تو فشای فیلتر شده پخش نشده بود من اول اونجا دیدم بعد دیدم نه همه خبرگزاری های بدون فیلتر هم هست لینک یکی اشو گذاشتم
ضمنا اینا کار خودشون بوده فعال حقوق بشرم هستن.
بله خیلی جاه بوده که دزدی مردن نمونش اون گدای اهنی
)) که سر هر کوچه خیابونی میبینیم یکی سبز شده
ولی اینم دلیل نمیشه
نیازمند همه جا هست اینکه باید خودمون ببینیم ولی اینم دلیل نمیشه
من فقط لینکشو گذاشتم یه وقت کسی خواست کمک کنه یه وقتا اجباری نیست همه مختارن تو تصمیم گیری
ولی اینجا دیگه نیازی به تبلیع و دزذی نداره خیلی وقت هم هست که هیچ خبری ازش نیست یه سر بری امام خمینی بخش کود کو بچه های سرطانی رو ببینی این چیزا رو نمیگی:wacsmiley:
فقط واسه اگاهی بود نه قضاوت
قبول دارم نمیشه ندیده قضاوت کرد، من کوتاه میام ولی داستان منو گوش کن به منم یخورده حق میدی؛
حدود 10 سال پیش یه طرحی رو گذاشتن که توی هر خونه یه صندوق صدقات میذاشتن، سر ماه هم میومدن و خالی می کردن.
بعد چند ماه که گذشت دیدیم کمیته امداد شروع کرده برگزاری یه سری فعالیت های تفریحی که اصن نمیدونم قضیه چی و بود بعدش چی شد، مث کوهنوردی و اینطور چیزا...
همه جا یهویی این خبر پیچید که این پولای صدقه مقصدش مشخص نیست که میره کجا، تو جیب فقیر یا جای دیگه!!
از همون موقع اکثر مردم، یا حداقل تو در و همسایه ای که من میشناسم صندوقاشون رو پس دادن و یه قلک گذاشتن تو اتاق، هر موقع صدقه میخواستن بدن مینداختن تو قلک و وقتی جمع میشد خودشون معادلش اسکناس میدادن به مستمندش. که هنوز هم اون قلک تو اتاق ماست، نه فقط مامان، منم گهگاهی یه پولی میندازم توش.
میخوام بگم فکر بد نکنی از حرف من، تو بیمارستان کودکان سرطانی رو دیدی، تو یزد اینطور بیمارستانی نیست که من دیده باشم. واسه همین از همینجایی که هستم به مستمندی که جلو رومه کمک می کنم.
بنیاد امور بیماری های خاص هم باید بیاد تو شهرهای دیگه هم فعالیت بکنه، نه فقط تهران.
- - - Updated - - -
آدم گاهی ازبعضیا انتظاراتش میره بالا...
بعدکه میبینه واقعیتو باخودش میگه عجب دور وزمونه ای شده!!
چرا؟ چی شده؟؟