sepideeee
New member
استرس باخت های پیاپی پیروزی رو)
هوس کتک نمودی فرزندم :New (6):
استرس باخت های پیاپی پیروزی رو)
استرس 6 تایی شدن استقلال
حالا این یکیو قبول دارم البته واسه ما هیجانه ها این استرس واسه اس اس یی هاس :thumbsupsmileyanim:
نه عزیزم این یه دروغ تاریخی بزرگه و هیج سندی هم براش نیست ! :riz277:
هوس کتک نمودی فرزندم :New (6):
نه عزیزم این یه دروغ تاریخی بزرگه و هیج سندی هم براش نیست ! :riz277:
جوونای نسل قبل اگه ......به حرف بزرگترت گوش کن .. دهه :New (6):
مدرک میخوای تمام جوونای نسل قبل هستن :riz481:
بعدشم من میدونم و متین با این ایده ی استرسش7977cujr38iyymsu8:
اینقدر استرس زاست که دست به خشونت زدی مامانی ؟؟؟
اصلا پرسپولیس به افتخار کسب کردن نیازی نداره ماشاله خود اسمش یه افتخاره ( بزنم به تخته چشمش نزنیناین از دوروغ گذشته دیگه))) این شده 6روغ
))
هر وقت از لحاظ افتخارات کسب شده رسیدن به ما بعد)))
حیف ما که چند سال هی تو استادیوم شعار میدادیم حمایت میکردیم ازشون : پرسپولیش قهرمان تو لیگ برتر بمان))
خشونت کلا در ذات منه . این شکلی7977cujr38iyymsu8: چه با استرس چه بی استرس
اصلا پرسپولیس به افتخار کسب کردن نیازی نداره ماشاله خود اسمش یه افتخاره ( بزنم به تخته چشمش نزنین)
تازه ما پارسال دوم شدیم :thumbsupsmileyanim:
من هستم ولی یه خورده بد اخلاقم :riz481:کسی نیست اینجا منو به فرزند خوندگی قبول کنه ؟؟ میبینید وضع منو((((
پرسپولیس دو اسمس .. شناسنامه ایش ( و هواداریش ) پرسپولیسه .. اسم صدا سیماییشم پیروزیهپرسپولیش واقعا اسمش خوشمله))) ولی شماها پیروزی هستین
)) قبلنا پرسپولیس بودین نع الان
))
ی دومی اینقد خوشحالتون کرده))) نازی :dadad4:
من هستم ولی یه خورده بد اخلاقم :riz481:
پرسپولیس دو اسمس .. شناسنامه ایش ( و هواداریش ) پرسپولیسه .. اسم صدا سیماییشم پیروزیه
بعدشم دومی و سومی نداره که هوادارا همیشه خوشحالن .. کلا همین که طرفدار پرسپولیس باشیم شادی اوره ... باور کن)
الهی آآآآآآآآآآآاامینخدایا این هواداران قانع و همیشه خوشحال را از ما لیگ برتر ما نگییییییییررررررررر :thumbsupsmileyanim:
نه بابا ... ناراحت نباش .. قول میدم اگه فرزند خوندم بشی نکشمت ... فقط با دمپایی می زنمت :thumbsupsmileyanim:اصلا دارم از دست شما فرار میکنم((( از 3000 عضله فعالی که دارم 6000 تاش پارگی پیدا کرده !! شدم نماد سو رفتار
(((( خیلی بی رحمی
((
الهی آآآآآآآآآآآاامین)
ماشالا تعدادمونم که کم نیست مثل استقلالیا ... خدایا بیشترمون کن
- - - Updated - - -
از بس شما خشونتنو بالاس هوادارای تحصیل کرده و سر به راه ما میترسن اعلام طرفداری کنن))
نه بابا ... ناراحت نباش .. قول میدم اگه فرزند خوندم بشی نکشمت ... فقط با دمپایی می زنمت :thumbsupsmileyanim:
به حرف بزرگترت گوش کن .. دهه :New (6):
مدرک میخوای تمام جوونای نسل قبل هستن :riz481:
بعدشم من میدونم و متین با این ایده ی استرسش7977cujr38iyymsu8:
تو که همه چیو گفتی خوب یهو رتبتونم بگو دیگهاز بس شما خشونتنو بالاس هوادارای تحصیل کرده و سر به راه ما میترسن اعلام طرفداری کنن))
نخیر اینقد با دمپائی ابری خیس زدی منو کل پشتم کبوده![]()
نووه ی گلم :bunnyearsmiley:چشم مامان بزرگ :smiliess (3):