روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mexin

Well-known member
امسال وزارت خونه نمیدونه با خودش چند چنده!!!.....اصن معلوم نیست چه خبره..دانشگاه ما میگه انتقالی نمیدن ولی تو پست های قبلی یکی گفته دانشگاه اصفهان گفته میشه....
من نفهمیدم اخر...
خستم از دست وزارت...خسته..:1dco2x0p1lilzhfpg1t

تا حالا تو مقطع ارشد انتقالی ندادن و نمیدن ..مگه اینکه پارتی ک. ل. ف. ت داشته باشی .... ایشون واسه اصفهان فکر کنم درباره متاهل گفتن که اونم فکر نکنم بدن

دل آرام

New member
در مورد دستیاری هام همین طوره ؟؟
واسه دستیاری ها فرایند انتقالو زدن شاید واسه ما هم بزنن!!
http://www.zums.ac.ir/files/education/tahsilattakmili/Reshteha/Dastyari93/entegal.pdf
بعد جالبه که تو اطلاعیه قبل گفتن انتقالی نمیدن !
اما برای جدید الورودای امسالم مهلت درخواست انتقالی گذاشتن !

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان سی و يکمين دوره آزمون پذيرش دستياری فوق تخصص بالينی سال 1393 - دانشگاه علوم پزشكي زنجان - معاونت آموزشي

خظ آخر تدکر 1 رو بخونید !

sepideeee

New member
من زنگیدم یونی زنجونم
گفتن وزات خونه امسال دستور داده تعهد محضری بگیرن !
یا خدااااااا
فکر کنم به طرح تحول سلامت یه ربطایی داشته باشه !
آخر فکر کنم این وزات خونه منو میندازه زابل واسه طرحم ! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دلارام طرح چی؟؟ رشته ی ما که طرح نداشت :wacsmiley: بریم محضر یهویی خطبه عقد نخونن اشتباهی :25r30wi:

sepideeee

New member
ازین جور موارد که تو میگی مثل سقوط شهاب سنگ به زمین هست که هر 12000 سال نوری پیش میاد ... بعله ...:tonguesmiley::25r30wi:
اتفاقا ما هر دفه میریم بیرون یهو یه شهاب سنگ میافته جلو پامون :65d6a5d6s: اصن یه وضی :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mexin

م.صفری

New member
من زنگیدم یونی زنجونم
گفتن وزات خونه امسال دستور داده تعهد محضری بگیرن !
یا خدااااااا
فکر کنم به طرح تحول سلامت یه ربطایی داشته باشه !
آخر فکر کنم این وزات خونه منو میندازه زابل واسه طرحم ! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
قضیه این تعهد محضری چیه؟:wacsmiley:

sepideeee

New member
از ما گفتن بود دیگه ..امیدوارم هر روز فرت و فرت ازین شهاب سنگه بخوره دم خونتون... ماکه حسود نیستیم ...بعله:whistle:
از ما هم نشنیدن بود :black_eyed:

با تشکر.. و با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما دوست عزیز که حسود نیستی و نابغه هستی :))

mexin

Well-known member
آره عزیزم؛ پیش میـاد. آدم بـاس آینده نگر باشه...! :riz277:

بعله ... خب فردا صبح زودی برید محضر با این سفیده شاید یه شهاب سنگ هم فرت اومد جلو پاتون و بعدش ..لی لی لی لی ....:tonguesmiley:

mexin

Well-known member
قضیه این تعهد محضری چیه؟:wacsmiley:

به قول سفیده میگه بریم محضر بعد محضریه به جای سند محضری میخایم ازش یه شوهر برامون پیدا بنماید .. اونم یه آلبوم دستتون میده و خودتون انتخاب میکنید .. بعد سندش رو میده دستتون میگه برید بعداز ظهر خودش میاد دم در خونتون و بعدش لی لی لی لی و مبارکه دیگه (اینارو سفیده گفته ها):whistle:

م.صفری

New member
به قول سفیده میگه بریم محضر بعد محضریه به جای سند محضری میخایم ازش یه شوهر برامون پیدا بنماید .. اونم یه آلبوم دستتون میده و خودتون انتخاب میکنید .. بعد سندش رو میده دستتون میگه برید بعداز ظهر خودش میاد دم در خونتون و بعدش لی لی لی لی و مبارکه دیگه (اینارو سفیده گفته ها):whistle:

:rolleyessmileyanim:........

- - - Updated - - -

نمیدونم چیه منم .. دانشگاه زنجان خواسته :)) فکر کن........ میری محضر میگه تعهد میخوام واسه دانشگا :)) فکر می کنن مجرمی :))

مگه میخواد از اوین ازاد شه تعهد بده :ph34r-smiley::smiliess (11):

بالا