پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

PMN

New member
من که تا حالا سوال کردم؛ هیچ شهـری خوابگاه نمیـده...! :65d6a5d6s:

اینطوری باید خونـه گرفت.

فکر کنم با هزینه های رفت و آمد؛ خونه و خوراک و... یهو دیدی همون هزینه شبانه و آزاد و بین الملل شد...!
:whistle:

چن نفری یه خونه بگیرین خب. هزینش کم میشه از خوابگام خیلی بیتره :ad54ad:

sa@@ra

New member
اسمون تا 10 ام انتخاب شهر تمدید شد برو با خیال راحت جستجو کن:ad54ad:

Immunity

Well-known member
سلام بچها من موندم تهران پزشکی رو اول بزنم یا تهران بهداشت رو!!!:5::whistle:

sa@@ra

New member
بچه هایی که فیس بوک دارید یا حالا فیلتر شکن این ویدیو رو ببینید

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152620102219297&set=vb.636849296&type=2&theater

هم اکنو نیازمند یاری سبزتان هستیم
شماره حساب 0110103434000
بانک ملی ایران
شعبه اسکان
بنیاد امرو بیماریهای خاص

بیاید به هم رحم کنیم که خدا هم بهمون رحم کنه

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
بچها ادرس دقیق دانشکده بهداشت و علوم پزشکی کسی میدونه کجاس؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
احسان ی بار اسم اساتید بین الملل یزدو گفتی.... مگه استادای روزانه و بین الملل با هم فرق دارن؟

آره فرق داره، فرقش اینطوریه که اون چندتایی که تو بین المللن تو روزانه هم هستند ولی همه ی استادای روزانه تو بین الملل نیستند.
نمیدونم کدوم تو کدومه بیشتر، چون یه ترم بهش درس میدن یه ترم نمیدن ولی این بین الملل شده واسشون نور چشمی، خیلی بهشون میرسن.

eeeeeeehsan

New member
من که رفتم بخوابم ...نشد.کاش من زودتر برم شیراز یکم بخوابم:))) دارم از بین میرم اینجا
احسان بجث سربازی کردی قبلا یهو یادم افتاد گفتی نری سربازی و بری تو کار شعل ازاد
در مورد بابام بگم
خونواده پدریم کلا فرزند سالاری هست ..شیراز تا جایی که من دور و برم دیدم قدیمیای اونجا این شکلین.بچه ها پدر مادرن در واقع:))
بابام خیلی تخس بوده ...اول دبستان که میشه یک هفته میره مدرسه بعد یهو معامه بهش میگه چشمت بالای ابروته :دی بابام ناراجت میشه میزنه تو گوش معلمه:))))))
بعد میاد خونه(در واقع فرار میکنه)
هیچی دیگه بابا بزرگم مجبور میشه با معلم یه شعبه دیگه صحبت کنه و با صلاج مدیر مدرسه خصوصی بهش درس بدن... این منوال تا دبیرستانش ادامه پیدا میکنه حتی دبیرستانم میاد تهران تو یه مدرسه خصوصی که کسی بهش نگه تو درس میخونه
کنکورم قبول میشه
برق دانشگاه ملی (بهشتی الان)
میگه نمیرم میخوام برم خارج
بابا بزرگم هم میگه برو سربازی بعد میفرستمت
از بابام اصرار از باباش انکرا
بابام میره و همون هفته اول فرار میکنه:))))))
هیچی دیگه میرسه تا زمانی که میخواد بره خارج از کشور و لنگه پایان خدمت
اینقدر دوندگی کردن با پار تی و پول و اینا و نامه های پزشکی که دیگه نمیتونه بره و معاف شده:))))) الانم همه رو نصیحت به رفتن میکنه:black_eyed:
اینار و گفتم که هرکاری خواستی بکنی بکن... .لی اول تکلیفه سربازیو معلوم کن...تو این مملکت نداشتن کارت پایان خدمت یعنی نداشتن خیلی چیزا که بعدا میفهمی حتی اگه پولت از پارو بره بالا

مرسی سارا از راهنماییت.
دایی مامان منم تو سن 55 سالگی رفت دنبال کاراش... ولی بچه بودم، یادمه زیاد اذیت شد.
منم احتمالاً همین بار رو از دوشم بر میدارم و بعد با خیال راحت به ادامه تحصیل فکر می کنم.

ولی بابات واقعن لایک داره، ایول :rose:

eeeeeeehsan

New member
فرهنگ لغت مامانم : این آشغالا که میزاری تو گوشت = هدست . این آشغاله که شب و روز دستته = موبایلم . این آشغالا که همش سرت توشه = لپ تاپم . این آشغالا که میخوری = قره قروت . این آشغال دونی = اتاقم !!! این آشغال = خودم :|

:25r30wi: ایول مامانت
اون آشغال آخریش رو خوب اومده :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
منم یه سوال دارم ازسمیه
خواستگاره قرار بود بیا چی شد؟:tonguesmiley:

بالا