marlik
New member
خـیلی دوست داری نظر منو بدونیااااا :smiliess (3):
اون لباس سورمه ایه تویی، داری آسمون رو به قصد کُشت فشار میدی![]()
از نظر ظاهری که نمی تونم بگم، عکست رو که نشونم ندادی که!!!![]()
نگاش کن چه خودشم تحویل میگیره!!!;-)
آخرین ویرایش:
خـیلی دوست داری نظر منو بدونیااااا :smiliess (3):
اون لباس سورمه ایه تویی، داری آسمون رو به قصد کُشت فشار میدی![]()
از نظر ظاهری که نمی تونم بگم، عکست رو که نشونم ندادی که!!!![]()
فقط تعدادمون حتمن باید بالای 4 نفر باشه... وگرنه این سرگرمی حال نمیده!!!
=))))
برش داشتم.... الهـــــی...
باشه میذارم..... :***
مارلیک همون سرمه ایه ـست، ولی پوستشو نمی دونم!!! مارلیک یه عسک بذار خو دلمون میخواد وبینیموت))
مرســـــــــی...... زشت بودم .... فقط چون لپ داشتم خوب بوده.....:28:
نه از دستت نمیره .... در رفت کادو پیچیده برگردونده میشه.....خیالت راحت.. :tonguesmiley:
آره جدی عکست کو؟؟؟؟؟؟
شما احسان جان بیجا میکنی از دست من در بری....من به یکی گیر بدم دیگه راه فرار نداره....اون قبلیهام هی میخواستن برن که....خدا رحمتشون کنه....حالا میخوای بری بازم؟؟؟!!!!:smiliess (11):
احسان؟ینی باورکنم توایقد مظلوم بنظر میرسی؟:smiliess (11):
اصلادرفهمم نمیگنجه!!!چقد کوشولوبودی...:-D
احسان تو آواتار من که هر دو سرمه ای هسن!!نکنه توداری آواتار مارلیکو میگی؟!گفتی نمره عینکت چن بود؟!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
عکستو دیدم ی آن یاد اون پسره علی شخصیت فیلم بچه های آسمان بود ، افتادم.......بسسسسسسسسسسسسس که مظلومی آخیییییییی :tonguesmiley:
برووووووووو برووووووووووو
نه تنها ایرانو که دنیا رو آباد کردی
به خودتم میگی پدر؟؟؟:New (6):
عکس بچگیتو که همه دیدن،همه هم که دارن تایید میکنن
وقتی کیومرث(پسرت) بزرگ بشه با چه رویی میخای تو چشاش نگاه کنیو بگی من انکارت کردم:14:
نگاش کن چه خودشم تحویل میگیره!!!;-)چون شاخکای فضولیت از همه فعالتر شده از تو پرسیدم;-);-)
بچه این بنفش پررنگه نه سورمه ای!!!!
از نظر قدی من کوتاهتره آبجیمم اینم واسه رفع یکم فضولیت;-)
![]()
آغا کسی جواب منو نداد!!! بوی صندلی داغ رو نمیفهمیـد؟؟؟؟؟؟؟ دِ بگیرید دیگه!!!!!!!![]()
شاخک فوضولی :riz481:
آغا من یکم کوررنگی دارم شما ببخش.. همون بنفش که تو میگی..
چاخان نکن، خودت گفتی من نردبوم دزدام.. آسمونم گردنش درازه و ایناااا... یعنی همش خالی بندی بود؟!! :tonguesmiley:
وای بلاچه چقد جیگربودی توووو...شانس آوردی دسم بهت نرسیده وگرنه درسته قورتت میدادم![]()
eeeeeee...... شبیه تصوراتمی پس ...... عزیــــــــزم...... :*****من ازبچگیم عکس بزرگ ندارم اینجا بذارم که...اما این دخمله رو هرکی توگوشیم دیده فک کرده خودمم.امارنگ چشام سبز نیس!قهوه ای روشن مایل به عسلی!میباشد!
نازییییییییییی چه خوشمله ماشالا ماشالا :bunnyearsmiley:
ینی لپ خوردنت ملس بوده..........40):
ممنون کلوچ جونم ...اوخی چه بانمکی ....بچه تپلش قشنگه:thumbsupsmileyanim:
مرسی عزیـــــــــزم.... خدا بزرگیای تورم برا خونواده نگه داره.... :*** :thanks:الهی چه تپلم بودی کلوچه جون!!بامزه بودی.خداکوشولیاتو واسه مامان وبابات نگه داره;-);-)![]()
eeeeeee...... شبیه تصوراتمی پس ...... عزیــــــــزم...... :*****