پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
بچه هایی که فیس بوک دارید یا حالا فیلتر شکن این ویدیو رو ببینید

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152620102219297&set=vb.636849296&type=2&theater

هم اکنو نیازمند یاری سبزتان هستیم
شماره حساب 0110103434000
بانک ملی ایران
شعبه اسکان
بنیاد امرو بیماریهای خاص

بیاید به هم رحم کنیم که خدا هم بهمون رحم کنه

سارا از این چیزا اینقدر دیدم من تو سراسر نت که نگو و نپرس، نه فقط ایرانیش، انواع و اقسام خارجیش...
من بشخصه اصلن به اینا اعتماد ندارم، آدم میخواد کمک کنه باید یه مستمند یا مریض رو خودش ببیـنه کمک کنه بهش.
من همین چند روز پیش دم پارکینگی بودم تو خیابون، دیدم یه زنی چادر به سر داره جلوی اونهمه آدم تو پیاده رو تو پلاستیک زباله نون جدا می کنه می کنه تو پلاستیک که ببره خونه بخوره..
خوب من اینو با چشم خودم دیدم دلم کباب شد، هرچی پول درشت تو کیفم بود رو بهش دادم.

نمیگم بنیاد امور بیماری های خاص مشکل داره، دارم میگم من چون با چشم خودم ندیدم نمی تونم اعتماد کنم. (خودم رو اصلاح کردم دیگه نگفتم دیگران دروغگوئن :))

sa@@ra

New member
:25r30wi: ایول مامانت
اون آشغال آخریش رو خوب اومده :

اره همین صبجی زنگ زده میگه چرا صدات گرفته بی حالی
هنوز حرف نزدم میگه معلومه دیگه بس که اشغال میخوری ...دو روز دیگه خودتم میشی اشغال
:65d6a5d6s:
کچلشو یادت رفت:black_eyed:

sa@@ra

New member
سارا از این چیزا اینقدر دیدم من تو سراسر نت که نگو و نپرس، نه فقط ایرانیش، انواع و اقسام خارجیش...
من بشخصه اصلن به اینا اعتماد ندارم، آدم میخواد کمک کنه باید یه مستمند یا مریض رو خودش ببیـنه کمک کنه بهش.
من همین چند روز پیش دم پارکینگی بودم تو خیابون، دیدم یه زنی چادر به سر داره جلوی اونهمه آدم تو پیاده رو تو پلاستیک زباله نون جدا می کنه می کنه تو پلاستیک که ببره خونه بخوره..
خوب من اینو با چشم خودم دیدم دلم کباب شد، هرچی پول درشت تو کیفم بود رو بهش دادم.

نمیگم بنیاد امور بیماری های خاص مشکل داره، دارم میگم من چون با چشم خودم ندیدم نمی تونم اعتماد کنم. (خودم رو اصلاح کردم دیگه نگفتم دیگران دروغگوئن :))

تو یکم حسابگری:black_eyed:
من اولین بار که اینجارو شناختم ابتدایی بودم و یادمه با همه بچگیم با بابام رفتم بانک و خودم فیش و پر کردم ..بعدم که رفتم دیدیم بنیادشونو و.... اتقاقا بری اونارو ببینی اینجوری نمیگی
تقصی کسی هم نیست تقصیر مملکتمونه........:65d6a5d6s:

sa@@ra

New member
آره فرق داره، فرقش اینطوریه که اون چندتایی که تو بین المللن تو روزانه هم هستند ولی همه ی استادای روزانه تو بین الملل نیستند.
نمیدونم کدوم تو کدومه بیشتر، چون یه ترم بهش درس میدن یه ترم نمیدن ولی این بین الملل شده واسشون نور چشمی، خیلی بهشون میرسن.

مگه سر یه ک لاس نیستن یزد؟؟
ایران و بهشتی و شیراز مشهد همه چیزشون باهمه

SH!LA

New member
دوستم اومده مسنجــر... عکس جدید گذاشتم؛ میگه: عه! این خودتی؟! :5:
باز یکی دیگه گذاشتم؛ میگه: اینجا چقدر عوض شدی! :shocked:

دوباره گذاشتم؛ میگه: این برای کی میشه؟ :33:

دیگه شک کردم! گفتم: فریبا خودتی؟! یادم باشه یه رمز روز و شب با تو هماهنگ کنم...!

sa@@ra

New member
باز یکی دیگه گذاشتم؛ میگه: اینجا چقدر عوض شدی! :shocked:

