روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sara.sharifi

New member
سارا جان همدردی واسه چی ابجی تو که از همه ما بهتر شدی ؟؟
امروز از صبح پاشدم تحقیق از استادا و رتبه های برتر بهداشت! اانقد پای لپ تاب بودم چشام داره در میادددد. بدتر از همه نتیجه ش. به غیر از انیستیتو که همه تایید کردن برای انتخاب اول، بقیه ش رو هرکسی یه چیزی گفت،هیج شباهتی نداشتن. سپیده بیا دست به دعا بشیم بلکه بزنه فردا ظرفیت ها رو بزنن ببینیم انیستیتو 15 تا میگیره
ای خدااااا

sepideeee

New member
امروز از صبح پاشدم تحقیق از استادا و رتبه های برتر بهداشت! اانقد پای لپ تاب بودم چشام داره در میادددد. بدتر از همه نتیجه ش. به غیر از انیستیتو که همه تایید کردن برای انتخاب اول، بقیه ش رو هرکسی یه چیزی گفت،هیج شباهتی نداشتن. سپیده بیا دست به دعا بشیم بلکه بزنه فردا ظرفیت ها رو بزنن ببینیم انیستیتو 15 تا میگیره
ای خدااااا

سارا انقد نگران نباش... تحصیل تحصیله دیگه کمی بالا و پایین داره ... انقد فقط به انستیتو فکر نکن .. اینجوری فقط خودتو اذیت میکنیا

sara.sharifi

New member
سارا انقد نگران نباش... تحصیل تحصیله دیگه کمی بالا و پایین داره ... انقد فقط به انستیتو فکر نکن .. اینجوری فقط خودتو اذیت میکنیا
خیلی هم برام دغدغه نبود و نیست . باور کن اون موقع که میخوندم برای کنکور فقط میخواستم قبول بشم. اما آخه میدونی عجیبه که هیچ اتفاق نظری در این مورد وجود نداره. هرکسی منو یه طور راهنمایی کرد... فکر کنم آخرش هم با دل خودم انتخاب دانشگاه کنم بهتر از همه ست

yeganehh

New member
ای خدااااا

سارا جان به چه نتیجه ای رسیدی?به منم کمک کنید که انتخاب کنم.چون رتبه من به خوبیه شما نیست

bme88

New member
من که اصلا ست اخر رو ندیدم اعصابم خورد شد :))
(اسم شما هم متاسفانه صدا کردنش سخته ) دیدی فکر نکردیم یه روز بهش خراب کردن :13:

من مریمم
عاقا من خیلی حالم گرفته شد
یعنی چی آخه سر بازی به این مهمی بهش فک نکردیم :dadad4:
ولی از ایتالیا میبریم :thumbsupsmileyanim::auizz3ffy9vla57584x

sepideeee

New member
خیلی هم برام دغدغه نبود و نیست . باور کن اون موقع که میخوندم برای کنکور فقط میخواستم قبول بشم. اما آخه میدونی عجیبه که هیچ اتفاق نظری در این مورد وجود نداره. هرکسی منو یه طور راهنمایی کرد... فکر کنم آخرش هم با دل خودم انتخاب دانشگاه کنم بهتر از همه ست

اتفاقا منم وقتی می خوندم قصدم فقط قبولی بود حتی توی دورترین شهر .. نمی دونم شاید حالا کمی توقع هامون از خودمون بالا رفته که انقد انتخاب دانشگامون برامون شده یه مشکل .. ولی نگران نباش هر چهار تا دانشگاه تهران خوبه .. منم احتمالا اخرش مطابق با نظر خودم انتخاب می کنم :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: matin

sepideeee

New member
من مریمم
عاقا من خیلی حالم گرفته شد
یعنی چی آخه سر بازی به این مهمی بهش فک نکردیم :dadad4:
ولی از ایتالیا میبریم :thumbsupsmileyanim::auizz3ffy9vla57584x

عه خوب زودتر میگفتی اسمتو من هزار بار خواستم صدات کنم ولی سختم بود :))
مگه ایتالیا باخت؟؟ :j58r36j3gcr4suxymup اگه ایران بازی داره بازیه اخرش کیه؟؟
من از بس عصبانی شدم کلا دیگه بی خیال بازیا شدم از دستم در رفت :)

bme88

New member
عه خوب زودتر میگفتی اسمتو من هزار بار خواستم صدات کنم ولی سختم بود :))
مگه ایتالیا باخت؟؟ :j58r36j3gcr4suxymup اگه ایران بازی داره بازیه اخرش کیه؟؟
من از بس عصبانی شدم کلا دیگه بی خیال بازیا شدم از دستم در رفت :)

