SH!LA
New member
pmn من یه سوال دارم ازت، بپرسم؟؟
الان میخواد بگه دخـتری یـا پـسر؟
بچه هایی که فیس بوک دارید یا حالا فیلتر شکن این ویدیو رو ببینید
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152620102219297&set=vb.636849296&type=2&theater
هم اکنو نیازمند یاری سبزتان هستیم
شماره حساب 0110103434000
بانک ملی ایران
شعبه اسکان
بنیاد امرو بیماریهای خاص
بیاید به هم رحم کنیم که خدا هم بهمون رحم کنه
:25r30wi: ایول مامانت
اون آشغال آخریش رو خوب اومده :
سارا از این چیزا اینقدر دیدم من تو سراسر نت که نگو و نپرس، نه فقط ایرانیش، انواع و اقسام خارجیش...
من بشخصه اصلن به اینا اعتماد ندارم، آدم میخواد کمک کنه باید یه مستمند یا مریض رو خودش ببیـنه کمک کنه بهش.
من همین چند روز پیش دم پارکینگی بودم تو خیابون، دیدم یه زنی چادر به سر داره جلوی اونهمه آدم تو پیاده رو تو پلاستیک زباله نون جدا می کنه می کنه تو پلاستیک که ببره خونه بخوره..
خوب من اینو با چشم خودم دیدم دلم کباب شد، هرچی پول درشت تو کیفم بود رو بهش دادم.
نمیگم بنیاد امور بیماری های خاص مشکل داره، دارم میگم من چون با چشم خودم ندیدم نمی تونم اعتماد کنم. (خودم رو اصلاح کردم دیگه نگفتم دیگران دروغگوئن)
آره فرق داره، فرقش اینطوریه که اون چندتایی که تو بین المللن تو روزانه هم هستند ولی همه ی استادای روزانه تو بین الملل نیستند.
نمیدونم کدوم تو کدومه بیشتر، چون یه ترم بهش درس میدن یه ترم نمیدن ولی این بین الملل شده واسشون نور چشمی، خیلی بهشون میرسن.
الان میخواد بگه دخـتری یـا پـسر؟![]()
شیلایی باز خوبهدوستم اومده مسنجــر... عکس جدید گذاشتم؛ میگه: عه! این خودتی؟! :5:
باز یکی دیگه گذاشتم؛ میگه: اینجا چقدر عوض شدی! :shocked:
دوباره گذاشتم؛ میگه: این برای کی میشه؟
دیگه شک کردم! گفتم: فریبا خودتی؟! یادم باشه یه رمز روز و شب با تو هماهنگ کنم...! :
تو یکم حسابگری:black_eyed:
من اولین بار که اینجارو شناختم ابتدایی بودم و یادمه با همه بچگیم با بابام رفتم بانک و خودم فیش و پر کردم ..بعدم که رفتم دیدیم بنیادشونو و.... اتقاقا بری اونارو ببینی اینجوری نمیگی
تقصی کسی هم نیست تقصیر مملکتمونه........:65d6a5d6s:
شیلایی باز خوبه
من دوستم خودمو حضورا میبینه میگه خودتی
یکبار دیگه گففتم نه من خواهرشم قرارتونو من میام حضوری زنگ و اس رو سارا جواب میده
مگه سر یه ک لاس نیستن یزد؟؟
ایران و بهشتی و شیراز مشهد همه چیزشون باهمه
دوستم اومده مسنجــر... عکس جدید گذاشتم؛ میگه: عه! این خودتی؟! :5:
باز یکی دیگه گذاشتم؛ میگه: اینجا چقدر عوض شدی!
دوباره گذاشتم؛ میگه: این برای کی میشه؟ :33:
دیگه شک کردم! گفتم: فریبا خودتی؟! یادم باشه یه رمز روز و شب با تو هماهنگ کنم...! :65d6a5d6s:
خو راست میگه دیگه، حتماً چهره عوض کردی که اینطوری میگه!!! :smiliess (8):
آخه جالبیش اینجاست که کلاً تو این عکس ها فقط زاویه دوربین و مدل لباس عوض شده بود! :25r30wi:
پیشاپیش عید همه مبارک![]()
یه سوال؛ چرا دخترا اینقدر از خودشون عکس میگیرن؟؟ خودشیفتن عایا؟؟ :|
قیــافش رو...
چرا لبخنـد تمسخر آمیز میزنی... :25r30wi:
از این کارا هم بلدی احســـان؟![]()
نه تقصیر خودشونه، اینهمه پول از دولت و مردم میگیرن بجای برگزاری همایش، تبلیغات بهتر، تبلیغات از کارایی که کردن وغیره.. میدن بازیگرا که بیان جلو دوربین و بعدش هم تو فضای مجازی فیـلتر شده پخش می کنن!!
خداییش خودت بگو، این کار درسته؟؟
حسابگر رو هم که همه هستند، هرکی نباشه کلاهش رو باد برده.
ولی من از خدامه یه همایش درست و حسابی برگزار کنن، نه فقط تو تهران، وقتی مثل تو از نزدیک ببیـنم راحتتر دل میسوزونم و اعتماد می کنم.