااارید غصه نخوووووووووور یکی بالاخره تیر میخوره تو مغزش میاد میگیردت! هههههههههه

آخرین ویرایش:

marlik

New member
والا من که جائی ندیدم!!

شمام استان فارسی زیاد داااااااارید غصه نخوووووووووور یکی بالاخره تیر میخوره تو مغزش میاد میگیردت! هههههههههه

آقا حمید با شناختی و توقعی که ازتون دارم. این شوخیا ازتون بعیده

آخرین ویرایش:

Hamidvet

New member
آقا حمید با شناختی و توقعی که ازتون دارم. این شوخیا ازتون بعیده

بااااااشه تمومش کن همینجا.

مارلیک عزیز اگه از حرفام ناراحت شدی ببخشید شوخی بود.

علی ای حال،

:rose: ... من ازت رسما عذرخواهی میکنم دوست عزیز ... :rose:​

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها باهم دوست باشیم، اینجا دنیای مجازیه و نمیشه از هم شناخت پیدا کرد. پس بهترین کار سعی کردن واسه اینکه باهم دوست بودنه :28:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها تو هند یه دختر 18 ساله اومده با سگس ازدواج کرده.. تازه مراسم هم گرفتن :14:

safe_image.php

بالا