روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

dream2118

New member
بچه ها کسی تا حالا رفته ثبت نام؟چند روز بهتون ک.ل/ا/س دادن؟بمن که از شنبه تا 4شنبه ک/ل/ا/س دادن تازه گفتن 22ام کلاسا شروع میشه 8 صبح اینجا باش:sadsmiley:

وااایییییی نه توروخدا از شنبه تا چهارشنبه!!!:14: کدوم دانشگاه هستید؟ آقا چه وضعیتیه ما کارشناسی هم که بودیم انقد روز در هفته نرفتیم
ارشد که همه اکثرا سر کار میرن نباید انقد روزها زیاد باشه من دانشگاه ایران قبول شدم از بچه های ترم های بالا شنیدم دوروز واسشون گذاشته بودن امیدوارم همینطور باشه من تازه از 17 شهریور قرار برم سرکار اون وقت الان که تازه کارم اگه از شنبه تا چهارشنبه هم برم دانشگاه دیگه گل بودو به سبزه نیز اراسته شد :13:

shiny

New member
بچه ها کسی می دونه اگه بدهی به صندوق رفاه داشته باشی خوابگاه بهت می دن یه نه؟

2 ساعت محضر معطل شدم مدرس هی اذیت میکنه:13: نوشته اسکن آخرین قسط پرداختی از دفترچه اقساط ،اینو باید اسکن کنی

abtin13

New member
2 ساعت محضر معطل شدم مدرس هی اذیت میکنه:13: نوشته اسکن آخرین قسط پرداختی از دفترچه اقساط ،اینو باید اسکن کنی

میگن تو جهنم از جمله مدارک ثبت نام برای ارشد شناسنامه bf ها و gf هایی هستش که از اول تا الان داشتین.گفتم بدونین اینقدر ناشکری نکنین.هر کی هم بگه نداشتم مخاصب خاص مورد نظر در همون لحظه همونجا ظاهر میشه.
می خوایین به رییس دانشگاه بگم اینا رو هم جزو مدارک درخواستی قرار بده؟:smilies:

shiny

New member
نه اسستغفرالله

آقا بگو بذا ما وارد بشیم بعد اینقد اذیتمون کنید خوببب:p7977cujr38iyymsu8::ahi5slcgm04mi8jqqkl

abtin13

New member
نه اسستغفرالله

آقا بگو بذا ما وارد بشیم بعد اینقد اذیتمون کنید خوببب:p7977cujr38iyymsu8::ahi5slcgm04mi8jqqkl

باشه حالا چون تو تایپک مشاعره فعالیت گسترده ای داری میسپارم ازت شنوسنومه مخاطب خاص نخوان.

m_mobini

New member
بچه هااون تعهدمحضری واسه همه ی دانشگاههاهست????بچه های دانشگایزدلطفابجوابن ممنون

Ana67

Well-known member
من ثبت نام کردم
فقط احساس میکنم 3 کیلو کم کردم.همش پاسم میدادن به هم:65d6a5d6s:

alleto

New member
بچه ها یه سوال این فرم های صندوق رفاه دانشجویی شامل همه میشه یا فقط واسه کسایی که وام یا خوابگاه میخوان؟

fifi

New member
تعهد صندوق رفاه رو همه بايد انجام بدن يعني براي همه ضروريه؟ اگه وام نخوايم چي بازم ضروريه؟

mahsa1111

New member
الان تو سایت دانشگاه تربیت مدرس خوندم که نوشته کسانی که قسط هاشون عقب افتاده یا جریمه شدن، خوابگاه بهشون داده نمی شه... همه دانشگاه ها اینطوری ان؟ دانشگاه تهران هم همینطوره؟ من چند تا از قسط های وامم عقب افتاده یه بار هم جریمه شدم واسه دیر پرداخت کردن، ممکنه دانشگاهه تهران بهم خوابگاه نده؟ دوستانی که می دونن خواهشا بگن... دوستانی که خوابگاه گرفتن ازشون رسیدهای پرداخت قسط وام رو خواستن؟
منم همین مشکلو دارم...وای اگه خوابگاه ندن ک بیچاره ایم

fate-gh

New member
منم همین مشکلو دارم...وای اگه خوابگاه ندن ک بیچاره ایم

من زنگ زدم امور رفاهی دانشگاه تهران... گفت وام ربطی به خوابگاه نداره... قسط هات رو ندی جریمه می شی اما ربطی به خوابگاه نداره... امور خوابگاه ها هم که زنگ زدم گفت ممکنه ازتون بخوان قسط های عفب افتاده رو بدین اما وقتی بدین دیگه مشکلی نیست واسه خوابگاه... شایدم اصلا نگن قسط ها رو بدین...

mahsa1111

New member
من زنگ زدم امور رفاهی دانشگاه تهران... گفت وام ربطی به خوابگاه نداره... قسط هات رو ندی جریمه می شی اما ربطی به خوابگاه نداره... امور خوابگاه ها هم که زنگ زدم گفت ممکنه ازتون بخوان قسط های عفب افتاده رو بدین اما وقتی بدین دیگه مشکلی نیست واسه خوابگاه... شایدم اصلا نگن قسط ها رو بدین...

ممنون.خیالم راحت شد:ad54ad:

sepideeee

New member
بچه ها یه سوال این فرم های صندوق رفاه دانشجویی شامل همه میشه یا فقط واسه کسایی که وام یا خوابگاه میخوان؟

فرم صندوق رفاه واسه دانشجوهایی هست که هنوز گواهی یا مدرک موقت یا دانشنامه شونو نگرفتن .. در این صورت باید گواهی صندوق رفاه یا تسویه ی مالی رو از دانشگاه قبلی بگیرن .. اگه هم گواهی موقت دارین دیگه این چیزا رو نمی خواد ( اینارو مو به مو پرسیدم که میگما :5:)

mrk6990

New member
بچه های بهشتی یه سوال!
تعهد محضری برای همون دو‌تا فرم شماره ۱و۲ هست دیگه؟
من امروز رفتم دفترخونه بهم گفت ۱۰۰ تا ۱۲۰ میگیرم تنظیم کنم!!!!!!!
شما انجام دادید؟ چقدر هزینه کردید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

sepideeee

New member
بچه های بهشتی یه سوال!
تعهد محضری برای همون دو‌تا فرم شماره ۱و۲ هست دیگه؟
من امروز رفتم دفترخونه بهم گفت ۱۰۰ تا ۱۲۰ میگیرم تنظیم کنم!!!!!!!
شما انجام دادید؟ چقدر هزینه کردید؟

اره همون دو تا فرمه .. من هنوز نرفتم .. چه نامردن چقد گرون می گیرن ایشاله از گلوشون پایین نره :))
بابا دلارام واسه یه تعهد 40 تومن داد اخه :ph34r-smiley:

بالا