فردا ساعت 8 بازیه
ایتالیا هم 3-0 از برزیل باخت امشب
تازه موسوی به بازی فردا نمیرسه :dadad4:

sara.sharifi

New member
سارا جان به چه نتیجه ای رسیدی?به منم کمک کنید که انتخاب کنم.چون رتبه من به خوبیه شما نیست

یگانه نتیجه ای که بهش رسیدم اینه که طبق سلیقه شخصیت انتخاب کن... چون نظرهایی که پرسیدم همه باهم متفاوت بودن ،پس هرکدومو خودت دوست داری بزن همشون خوبن

sepideeee

New member
فردا ساعت 8 بازیه
ایتالیا هم 3-0 از برزیل باخت امشب
تازه موسوی به بازی فردا نمیرسه :dadad4:

ایران و ایتالیا واقعا بعید بود :j58r36j3gcr4suxymup ولی عیب نداره ایشال جام جهانی والیبال نزدیکه ایشاله قهرمان میشیم :))

sepideeee

New member
آها. ..ممنون. ..انتخابات رو چکار میکنی?راستی دانشگاه تهران برای ما کجاست. ?

ایران . تهران . توانبخشی .. بهشتی
ولی من احتمالا سوم بهشتی رو بزنم بعد توانبخشی .. اخه اقا متین خیلی ازش تعریف کرد :riz481:
راستی بهشتی همونیه که کنکورو توش دادیم ایا ؟؟ همون دانشکده شه؟؟

bme88

New member
یه چیزی رو خودم تجربه کردم و اون اینکه به حرف هیچکس تو انتخاب شهر و دانشگاه گوش نکنین
جز خودتون
الان که کنکور کارشناسی نیست
هممون حداقل مقطع کارشناسی رو گذروندیم
پس اطلاع نسبی از محیط دانشگاه و وضعیتش داریم
الان تو ارشد باید بدونیم چی میخوایم
ملاکمون چیه
خو معیاراتون رو به ترتیب بنویسین واسه خودتون
بعد هم یه سرچ
خیلیا امکانات تحقیقاتی براشون مهمه
خیلی ها اسم یه استاد تو یه دانشگاه
خیلی ها مسافت
امکانات خوابگاهی و...
همه اینا رو اولویت بندی کنین و فقط و فقط از خودتون بپرسین در نهایت کدوم دانشگاه
امیدوارم همه موفق باشیم :rose:

- - - Updated - - -

ایران و ایتالیا واقعا بعید بود :j58r36j3gcr4suxymup ولی عیب نداره ایشال جام جهانی والیبال نزدیکه ایشاله قهرمان میشیم :))

ایشالله حتما :thumbsupsmileyanim:

sara.sharifi

New member
ایران . تهران . توانبخشی .. بهشتی
ولی من احتمالا سوم بهشتی رو بزنم بعد توانبخشی .. اخه اقا متین خیلی ازش تعریف کرد :riz481:
راستی بهشتی همونیه که کنکورو توش دادیم ایا ؟؟ همون دانشکده شه؟؟

آره فکر میکنم... منم بهشتی رو از بچگی عاشقش بودماااا همینطوری :25r30wi: احتمالش زیاده که بعد از ایران بهشتی رو بزارم

sepideeee

New member
یه چیزی رو خودم تجربه کردم و اون اینکه به حرف هیچکس تو انتخاب شهر و دانشگاه گوش نکنین
جز خودتون
الان که کنکور کارشناسی نیست
هممون حداقل مقطع کارشناسی رو گذروندیم
پس اطلاع نسبی از محیط دانشگاه و وضعیتش داریم
الان تو ارشد باید بدونیم چی میخوایم
ملاکمون چیه
خو معیاراتون رو به ترتیب بنویسین واسه خودتون
بعد هم یه سرچ
خیلیا امکانات تحقیقاتی براشون مهمه
خیلی ها اسم یه استاد تو یه دانشگاه
خیلی ها مسافت
امکانات خوابگاهی و...