* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

ROJO

New member
چشمت بی بلا باران گلم..... من و دخملم منتظریم خاله باران کادو بیاره:tonguesmiley:

یارا من نسبتم چی میشه? اگه منم خاله ام کادو خوب میارم اگه فامیل دورم ک هیشی:whistle:

در ضمن من ادم لارجیم به نفعته ک خاله باشم:25r30wi:

yara

New member
یارا من نسبتم چی میشه? اگه منم خاله ام کادو خوب میارم اگه فامیل دورم ک هیشی:whistle:

در ضمن من ادم لارجیم به نفعته ک خاله باشم:25r30wi:

فدات روجوی عزیزم..بابا باعث افتخار منه که شما خاله بچه م باشی ...:heart:

نه همون خاله باش بهتره از قدیم والیام عمه ها عزیز نبودن ولی شما عزیزی خووو...پس همون خاله
:28:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

ROJO

New member
بچه ها کی پایس جشن بگیریم بخاطر عید?:smiliess (8):

من فردا تا جمعه تعطیلم خیلی خوشحالم:25r30wi::4d564ad6:

hamidehjoon

New member
سلام به دخی ها دخمل ها دخترخانوما , خانوم خوشگلا, نازدخترا, گلابتونا, خانوم بلاها ببخشید خانوم طلاها
عید گل و شاپرک بر همه تون مبارک

baran71

New member
bObWDUrXEO.jpg

L00914279670.jpg

دخترای گل عیدتون مبارک

ROJO

New member
وای خودم نتم قط شد، اولین ضدحال تعطیلات رقم خورد :))

عید همه دخملا مبارک

fe79e4215fd6ebd5138050ed69ecc4b2.jpg

هانیه

Well-known member
یک سری دخترا هم میرن پاتوق پسرا پست میگذارن میگن خالی از لطف نیست پست نگذارن؟ایشششش:sdasdasd::25r30wi:

baran71

New member
yss9fg3fwpmr64l39s7k.jpg

دختراااااااااااااااااااااااااااااااااا بفرمااااااااااااااااااااااایید ژله:heart:

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
بچه ها عیدتون مبارککککککککککککککککککک
حمیده میبنم که کاربر فعالی شدی تو رو میبینم هی هیجان زده میشم . تحریک میشم که منم پست بزارم :))

sepideeee

New member
یک سری دخترا هم میرن پاتوق پسرا پست میگذارن میگن خالی از لطف نیست پست نگذارن؟ایشششش:sdasdasd::25r30wi:

من که از اون یه سریا نبودم :25r30wi: خدارو شکر که نبودم :)) ولی میدونم تو هم نبودی یکی بود خیلی شبیهت بود :tonguesmiley:

yara

New member
8194823937cb.gif

دختــــــــــرای گـــــــــــــــل وگلاب عیـــــــــــــــــــــــــــد همـــــــــــــــگی مبــــــــــــــــــــــــــــــــــارک

8194823937cb.gif
8194823937cb.gif
8194823937cb.gif

بالا