پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

golabatun

New member
سلام به همه دوستان عید همگی مبارکااا
ماکه زیاد روزه نگرفتیم
اونایی که حسابی روزه گرفتن خیلی خوشحالن...گناااااا

marlik

New member
نه بابا ساختمونشون کلن از پردیس روزانه جداست.

http://www.ssu.ac.ir/fileadmin/temp...ternashnal/Upload_internashional/jg/na_02.jpg[/
شیراز که بچه های بین الملل با ما تو یک و تو یه ساختمونن.شاید چون اولین سال بود که بین الملل گرفت.ولی من فک میکنم چون هزینه داره فعلا با بچه های روزانه میمونن

eeeeeeehsan

New member
آزادی هر سوالی میخوای بپرسی منم آزادم جواب ندم (دموکراسیو حال میکنی؟):tonguesmiley: حالا اگه میخوای بپرس

میخواستم بپرسم تو واقعن خجالت نمی کشی؟؟ نه واقعن خجالت نمی کشی؟؟ نه ببیـن منو.. تو واقعن واقعن خجالت نمیکشی؟!!!!!
804721_LaieA_010.gif

انجمن که نمیای!
صندلی داغ رو هم که ماهرانه پیچوندی و ماهم خر!!
پخای منم رو که ج نمیدی!
یه بیوگرافی هم بعد اینهمه ماهه ندادی بفهمیم واقعن دختری یا پسر!! (شک کردم بهت)
کنکور رو هم معلوم نیست چیکار کردی واقعن و رو نمی کنی!!!!!

واقعن آسمون بود تا الآن آب شده بود رفته بود تو زمین...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >_<

eeeeeeehsan

New member
بچه ها آخرین افطاره، بچه های این انجمن رو یادتون نره :rose:

امروز بعد از سالها دوری از فیلم عاشقونه گول یه فیلم رو خوردم، از وسطاش عشقش شروع شد... بدجور الآن داغونم، یکی بیاد دستای منو بگیره!!!!
__0.0.___(2).gif

nahal5555

New member
دوستاى گلم عيدتون پيشاپيش مبارک
امروز سر سفره افطار همديگه رو دعا کنيم
منم دعا ميکنم آسمون,سارا,شيلا,گلاب,کلوچه از دانشگاه ها و شهرايى که دوس دارن قبول بشن
فرناز و احسان وميثاق و بقيه بچه هايى که سال بعد کنکور ميدن با رتبه عالى قبول بشن,قضيه سربازى احسان هم ايشالا درست بشه.
مارليک عزيز هم ايشالا به آرزوهاش برسه.
اميدوارم کسى رو جا ننداخته باشم.

eeeeeeehsan

New member
منم دعا ميکنم آسمون,سارا,شيلا,گلاب,کلوچه از دانشگاه ها و شهرايى که دوس دارن قبول بشن
فرناز و احسان وميثاق و بقيه بچه هايى که سال بعد کنکور ميدن با رتبه عالى قبول بشن,قضيه سربازى احسان هم ايشالا درست بشه.

مرسی نهال :rose::rose::rose::rose:

SH!LA

New member
امروز بعد از سالها دوری از فیلم عاشقونه گول یه فیلم رو خوردم، از وسطاش عشقش شروع شد... بدجور الآن داغونم، یکی بیاد دستای منو بگیره!!!!

یعنی الان ضربه روحی خوردی؟! یـاد کسی افتادی؟! میخوای بری زیر بارون قدم بزنی؟!

میخوای بری زیر درخت بشینی و آواز بخونی؟! خاطراتت برات زنده شده؟! دلت داره آتشین میگیره؟!

داری روزهای گذشته رو مرور میکنی؟! میخوای بری خود کشی کنی؟! :whistle:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مورد آخر از نظر من هـــووچ اشکالی نداره...!
:riz481:

ممنــون نهــال جــان؛ عیـد شما هم مبــارک :heart:

برای دعای زیبایی که برای دوستای دیگه و من کردی؛ ممنـــون عزیــزم.

انشاالله خبــرای موفقیت خودت رو بشنویم گُـلـم...
:rose:

eeeeeeehsan

New member
یعنی الان ضربه روحی خوردی؟! یـاد کسی افتادی؟! میخوای بری زیر بارون قدم بزنی؟!

میخوای بری زیر درخت بشینی و آواز بخونی؟! خاطراتت برات زنده شده؟! دلت داره آتشین میگیره؟!

داری روزهای گذشته رو مرور میکنی؟! میخوای بری خود کشی کنی؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مورد آخر از نظر من هـــووچ اشکالی نداره...!
:riz481:

[/COLOR]

خودت خود کشی کن :sdasdasd: بی تربیت :eek:t0837h0nn8zfqu8ult عـــــــه... :mad_majidonline:

marlik

New member
مرسی نهال عزیز که واسه هممون دعا کردی .انشالله تو هم به همع آرزوهای کوچیک و بزرگت برسی وهمیشه شاد باشی گلم

sa@@ra

New member
قبول دارم نمیشه ندیده قضاوت کرد، من کوتاه میام ولی داستان منو گوش کن به منم یخورده حق میدی؛

حدود 10 سال پیش یه طرحی رو گذاشتن که توی هر خونه یه صندوق صدقات میذاشتن، سر ماه هم میومدن و خالی می کردن.
بعد چند ماه که گذشت دیدیم کمیته امداد شروع کرده برگزاری یه سری فعالیت های تفریحی که اصن نمیدونم قضیه چی و بود بعدش چی شد، مث کوهنوردی و اینطور چیزا...
همه جا یهویی این خبر پیچید که این پولای صدقه مقصدش مشخص نیست که میره کجا، تو جیب فقیر یا جای دیگه!!
از همون موقع اکثر مردم، یا حداقل تو در و همسایه ای که من میشناسم صندوقاشون رو پس دادن و یه قلک گذاشتن تو اتاق، هر موقع صدقه میخواستن بدن مینداختن تو قلک و وقتی جمع میشد خودشون معادلش اسکناس میدادن به مستمندش. که هنوز هم اون قلک تو اتاق ماست، نه فقط مامان، منم گهگاهی یه پولی میندازم توش.
میخوام بگم فکر بد نکنی از حرف من، تو بیمارستان کودکان سرطانی رو دیدی، تو یزد اینطور بیمارستانی نیست که من دیده باشم. واسه همین از همینجایی که هستم به مستمندی که جلو رومه کمک می کنم.
بنیاد امور بیماری های خاص هم باید بیاد تو شهرهای دیگه هم فعالیت بکنه، نه فقط تهران.

- - - Updated - - -

...............................!!!!!!!!!

بالا