پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
آخه اون احسانو کی-----؟؟؟ :65d6a5d6s:
خیالت تخت.... من همینجا ب جای همه ب تو قول میدم ک هیچ کس نبوده و نیست و نخواهد بود ک ب احسان نظر داشته باشه.... تو هم دعاخونت کردن ک بدام افتادی.... سرتو گول مالیدن .... مطمئن باش....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

چی؟ چی؟ بگو.. جرأت داری بگو.. اگه مـــردی بگو.. :65d6a5d6s: :mad_majidonline:

emmy

Member
صد دفعه گفتم احسان تو این علفا نگیر بخواب...آخر زرد شد!!!:New (6):
دیگه نون خشکی نمونده ...کی میری سربازی یه پول سیاه بیاری خونه؟؟؟؟
شوخ طبعی ازخودتونه شما زیاد با احسان شوخی نکن تا من با خیال راحت زندگی کنم حله...:rose:

kolouche

New member
ای هوار اینم که دختره...:black_eyed:
احسان اول یالا بگو بعد بیا تو انجمن.من که آره کلوچه جونی گفتم دیگه چوب روزگارو دارم میخورم..:dadad4:

ای جانم...عزیـــــزم:sadsmiley:....ایرادی نداره.... ما همه ی روزی گول میخوریم....دیرو زود داره .... سوخت و سوز نداره.... حالا تو وضعت ی مقدار از ما افتضاحتره.....:sad:

kolouche

New member
دخترم اما مثل شما شوخ طبع نیستم....میشه یه دوره واسم بذارید؟؟؟؟؟؟

آهاااا....ببین اصا نگرانی نداره..... ما روز اول اومدیم اینجا تریپ شخصیت برداشته بودیم... بعد کم کم نمیدونم چی شد اینجوری همه حیف و میل شدیم....
تو هم چن روز اینجا باشی مث ما تباه میشی... :motat:

kolouche

New member
چی؟ چی؟ بگو.. جرأت داری بگو.. اگه مـــردی بگو.. :65d6a5d6s: :mad_majidonline:

بابا منظوری نداشتم جان تو.... میگم کی ب اون احسان نگا میکنه خب.... خدایی راست نمیگم ؟؟؟.... جدی بوگووو... این تن بمیره حرف غلط میزنم؟؟؟؟:ph34r-smiley:

hebe.nurse

New member
سلام دوستان.اونایی که منتظر نتایجن امیدوارم به مراد دلشون برسن.
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره:whistle:
هبه جون خوب این احسانو له کردی آورین....هر کی میادتو این گروه اول باید به من قول بده به احسان نظر نداشته باشه بعد بیاد....قولم باید محضری باشه با سفته و ضمانت سه کارمنددولت.حالا اگه این شرایطو دارید خوش آمدین.

سلام شامین جان
من دارم از استرس می میرممممممم :j58r36j3gcr4suxymup
این احسان ضدضربه است بابا هرچی بخوره بازم نفس داره اصلا نمیفهمم این چه جور موجودیه.سوسک هم اگه انقد خورده بود الان نسلش منقرض شده بود!!:)))))
بابا احسان چشاش اینور اونور میچرخه باید بیشتر حواست باشه ها:65d6a5d6s:

hebe.nurse

New member
خب خداروشکر، کلوچه یه نفس راحتی کشید :auizz3ffy9vla57584x

حـله، بذار ننمون بیاد ببیـنیم ظرفیت خالی داریم یا نه :)) ننه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هووووووووو؟؟

- - - Updated - - -

مارلیک من مشامم ضعیف شده، بوی صندلی داغ نمیشنوی؟؟؟
823919_e5so0w8g1gzxzzhm.gif

من مشامم قوی شده.....آری آری بویی آشنا می اید.هوووووووووووووووم بوی صندلی داغ است به به به به:))))))))

hebe.nurse

New member
بچه ها کسی اینجا نگران نتایج نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا شماها استرس ندارید؟
آغا من دارم می میرررررررررررررررم
اصلا جرات ندارم فردا چشامو باز کنم. ینی چی میبینم خدایا؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
صد دفعه گفتم احسان تو این علفا نگیر بخواب...آخر زرد شد!!!:New (6):
دیگه نون خشکی نمونده ...کی میری سربازی یه پول سیاه بیاری خونه؟؟؟؟
شوخ طبعی ازخودتونه شما زیاد با احسان شوخی نکن تا من با خیال راحت زندگی کنم حله...:rose:

عیـال من هنوز بلاتکلیفم.. حالا غصه نخور، نصف شب میرم تو آشغالا مردم دنبال یه تیکه نونی استخونی چیزی.. لااقل استخون کلسیم داره
315419_sad.gif

میخوای اگه پروتئین خونت پایین اومده یه گربه واست سر ببرم؟؟ :wacsmiley:

eeeeeeehsan

New member
آهاااا....ببین اصا نگرانی نداره..... ما روز اول اومدیم اینجا تریپ شخصیت برداشته بودیم... بعد کم کم نمیدونم چی شد اینجوری همه حیف و میل شدیم....
تو هم چن روز اینجا باشی مث ما تباه میشی... :motat:

کلوچه راست میره..
همین خود بی شخصیت من، اولش همه بهم میگفتن آقا احسان و احسان خان و احسان جان...
حالا آقاشو که برداشتن که هیچ، پسوندم میذارن واسش، احسانوک، احسانَک، این احسان، اسهال، هوووی احسان و ... اصن یه وضعی!! :25r30wi:

- - - Updated - - -

بابا منظوری نداشتم جان تو.... میگم کی ب اون احسان نگا میکنه خب.... خدایی راست نمیگم ؟؟؟.... جدی بوگووو... این تن بمیره حرف غلط میزنم؟؟؟؟:ph34r-smiley:

به جون خودت :|
ایشالا.. کی به سلامتی؟؟ :whistle:

eeeeeeehsan

New member
بععععععععععله احسان جان چیزی گفتی؟؟ با کسی بودی؟ چیزی میخواستی بگی؟؟ :New (6):

آقا قضیه چیه؟ امروز هیشکی اعصاب نداره؟!! همه پا زمین میزنن و تهدید می کنن!!! :33:

نه آقا تو بچه یونانی زورت زیاد، من غلط بکنم چیزی بگم.. :black_eyed:

hebe.nurse

New member
کلوچه راست میره..
همین خود بی شخصیت من، اولش همه بهم میگفتن آقا احسان و احسان خان و احسان جان...
حالا آقاشو که برداشتن که هیچ، پسوندم میذارن واسش، احسانوک، احسانَک، این احسان، اسهال، هوووی احسان و ... اصن یه وضعی!! :25r30wi:

- - - Updated - - -

:25r30wi::25r30wi:
عجب سیر تکاملی ای داشتیآ
یکم دیگه که بگذره اصلا اسم احسان به کل ورداشته میشه راااااحت میشیم:)))))))

l.rhb

New member
به به عیال خانم، چه عجب تشریف آووردین خونه؟!! :65d6a5d6s:
عیال علفا دارن زرد میشن، لااقل نمیذاری بخورم بچینشون فریز کن وقتی مهمون اومد سبزی خوردن داشته باشیم بذاریم کنار نون خشکایی که از خونه بابات آووردی و تو خون تیلیت کردیم. :sad:

به این میگن عیال :a2d3: واسه همینه با وجود بقیه چراغام اون هنوز لامپ هزارمه
icon_biggrin.gif
چشم اما ما نومزد داریم....

بالا