bioshimi93
New member
ای بابا
این روزا همه در حال شکست عشقی ن
از شما توقعم نمیشد دیگه :25r30wi::28:
مگه فقط باید شکست عشقی خورد تا خاطره ها برات غم انگیز باشه!!!!:ad54ad:
آخرین ویرایش:
ای بابا
این روزا همه در حال شکست عشقی ن
از شما توقعم نمیشد دیگه :25r30wi::28:
کی امتیاز منفی داد?! وااااا چ مسخره ! :|
ی روز من اومدم انجمن بعد هیشکی نبود، منم رفتم!:black_eyed:
حالا که اینجوره اصلا میخوای به خاطر این امتیاز منفی که به حمیده دادن فردا جلو در سازمان سنجش تجمع کنیم ؟؟ :25r30wi:هر کی داده خیلی کارش بچگونه بوده، مگه اینکه خود ادمین منفی داده باشه ک بعید میدونم:65d6a5d6s:
بعدشم حمیده جون از من نخواه همچین افتضاحی رو بشنفم و سکوت کنم هههههخخخ
حالا که اینجوره اصلا میخوای به خاطر این امتیاز منفی که به حمیده دادن فردا جلو در سازمان سنجش تجمع کنیم ؟؟ :25r30wi:
هر کی داده خیلی کارش بچگونه بوده، مگه اینکه خود ادمین منفی داده باشه ک بعید میدونم:65d6a5d6s:
بعدشم حمیده جون از من نخواه همچین افتضاحی رو بشنفم و سکوت کنم هههههخخخ
حالا که اینجوره اصلا میخوای به خاطر این امتیاز منفی که به حمیده دادن فردا جلو در سازمان سنجش تجمع کنیم ؟؟ :25r30wi:
نه جولو خونه ادمین اینا:25r30wi:
شیطونه میگه برو اواتار ادمینو پیدا کن بذار بییینم کی میخواد منفی بده:black_eyed:
حمیده نگران نباش .. منم وقتی تازه وارد بودم تو یکی از تاپیکای ورزش یه نفر دو تا امتیاز منفی داد بهم :black_eyed:نه سپیده سنجش نه باید بریم جلو در خونه ادمین ازین پلاکاردا برداریم روش بنویسم سکوت هر انجمنی خیانت است به حمیده جون
خخخخخخ
روجو فقط اگه رفتی خواهشا بگو این تاریخ انجمن رو هم به شمسی بزاره من با تاریخ میلادی مشکل دارم :black_eyed:
پس من مجبورم دیگه برم اونور اب زندگی کنم :riz481:
متاسفانه اعتراضات و تقاضای شما پذیرفته نیست هاهاهاهاه
عاغا یه چی بگم
خخخخ یه چن وقتیه کلا هوش حواس نمونده برام
الان هم یععک سوتی دادم خفن خخخخخ
رفتم تو پروف کرهانی جواب امتیازشو بدم. حواسم نبود فک کردم پروف خودمه پیام بازدیدکنندگانشو دونه به دونه میخونم به ملت جواب میدم
به ماکسین و آتشین جواب دادم. خخخخخ
وای خدا بشون میگم چی میگین؟(یعنی متوجه منظورتون نمیشم):25r30wi::25r30wi:
من میدونم منشا این سوتی ها کجاست
منشا این سوتی ها پیرری پسر جان
پیری:riz277::riz277:
عاغا یه چی بگم
خخخخ یه چن وقتیه کلا هوش حواس نمونده برام
رفتم تو پروف کرهانی جواب امتیازشو بدم. حواسم نبود فک کردم پروف خودمه پیام بازدیدکنندگانشو دونه به دونه میخونم به ملت جواب میدم
به ماکسین و آتشین جواب دادم. خخخخخ
وای خدا با اعتماد به نفس تمام بشون میگم چی میگین؟(یعنی متوجه منظورتون نمیشم)