پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

biologisst

New member
سلام...ای داد چقدر کلوچه نازی...لطفا عکستو بردار تا این احسان از دستم نرفته:smiliess (2):
ای من یادمه یک شب با حافظ کل انداختیم طفلی باخت....یادش بخیر جوون خوبی بود....:riz277:

فقط من ندیدم پس.....کلوووووچ جووون عسکتو واسم بفرست منم ببینم خب گناه دارم آخه :dadad4:
آخ گفتی حافظ...یادش بخیر چقدر با بچه های دانشگاه فال حافظ می گرفتیم یادش بخیر....

emmy

Member
آره جدی عکست کو؟؟؟؟؟؟
شما احسان جان بیجا میکنی از دست من در بری....من به یکی گیر بدم دیگه راه فرار نداره....اون قبلیهام هی میخواستن برن که....خدا رحمتشون کنه....حالا میخوای بری بازم؟؟؟!!!!:smiliess (11):

آسمون

New member
رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار
کار ملک است آنکه تدبیر و تامل بایدش

- - - Updated - - -

سکوت اختیار کردی؟
آقا بگید دیگه، کدومتون کدومید؟ :))

آقابجان خودت هیچکدوم شباهت زیادی به ماندارن!ما فقط بخاطر خنده شادوازته دلشون این دوتاروانتخاب کردیم...

آسمون

New member
فقط من ندیدم پس.....کلوووووچ جووون عسکتو واسم بفرست منم ببینم خب گناه دارم آخه :dadad4:
آخ گفتی حافظ...یادش بخیر چقدر با بچه های دانشگاه فال حافظ می گرفتیم یادش بخیر....

فرنازی غصه نخور بیا ماهم عکس خودمونو واسه هم بفرسیم به ایناهم نشون ندیم...دلتوون بسووووزه

آسمون

New member
مارلیک همون سرمه ایه ـست، ولی پوستشو نمی دونم!!! مارلیک یه عسک بذار خو دلمون میخواد وبینیموت :)))

احسان تو آواتار من که هر دو سرمه ای هسن!!نکنه توداری آواتار مارلیکو میگی؟!گفتی نمره عینکت چن بود؟!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

kolouche

New member

=))))
برش داشتم.... الهـــــی...
باشه میذارم..... :***

kolouche

New member
سلام...ای داد چقدر کلوچه نازی...لطفا عکستو بردار تا این احسان از دستم نرفته:smiliess (2):
ای من یادمه یک شب با حافظ کل انداختیم طفلی باخت....یادش بخیر جوون خوبی بود....:riz277:

مرســـــــــی...... زشت بودم .... فقط چون لپ داشتم خوب بوده.....:28:
نه از دستت نمیره .... در رفت کادو پیچیده برگردونده میشه.....خیالت راحت.. :tonguesmiley:

kolouche

New member
احسان تو آواتار من که هر دو سرمه ای هسن!!نکنه توداری آواتار مارلیکو میگی؟!گفتی نمره عینکت چن بود؟!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دقـــــیقا....
منم ب همین فکر میکردم.... هر چی چشامو ریز و درشت کردم نفهمیم تفاوت دو تا رنگو.... :5:
بعد حس کردم شاید منظورش اون عکس دیگه بوده....

آسمون

New member
من ازبچگیم عکس بزرگ ندارم اینجا بذارم که...اما این دخمله رو هرکی توگوشیم دیده فک کرده خودمم.امارنگ چشام سبز نیس!قهوه ای روشن مایل به عسلی!میباشد!

IMG-20140820-WA0000.jpg

پیوست‌ها

• images-7.jpeg
    images-7.jpeg
    8.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
مرســـــــــی...... زشت بودم .... فقط چون لپ داشتم خوب بوده.....:28:
نه از دستت نمیره .... در رفت کادو پیچیده برگردونده میشه.....خیالت راحت.. :tonguesmiley:

نازییییییییییی چه خوشمله ماشالا ماشالا :bunnyearsmiley:
ینی لپ خوردنت ملس بوده..........:(40):

hebe.nurse

New member
منم ی جشن تولد داریم اگه به درازا نکشه میاممممممم حتما ببینم این مسابقه سورپرایزتو:whistle:
ساعت 10 اوکـــــــــــــی:smilies-azardl (113

stf

New member
eeeeeeehsan; گفت:
باوشه نهال جان...، هرکی رد میشه یه مشت می خوابونه تو فک ما، شما هم روش!!! : (5):

اون عکس نداست، مامان باباش رفته بودن سفر خارجه آفریقا.. بعد اونو به فرزند خوندگی قبولش کردن ::[/QUOTEs]

برووووووووو برووووووووووو:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
نه تنها ایرانو که دنیا رو آباد کردی :25r30wi:
به خودتم میگی پدر؟؟؟:New (6):
عکس بچگیتو که همه دیدن،همه هم که دارن تایید میکنن
وقتی کیومرث(پسرت) بزرگ بشه با چه رویی میخای تو چشاش نگاه کنیو بگی من انکارت کردم:14:

بالا