kolouche
New member
سلام
خوش اومدی،
انرژی از خودته :bunnyearsmiley:
نظر لطفته.. :rose:
یکم دیگه بمونی اراذلمون هم میان، پذیرایی هم داریم، کلوچه با نوشابه :smiliess (8):
اختاپوس هم داریم....
سلام
خوش اومدی،
انرژی از خودته :bunnyearsmiley:
نظر لطفته.. :rose:
یکم دیگه بمونی اراذلمون هم میان، پذیرایی هم داریم، کلوچه با نوشابه :smiliess (8):
یعنی من پیرم؟؟ :65d6a5d6s:
بیا ب آغوش ایمنی ها...... بیــــــــااا.....:thumbsupsmileyanim:
اومدددددددددددددم:ad54ad:
t0837h0nn8zfqu8ult
اختاپوس هم داریم....![]()
یهـو دیدی پسر بود، چی چیو بیا به آغوش؟!!!!!!!! :5: من که در رفتـم!!
اختاپوس کیه؟؟ مارلیک یا آسمون؟
آوتارش لایک داره ه ه ه :smiliess (8):
ینی ممکنه پسر باشه؟؟....:14: ....
بعدشم گفتم آغوش ایمنی ها... نگفتم ک آغوش من.... استغفرالله..ببین آدمو ب گفتن چ حرفایی وادار میکنی ...دیگه حاجی خانه رام نمیده....
نخیرم... اختاپوس خودتی ی ی ی ی ....:sdasdasd:
دیروز گذاشتم...یکی از بچه ها گفت ....)))
دمش گرم هرکی بوده :25r30wi:
سلام دوستان.اونایی که منتظر نتایجن امیدوارم به مراد دلشون برسن.
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره
هبه جون خوب این احسانو له کردی آورین....هر کی میادتو این گروه اول باید به من قول بده به احسان نظر نداشته باشه بعد بیاد....قولم باید محضری باشه با سفته و ضمانت سه کارمنددولت.حالا اگه این شرایطو دارید خوش آمدین.
هااااااا.....ببخشید احسان جان...یادم نبود تو هم دختری .... حق داری نگران شی بابت جنسیت دوست جونی جدید..... :ad54ad:
سلام دوستان.اونایی که منتظر نتایجن امیدوارم به مراد دلشون برسن.
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره
هبه جون خوب این احسانو له کردی آورین....هر کی میادتو این گروه اول باید به من قول بده به احسان نظر نداشته باشه بعد بیاد....قولم باید محضری باشه با سفته و ضمانت سه کارمنددولت.حالا اگه این شرایطو دارید خوش آمدین.
دخترم اما مثل شما شوخ طبع نیستم....میشه یه دوره واسم بذارید؟؟؟؟؟؟