روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

yeganehh

New member
یگانه نتیجه ای که بهش رسیدم اینه که طبق سلیقه شخصیت انتخاب کن... چون نظرهایی که پرسیدم همه باهم متفاوت بودن ،پس هرکدومو خودت دوست داری بزن همشون خوبن

یکی از دوستان تو سایت گفته بود که امکانات دانشگاهها فرق داره.منظور از امکانات چیه. ؟. .بعد میگفت که گرایش تهران روانپزشکیه. یعنی نقطه ضعف یا قوت؟

sepideeee

New member
بچه ها جون من امشب فوق العاده حالم بده دیگه نمی تونم بشینم پای سیستم .. فقط تنها چیزیکه میگم اینه که خدا شکر قبول شدیم به کجا و چگونه ش دیگه زیاد فکر نکنین .. شب خوبی داشته باشین

yeganehh

New member
ایران . تهران . توانبخشی .. بهشتی
ولی من احتمالا سوم بهشتی رو بزنم بعد توانبخشی .. اخه اقا متین خیلی ازش تعریف کرد :riz481:
راستی بهشتی همونیه که کنکورو توش دادیم ایا ؟؟ همون دانشکده شه؟؟

آره. بهزیستی و بهشتی نزدیک به همه.ولنجک هست.ایران هم ستارخان.تهران کدوم خیابان. ؟

sara.sharifi

New member
یکی از دوستان تو سایت گفته بود که امکانات دانشگاهها فرق داره.منظور از امکانات چیه. ؟. .بعد میگفت که گرایش تهران روانپزشکیه. یعنی نقطه ضعف یا قوت؟
یگانه جان مثل اینکه دانشگاه تهران گروه روانشناسیش ضعیفه . منظور از اینکه گرایشش روانپزشکیه اینه که اکثر اساتیدش روانپزشک هستن... اون دیگه بستگی به ترجیح شما داره

yeganehh

New member
یگانه جان مثل اینکه دانشگاه تهران گروه روانشناسیش ضعیفه . منظور از اینکه گرایشش روانپزشکیه اینه که اکثر اساتیدش روانپزشک هستن... اون دیگه بستگی به ترجیح شما داره
وای سارا من اصلا هیچ نمیدونم...خدا رحم کنه..ببین بهشتی و بهزیستی بهم خیلی نزدیکه. از طرفی تهران هم اسم و رسم داره...

sara.sharifi

New member
سارا جان میشه بگی چرا تهران نمیزنی؟ چیز خاصی شنیدی از تهران که نمیزنی؟

نههه اتفاقا خودم تهران خیلی دوست دارم اما گفتم که شاید طبق نظر شخصیم و علاقه م و البته مسیرش که برام راحتتره اونو انتخاب کنم... من هنوزم تصمیم صددرصدمو نگرفتم

دل آرام

New member
در مورد بهزیستی منم اینو شنیدم که کتابخونه درست درمونی نداره و امکانات تحقیقاتیش کمه !ولی استادای بهتری نسبت به بهشتی داره !

sara.sharifi

New member
در مورد بهزیستی منم اینو شنیدم که کتابخونه درست درمونی نداره و امکانات تحقیقاتیش کمه !ولی استادای بهتری نسبت به بهشتی داره !

یله منم شنیدم امکاناتش شاید کمتر باشه اما استاداش بهترن نسبت به بهشتی. ولی خب بهشتی دانشگاه مطرحتری هست...

دل آرام

New member
دانشگاه تهران برای اونایی که میخوان واسه دکترا بورس بگیرن بهتره

جون خارجکی ها از ایران یه دانشگاه تهران میشناسن و یه دانشگاه شریف !

yeganehh

New member
واقعا انتخاب دانشگاه سخته یا ما سخت میگیریم..؟ من که می خوام از شما تقلب کنم و انتخاب شماها رو بزنم..حالا سارا در مورد بهزیستی بهت چی میگفتند. ?

yeganehh

New member
یه سوال..در درمانگاه و بیمارستان روانشناسا روپوش سفید میپوشند یا نه?

sara.sharifi

New member
واقعا انتخاب دانشگاه سخته یا ما سخت میگیریم..؟ من که می خوام از شما تقلب کنم و انتخاب شماها رو بزنم..حالا سارا در مورد بهزیستی بهت چی میگفتند. ?
سخت نگیری بهتره... توضیحات همونی بود که دل آرام هم گفتن..فقط اینکه یکی میگفت بعد ایران بهزیستی بزار،یکی میگفت آخر بزار، یکی میگفت اول ایران بعد تهران... خلاصه قاطی کردم کلی، ببین یگانه همش عالیههههه هرکدومو که بیشتر دوست داری به ترتیب همونطوری بزار. حالا منتظر جواب یکی دیگه از استادام هستم. اگر بتونیم با یکی از بچه های بهشتی هم حرف بزنیم خیلی خوب میشه

yeganehh

New member
یکی از قبول شدگان پارسال به اسم ماری اگر اشتباه نکنم بهزیستی و مصفا هم بهشتی قبول شدند..کاش بیان راهنمایی کنند..

بالا