ham.ad
New member
هیات منتظرین نتایج وزارت بهداشت .نشون میده که علاف کی شدیم. روز اعلام نتایج رو هم بعنوان مبدا تشکیل گروهمون قرار می دیم و هرساله بصورت پرشکوهی براش بزرگداشت می گیریم:25r30wi:
آره .من که خیلی موافقم!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
هیات منتظرین نتایج وزارت بهداشت .نشون میده که علاف کی شدیم. روز اعلام نتایج رو هم بعنوان مبدا تشکیل گروهمون قرار می دیم و هرساله بصورت پرشکوهی براش بزرگداشت می گیریم:25r30wi:
به به مبارک باشه
امیدوارم خبرای خوب تو این تاپیک بشنویم :thanks:
سلام
دستت درد نکنه شاینی جون مردیم بس که غریبی کشیدیم![]()
هم دانشکده ای هستیم:bunnyearsmiley:منم کلاهرچی پست میذارم حذف میشه اصن یه وضعی....من بامدیرگروهمون تواصفهان حرف زدم اخه اصفهان تورشتمون بلوکه شده گفت بعیدمیدونم امسال دیگه بگیره نمیدونم چراامسال اصفهان خیلی ازرشته هاش حذف شده شیفته ی این شانس خودمم
منم کلاهرچی پست میذارم حذف میشه اصن یه وضعی....من بامدیرگروهمون تواصفهان حرف زدم اخه اصفهان تورشتمون بلوکه شده گفت بعیدمیدونم امسال دیگه بگیره نمیدونم چراامسال اصفهان خیلی ازرشته هاش حذف شده شیفته ی این شانس خودمم
هم دانشکده ای هستیم:bunnyearsmiley:
پس جای شکرش باقیه که لاقل رشته ی مارو نگه داشتن گرچه من شانسی ندارم چون ظرفیتش به یک سوم رسیده
ایشالا که قبول میشی عزیزم ......گفت چون متاهلی یه ترم بروشهرمبدا بعدمیتونی بیای شماهم اگه خدای نکرده اصفهان نشدنگرا ن نباش یه ترم بری بقیشو برمیگردی اصفهان خیلی علوم پزشکی اصفهانودوس دارم
واقعا" میشه!
آخه من شنیدم که ارشد انتقالی و جابجایی نداره
من پرسیدم میشه ،واسه کسیکه متاهله ،یه ترموفقط باید شهرمبدابخونه
اگه اینطور باشه که عالی میشه
خیلی خوشحالم کردی عزیزم:thanks: ایشالله که شماهم قبول بشی:heart:
ممنون ......واقعانمیدونستی?????خیلی خوشحالم که خوشحالت کردم:4d564ad6:همین دیروزازآموزش پرسیدم فقط امیدوارم این قانونو دیگه تغییرش ندن:riz277:
آره نمیدونستم برای کارشناسی شنیده بودم اما ارشد نه...
هرجاییم که میپرسیدم میگفتن ارشد الا و بلا انتقالی نداره... اولین باره از شما میشنوم...
یه چیزی نگفتن این جابجایی هزینه بره یانهیعنی دانشگاه مقصد پولی بابت جابجایی نمیگیره...چون تو مقطع کارشناسی برای مهمان شدن هزینه میگرفتن
انتقالی که میدن فقط چیزی که یادم رفت بپرسم همین هزینشه بایدبپرسم ازآموزش اماشنیدم که انتقالی هزینه نداره اماواسه مهمان شدن بایدهزینه ی شبانه روداد راستش دقیق اطلاعی ازهزینه ها ندارم