یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

MAHSABANOO

New member
اخی یادش بخیر خخخخخخخخخخخ
white-cloud-emoticon6.gif

ROJO

New member
ی روز من اومدم انجمن بعد هیشکی نبود، منم رفتم!:black_eyed:

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها
یادمه یه روز اومدم انجمن اون اوایل که نمیدونستم انجمن کدوم وریه!
اون موقع اواتارم اواتار ادمین بود البت نمیدونستم اواتار ادمینه ها وگرنه برش نمیداشتم
یهو دیدم اون بالا قسمت جهت اطلاع یه رتبه امتیاز قرمز دارم نوشته بودن این اواتارمال ادمینه
عاغا مارو میگید انگار یه چکیده آبدار خورده باشیم تا دودقیقه داشتم هضمش میکردم ادمین کیه من کیم اواتار چیه؟؟؟
خو بلت نبودم دیه
بعد از اون بچه خوبی شدم دیگه امتیازقرمز نگرفتم...

ROJO

New member
هر کی داده خیلی کارش بچگونه بوده، مگه اینکه خود ادمین منفی داده باشه ک بعید میدونم:65d6a5d6s:

بعدشم حمیده جون از من نخواه همچین افتضاحی رو بشنفم و سکوت کنم هههههخخخ

sepideeee

New member
هر کی داده خیلی کارش بچگونه بوده، مگه اینکه خود ادمین منفی داده باشه ک بعید میدونم:65d6a5d6s:

حالا که اینجوره اصلا میخوای به خاطر این امتیاز منفی که به حمیده دادن فردا جلو در سازمان سنجش تجمع کنیم ؟؟ :25r30wi:

ROJO

New member
حالا که اینجوره اصلا میخوای به خاطر این امتیاز منفی که به حمیده دادن فردا جلو در سازمان سنجش تجمع کنیم ؟؟ :25r30wi:

نه جولو خونه ادمین اینا:25r30wi:

شیطونه میگه برو اواتار ادمینو پیدا کن بذار بییینم کی میخواد منفی بده:black_eyed:

hamidehjoon

New member

واااای روجو نمیدونستم اینقدر بشر دوستی!
نه جانم سکوت نکن در برابر این حملات ددمنشانه هیچ کسی نباید سکوت کنه همه باید محکوم کنند و مشتی به دهان استکبار جهانی بزنن
مرگ بر امریکا

hamidehjoon

New member

نه سپیده سنجش نه باید بریم جلو در خونه ادمین ازین پلاکاردا برداریم روش بنویسم سکوت هر انجمنی خیانت است به حمیده جون
خخخخخخ

sepideeee

New member
نه جولو خونه ادمین اینا:25r30wi:

شیطونه میگه برو اواتار ادمینو پیدا کن بذار بییینم کی میخواد منفی بده:black_eyed:

روجو فقط اگه رفتی خواهشا بگو این تاریخ انجمن رو هم به شمسی بزاره من با تاریخ میلادی مشکل دارم :black_eyed:

sepideeee

New member
نه سپیده سنجش نه باید بریم جلو در خونه ادمین ازین پلاکاردا برداریم روش بنویسم سکوت هر انجمنی خیانت است به حمیده جون
خخخخخخ
حمیده نگران نباش .. منم وقتی تازه وارد بودم تو یکی از تاپیکای ورزش یه نفر دو تا امتیاز منفی داد بهم :black_eyed:
من هنو دارم پیگیری میکنم ببینم کی بوده بهش دو تا امتیاز منفی بدم حالم جا بیا د:))
رفتین جلو در خونه ادمین بی زحمت امتیاز منفی هایی که به منم دادن رو پیگیری کنید :riz481:

نوتر

New member
عاغا یه چی بگم

خخخخ یه چن وقتیه کلا هوش حواس نمونده برام
الان هم یععک سوتی دادم خفن خخخخخ

رفتم تو پروف کرهانی جواب امتیازشو بدم. حواسم نبود فک کردم پروف خودمه پیام بازدیدکنندگانشو دونه به دونه میخونم به ملت جواب میدم:25r30wi:
به ماکسین و آتشین جواب دادم. خخخخخ
وای خدا با اعتماد به نفس تمام بشون میگم چی میگین؟(یعنی متوجه منظورتون نمیشم):25r30wi::25r30wi:

آخرین ویرایش:

marzi ba

Well-known member
عاغا یه چی بگم

الان هم یععک سوتی دادم خفن خخخخخ

رفتم تو پروف کرهانی جواب امتیازشو بدم. حواسم نبود فک کردم پروف خودمه پیام بازدیدکنندگانشو دونه به دونه میخونم به ملت جواب میدم
وای خدا بشون میگم چی میگین؟(یعنی متوجه منظورتون نمیشم):25r30wi::25r30wi:

من میدونم منشا این سوتی ها کجاست

منشا این سوتی ها پیرری پسر جان
پیری:riz277::riz277:

کرهانی

New member
عاغا یه چی بگم

رفتم تو پروف کرهانی جواب امتیازشو بدم. حواسم نبود فک کردم پروف خودمه پیام بازدیدکنندگانشو دونه به دونه میخونم به ملت جواب میدم
وای خدا با اعتماد به نفس تمام بشون میگم چی میگین؟(یعنی متوجه منظورتون نمیشم)

خخخخ:25r30wi:
نوتر عیب نداره داداش...مثه خونه خودت بدون پروفایلمو:rose:
فقط بگو چرا هوش و حواس نداری خخخخ:tonguesmiley:

بالا