دوباره گذاشتم؛ میگه: این برای کی میشه؟

دیگه شک کردم! گفتم: فریبا خودتی؟! یادم باشه یه رمز روز و شب با تو هماهنگ کنم...!
:
شیلایی باز خوبه
من دوستم خودمو حضورا میبینه میگه خودتی:25r30wi:
یکبار دیگه گففتم نه من خواهرشم قرارتونو من میام حضوری زنگ و اس رو سارا جواب میده:smiliess (8):

eeeeeeehsan

New member
تو یکم حسابگری:black_eyed:
من اولین بار که اینجارو شناختم ابتدایی بودم و یادمه با همه بچگیم با بابام رفتم بانک و خودم فیش و پر کردم ..بعدم که رفتم دیدیم بنیادشونو و.... اتقاقا بری اونارو ببینی اینجوری نمیگی
تقصی کسی هم نیست تقصیر مملکتمونه........:65d6a5d6s:

نه تقصیر خودشونه، اینهمه پول از دولت و مردم میگیرن بجای برگزاری همایش، تبلیغات بهتر، تبلیغات از کارایی که کردن وغیره.. میدن بازیگرا که بیان جلو دوربین و بعدش هم تو فضای مجازی فیـلتر شده پخش می کنن!!
خداییش خودت بگو، این کار درسته؟؟
حسابگر رو هم که همه هستند، هرکی نباشه کلاهش رو باد برده.
ولی من از خدامه یه همایش درست و حسابی برگزار کنن، نه فقط تو تهران، وقتی مثل تو از نزدیک ببیـنم راحتتر دل میسوزونم و اعتماد می کنم.

SH!LA

New member
شیلایی باز خوبه
من دوستم خودمو حضورا میبینه میگه خودتی
یکبار دیگه گففتم نه من خواهرشم قرارتونو من میام حضوری زنگ و اس رو سارا جواب میده

:25r30wi:

بعضی ها شاهکــارن...! :25r30wi:

حالا من بعدش عکس دختر خاله ام رو گذاشتم؛ دیدم دیگه بعد از اون حرفم هیچی نگفت! :New (6):

بهش میگم: عوضی! حالا که دیگه این من نیستم؛ چرا چیزی نمیگی؟! :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
باز یکی دیگه گذاشتم؛ میگه: اینجا چقدر عوض شدی!

دوباره گذاشتم؛ میگه: این برای کی میشه؟ :33:

خو راست میگه دیگه، حتماً چهره عوض کردی که اینطوری میگه!!! :smiliess (8):

eeeeeeehsan

New member
پیشاپیش عید همه مبارک
731916_bouquet2.gif

Eyde-Fetr-irjok.ir_.jpg

SH!LA

New member
یه سوال؛ چرا دخترا اینقدر از خودشون عکس میگیرن؟؟ خودشیفتن عایا؟؟ :|

از دخترا خبر ندارم. من خودم از خودم عکس نمیگیرم اصلاً.

این عکس هایی رو هم گفتم دو تاش مُدل بود و یکیش دسته جمعی بود که من فقط خودم رو گذاشتم.

sa@@ra

New member
نه تقصیر خودشونه، اینهمه پول از دولت و مردم میگیرن بجای برگزاری همایش، تبلیغات بهتر، تبلیغات از کارایی که کردن وغیره.. میدن بازیگرا که بیان جلو دوربین و بعدش هم تو فضای مجازی فیـلتر شده پخش می کنن!!
خداییش خودت بگو، این کار درسته؟؟
حسابگر رو هم که همه هستند، هرکی نباشه کلاهش رو باد برده.
ولی من از خدامه یه همایش درست و حسابی برگزار کنن، نه فقط تو تهران، وقتی مثل تو از نزدیک ببیـنم راحتتر دل میسوزونم و اعتماد می کنم.

تو فشای فیلتر شده پخش نشده بود من اول اونجا دیدم بعد دیدم نه همه خبرگزاری های بدون فیلتر هم هست لینک یکی اشو گذاشتم
ضمنا اینا کار خودشون بوده فعال حقوق بشرم هستن.
بله خیلی جاه بوده که دزدی مردن نمونش اون گدای اهنی:))) که سر هر کوچه خیابونی میبینیم یکی سبز شده
ولی اینم دلیل نمیشه
نیازمند همه جا هست اینکه باید خودمون ببینیم ولی اینم دلیل نمیشه
من فقط لینکشو گذاشتم یه وقت کسی خواست کمک کنه یه وقتا اجباری نیست همه مختارن تو تصمیم گیری
ولی اینجا دیگه نیازی به تبلیع و دزذی نداره خیلی وقت هم هست که هیچ خبری ازش نیست یه سر بری امام خمینی بخش کود کو بچه های سرطانی رو ببینی این چیزا رو نمیگی:wacsmiley:
فقط واسه اگاهی بود نه قضاوت

بالا