پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
خـیلی دوست داری نظر منو بدونیااااا :smiliess (3):

اون لباس سورمه ایه تویی، داری آسمون رو به قصد کُشت فشار میدی
326417_tongue.gif

از نظر ظاهری که نمی تونم بگم، عکست رو که نشونم ندادی که!!! :whistle:

نگاش کن چه خودشم تحویل میگیره!!!;-):)چون شاخکای فضولیت از همه فعالتر شده از تو پرسیدم;-);-):):):)بچه این بنفش پررنگه نه سورمه ای!!!!:):):)از نظر قدی من کوتاهتره آبجیمم اینم واسه رفع یکم فضولیت;-):)

آخرین ویرایش:

marlik

New member
مارلیک همون سرمه ایه ـست، ولی پوستشو نمی دونم!!! مارلیک یه عسک بذار خو دلمون میخواد وبینیموت :)))

میترسم بذارم مدهوش بشی کارت به بیمارستان بکشه;-);-):):):):):)احسان جان عینکتو بذار اون بنفشه بنفش;-);-):):):)

marlik

New member
مرســـــــــی...... زشت بودم .... فقط چون لپ داشتم خوب بوده.....:28:
نه از دستت نمیره .... در رفت کادو پیچیده برگردونده میشه.....خیالت راحت.. :tonguesmiley:

الهی چه تپلم بودی کلوچه جون!!بامزه بودی.خداکوشولیاتو واسه مامان وبابات نگه داره;-);-):):)

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
آره جدی عکست کو؟؟؟؟؟؟
شما احسان جان بیجا میکنی از دست من در بری....من به یکی گیر بدم دیگه راه فرار نداره....اون قبلیهام هی میخواستن برن که....خدا رحمتشون کنه....حالا میخوای بری بازم؟؟؟!!!!:smiliess (11):

یا امام سیزدهم قمر بنی عقرب عزیز مصر!!! :5:
عیال ما باهم توافق نامه امضا کردیم، دیگه حرف از کشت و کشتار نیاری تو خونه جلو بچه ها بدآموزی داره.. این بود آرمان های ما؟!! :riz481:

eeeeeeehsan

New member
احسان تو آواتار من که هر دو سرمه ای هسن!!نکنه توداری آواتار مارلیکو میگی؟!گفتی نمره عینکت چن بود؟!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آره دیگه عکس مارلیکو می گفتم. سری اول عکس خودت رو گفتم..
بی خیال، عکستون رو نبینم بهتره.. یهو شب کابوس می بینم حوصله ندارم!! :black_eyed:

eeeeeeehsan

New member
برووووووووو برووووووووووو
نه تنها ایرانو که دنیا رو آباد کردی
به خودتم میگی پدر؟؟؟:New (6):
عکس بچگیتو که همه دیدن،همه هم که دارن تایید میکنن
وقتی کیومرث(پسرت) بزرگ بشه با چه رویی میخای تو چشاش نگاه کنیو بگی من انکارت کردم:14:

بیاااااااااا بیاااااااااااا :25r30wi:
کیومرث نبود که، دنیل بابا دنیل.. بچمو دچار دو گانگی شخصیتی نکن!
47319_pfft1.gif

eeeeeeehsan

New member
نگاش کن چه خودشم تحویل میگیره!!!;-):)چون شاخکای فضولیت از همه فعالتر شده از تو پرسیدم;-);-):):):)بچه این بنفش پررنگه نه سورمه ای!!!!:):):)از نظر قدی من کوتاهتره آبجیمم اینم واسه رفع یکم فضولیت;-):)

شاخک فوضولی :riz481:
آغا من یکم کوررنگی دارم شما ببخش.. همون بنفش که تو میگی..
چاخان نکن، خودت گفتی من نردبوم دزدام.. آسمونم گردنش درازه و ایناااا... یعنی همش خالی بندی بود؟!! :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
آغا کسی جواب منو نداد!!! بوی صندلی داغ رو نمیفهمیـد؟؟؟؟؟؟؟ دِ بگیرید دیگه!!!!!!!
804721_LaieA_010.gif

marlik

New member
شاخک فوضولی :riz481:
آغا من یکم کوررنگی دارم شما ببخش.. همون بنفش که تو میگی..
چاخان نکن، خودت گفتی من نردبوم دزدام.. آسمونم گردنش درازه و ایناااا... یعنی همش خالی بندی بود؟!! :tonguesmiley:

من نگفتم نردبون دزدام با یکی دیگه اشتباه گرفتی احسان بلا.آبجیم که تو صندلی داغش قدشو گف.ولی حالا که شاخکای فوضولیت خیلی فعالن جدی از اون کوتاهترم مث آواتارم که یکیشون کوتاهتره;-);-):):):)من و ابجیم خالی بندی تو کارمون نیس مگه نه آبجی؟؟؟باور نداری از آبجیم بپرس;-);-):):)

آخرین ویرایش:

kolouche

New member
من ازبچگیم عکس بزرگ ندارم اینجا بذارم که...اما این دخمله رو هرکی توگوشیم دیده فک کرده خودمم.امارنگ چشام سبز نیس!قهوه ای روشن مایل به عسلی!میباشد!
eeeeeee...... شبیه تصوراتمی پس ...... عزیــــــــزم...... :*****

بالا