روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
نه عزیزم این یه دروغ تاریخی بزرگه و هیج سندی هم براش نیست ! :riz277:

این از دوروغ گذشته دیگه :)))) این شده 6روغ :)))
هر وقت از لحاظ افتخارات کسب شده رسیدن به ما بعد :))))
حیف ما که چند سال هی تو استادیوم شعار میدادیم حمایت میکردیم ازشون : پرسپولیش قهرمان تو لیگ برتر بمان :)))

matin

New member
به حرف بزرگترت گوش کن .. دهه :New (6):
مدرک میخوای تمام جوونای نسل قبل هستن :riz481:
بعدشم من میدونم و متین با این ایده ی استرسش :p7977cujr38iyymsu8:
جوونای نسل قبل اگه ...... :)))) بگذریم میان میبرنم نا کجا آباد :)))
حیف من که ایده دادم اصلا :(((

sepideeee

New member
این از دوروغ گذشته دیگه :)))) این شده 6روغ :)))
هر وقت از لحاظ افتخارات کسب شده رسیدن به ما بعد :))))
حیف ما که چند سال هی تو استادیوم شعار میدادیم حمایت میکردیم ازشون : پرسپولیش قهرمان تو لیگ برتر بمان :)))
اصلا پرسپولیس به افتخار کسب کردن نیازی نداره ماشاله خود اسمش یه افتخاره ( بزنم به تخته چشمش نزنین :))
تازه ما پارسال دوم شدیم :thumbsupsmileyanim:

matin

New member
اصلا پرسپولیس به افتخار کسب کردن نیازی نداره ماشاله خود اسمش یه افتخاره ( بزنم به تخته چشمش نزنین :))
تازه ما پارسال دوم شدیم :thumbsupsmileyanim:

پرسپولیش واقعا اسمش خوشمله :)))) ولی شماها پیروزی هستین :))) قبلنا پرسپولیس بودین نع الان :)))
ی دومی اینقد خوشحالتون کرده :)))) نازی :dadad4:

sepideeee

New member
پرسپولیش واقعا اسمش خوشمله :)))) ولی شماها پیروزی هستین :))) قبلنا پرسپولیس بودین نع الان :)))
ی دومی اینقد خوشحالتون کرده :)))) نازی :dadad4:
پرسپولیس دو اسمس .. شناسنامه ایش ( و هواداریش ) پرسپولیسه .. اسم صدا سیماییشم پیروزیه :p
بعدشم دومی و سومی نداره که هوادارا همیشه خوشحالن .. کلا همین که طرفدار پرسپولیس باشیم شادی اوره ... باور کن :))

matin

New member
پرسپولیس دو اسمس .. شناسنامه ایش ( و هواداریش ) پرسپولیسه .. اسم صدا سیماییشم پیروزیه :p
بعدشم دومی و سومی نداره که هوادارا همیشه خوشحالن .. کلا همین که طرفدار پرسپولیس باشیم شادی اوره ... باور کن :))

خدایا این هواداران قانع و همیشه خوشحال را از ما لیگ برتر ما نگییییییییررررررررر :thumbsupsmileyanim:

sepideeee

New member
خدایا این هواداران قانع و همیشه خوشحال را از ما لیگ برتر ما نگییییییییررررررررر :thumbsupsmileyanim:
الهی آآآآآآآآآآآاامین :))
ماشالا تعدادمونم که کم نیست مثل استقلالیا ... خدایا بیشترمون کن :)

- - - Updated - - -

اصلا دارم از دست شما فرار میکنم :(((( از 3000 عضله فعالی که دارم 6000 تاش پارگی پیدا کرده !! شدم نماد سو رفتار :((((( خیلی بی رحمی :(((
نه بابا ... ناراحت نباش .. قول میدم اگه فرزند خوندم بشی نکشمت ... فقط با دمپایی می زنمت :thumbsupsmileyanim:

matin

New member
الهی آآآآآآآآآآآاامین :))
ماشالا تعدادمونم که کم نیست مثل استقلالیا ... خدایا بیشترمون کن :)

- - - Updated - - -

از بس شما خشونتنو بالاس هوادارای تحصیل کرده و سر به راه ما میترسن اعلام طرفداری کنن :)))

نه بابا ... ناراحت نباش .. قول میدم اگه فرزند خوندم بشی نکشمت ... فقط با دمپایی می زنمت :thumbsupsmileyanim:

از بس شما خشونتنو بالاس هوادارای تحصیل کرده و سر به راه ما میترسن اعلام طرفداری کنن :)))

نخیر اینقد با دمپائی ابری خیس زدی منو کل پشتم کبوده :(

sepideeee

New member

نخیر اینقد با دمپائی ابری خیس زدی منو کل پشتم کبوده :(
تو که همه چیو گفتی خوب یهو رتبتونم بگو دیگه :)

- - - Updated - - -

چشم مامان بزرگ :smiliess (3):
نووه ی گلم :bunnyearsmiley:

بالا