پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kolouche

New member
یهـو دیدی پسر بود، چی چیو بیا به آغوش؟!!!!!!!! :5: من که در رفتـم!!

اختاپوس کیه؟؟ مارلیک یا آسمون؟

ینی ممکنه پسر باشه؟؟....:14: ....
بعدشم گفتم آغوش ایمنی ها... نگفتم ک آغوش من.... استغفرالله..ببین آدمو ب گفتن چ حرفایی وادار میکنی :sarma: ...دیگه حاجی خانه رام نمیده....

نخیرم... اختاپوس خودتی ی ی ی ی ....:sdasdasd:

eeeeeeehsan

New member
ینی ممکنه پسر باشه؟؟....:14: ....
بعدشم گفتم آغوش ایمنی ها... نگفتم ک آغوش من.... استغفرالله..ببین آدمو ب گفتن چ حرفایی وادار میکنی ...دیگه حاجی خانه رام نمیده....

نخیرم... اختاپوس خودتی ی ی ی ی ....:sdasdasd:

دارم میگم آسمون یا مارلیکه ـه ـه ـه ـه ـه ـه :sdasdasd: (این دم مارلیک شبیه بچه حلزوناست که تو یه صف دارن میرن P:)

l.rhb جان آی دنتیفای یور سلف پ ال زد :)))

دیروز گذاشتم...یکی از بچه ها گفت .... :))))

دمش گرم هرکی بوده :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
عیـال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هوووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوجای؟ بیا میخوایم شام بخوریم :)))

kolouche

New member
هااااااا.....ببخشید احسان جان...یادم نبود تو هم دختری .... حق داری نگران شی بابت جنسیت دوست جونی جدید..... :ad54ad:

emmy

Member
سلام دوستان.اونایی که منتظر نتایجن امیدوارم به مراد دلشون برسن.
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره:whistle:
هبه جون خوب این احسانو له کردی آورین....هر کی میادتو این گروه اول باید به من قول بده به احسان نظر نداشته باشه بعد بیاد....قولم باید محضری باشه با سفته و ضمانت سه کارمنددولت.حالا اگه این شرایطو دارید خوش آمدین.

kolouche

New member
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره:whistle:
هبه جون خوب این احسانو له کردی آورین....هر کی میادتو این گروه اول باید به من قول بده به احسان نظر نداشته باشه بعد بیاد....قولم باید محضری باشه با سفته و ضمانت سه کارمنددولت.حالا اگه این شرایطو دارید خوش آمدین.

آخه اون احسانو کی-----؟؟؟ :65d6a5d6s:
خیالت تخت.... من همینجا ب جای همه ب تو قول میدم ک هیچ کس نبوده و نیست و نخواهد بود ک ب احسان نظر داشته باشه.... تو هم دعاخونت کردن ک بدام افتادی.... سرتو گول مالیدن .... مطمئن باش....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

emmy

Member
ای هوار اینم که دختره...:black_eyed:
احسان اول یالا بگو بعد بیا تو انجمن.من که آره کلوچه جونی گفتم دیگه چوب روزگارو دارم میخورم..:dadad4:

l.rhb

New member
دخترم اما مثل شما شوخ طبع نیستم....میشه یه دوره واسم بذارید؟؟؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره

به به عیال خانم، چه عجب تشریف آووردین خونه؟!! :65d6a5d6s:
عیال علفا دارن زرد میشن، لااقل نمیذاری بخورم بچینشون فریز کن وقتی مهمون اومد سبزی خوردن داشته باشیم بذاریم کنار نون خشکایی که از خونه بابات آووردی و تو خون تیلیت کردیم. :sad:

به این میگن عیال :a2d3: واسه همینه با وجود بقیه چراغام اون هنوز لامپ هزارمه
icon_biggrin.gif

eeeeeeehsan

New member
دخترم اما مثل شما شوخ طبع نیستم....میشه یه دوره واسم بذارید؟؟؟؟؟؟

خب خداروشکر، کلوچه یه نفس راحتی کشید :auizz3ffy9vla57584x

حـله، بذار ننمون بیاد ببیـنیم ظرفیت خالی داریم یا نه :)) ننه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هووووووووو؟؟

- - - Updated - - -

مارلیک من مشامم ضعیف شده، بوی صندلی داغ نمیشنوی؟؟؟
823919_e5so0w8g1gzxzzhm.gif

بالا